Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniaczek84 wrote:w poniedziałek bedze dzwonic co i jak czy trzeba sie zapisywac czy mozemy tak z marszu pojechac no i nadal jest zdecydowany ,ale poki co pełen luzik robimy swoje a noz widelec sie uda:)
tak jak pisałyśmy - w większości to przyjemne badanie dla chlopa, tylko wybierz mu klinikę niepłodnosci z salą video
-
kapturnica wrote:z tego co wiem to zawsze trzeba sie na takie badanie zapisywac ale wyst 2,3dni wczesniej.Najwazniejsze ze nadal chce isc...Mojemu juz poslalam leki zeby sie wzmacnial coby polepszyc wyniki..
ciekawe co z armia mojego ehhh...oby wszystko było w porzadku -
Elfik wrote:Kap, ale tak na chłopski rozum, to dupek ma podnieśc progesteron, to podnosząc go powinien wpłynąc na jego wynik?
Wiem co piszą, ale tak się zastanawiam...
laska on nie podnosi progesteronu wlasnie..on tylko wspiera go ale nie jest wykrywany w org..to tak jakby twoje krzeslo mialo 3nogi a syntetyk podstawia 4ta nozke ktorej nie widac hehehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2014, 20:22
Elfik lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:ciekawe co z armia mojego ehhh...oby wszystko było w porzadku
Elfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:tak jak pisałyśmy - w większości to przyjemne badanie dla chlopa, tylko wybierz mu klinikę niepłodnosci z salą video
gin nam na skierowaniu dokładnie napisał gdzie mamy sie udac ale z tego co widziałam w necie to chyba jakies konkretne miejsce tak czy inaczej niedługo sie przekonamy:) -
kapturnica wrote:Pamietaj o jednym nie sugeruj sie od razu wunikiem bo jak sie go nie raz rpzeczyta sie lapie panike..ja tak zlapalam a jak pozniej wsio ogarnelam to wyszlo ze jest bardzo dobrze mimo ze w 2parametrach jeest ponizej normy
tak jest szefowa bede pamietac:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Hej, właśnie wróciłam z monitoringu i w 13 dc miałam pęcherzyk 16x17 dzisiaj to jest 16 dc nie ma pęcherzyka, lekarka stwierdziła, że w takim razie była owulka
endo 12 mm, mówi że dobre, moje pytanko czy powinien być widoczny płyn w zatoce dauglasa ? bo w sumie skąd pewność że była ? kurcze ja się nie znam.Elfik lubi tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
olcia87 wrote:Hej, właśnie wróciłam z monitoringu i w 13 dc miałam pęcherzyk 16x17 dzisiaj to jest 16 dc nie ma pęcherzyka, lekarka stwierdziła, że w takim razie była owulka
endo 12 mm, mówi że dobre, moje pytanko czy powinien być widoczny płyn w zatoce dauglasa ? bo w sumie skąd pewność że była ? kurcze ja się nie znam.
Powinna widziec jesli nie plyn w zatoce douglasa to cialko zolte , ktore tworzy sie w miejscu peknietego pecherzyka po stronie gdzie byl wczesniej pecherzyk...Elfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Powinna widziec jesli nie plyn w zatoce douglasa to cialko zolte , ktore tworzy sie w miejscu peknietego pecherzyka po stronie gdzie byl wczesniej pecherzyk...Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
kapturnica wrote:laska on nie podnosi progesteronu wlasnie..on tylko wspiera go ale nie jest wykrywany w org..to tak jakby twoje krzeslo mialo 3nogi a syntetyk podstawia 4ta nozke ktorej nie widac heheheheh
Poetka z ciebie
ale łopatologiczne i brzmi dobrze
jutro pewnie zacznę brać, tylko kombinuje ile - raz czy dwa dziennie..kapturnica lubi tę wiadomość
-
olcia87 wrote:no nie wiem czy widziała czy nie, jak zapytałam jej czy jest możliwość , że był pęcherzyk a teraz go nie ma ale nie pękł powiedziała, że raczej nie bo w tak szybkim czasie by się nie wchłonął ciekawa jestem czy była czy nie, dzisiaj już test owulacyjny mam negatywny bo jedna kreseczka jest jaśniejsza
moja ginka teżz coś sciemniała, jak zapytałam czy nie powinno być jakiegoś płynu czy ciałka, to powiedziala, ze płynu malutka ilość, a potem mnie zagadała i nie wiem co z ciałkiem
eh, lekarze, trzeba miec listę i byc jak bulterier.. -
Elfik wrote:moja ginka teżz coś sciemniała, jak zapytałam czy nie powinno być jakiegoś płynu czy ciałka, to powiedziala, ze płynu malutka ilość, a potem mnie zagadała i nie wiem co z ciałkiem
eh, lekarze, trzeba miec listę i byc jak bulterier..
dokładnie, ale podczas wizyty się zapomina to lekarze powinni szukać na tym usg wszystkiego co by wskazywało na ta owulką bo przecież człowiek na to czeka z miesiąca na miesiąc, ale oni w większości mają to gdzieś.Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Yoł Yoł malenkie
U mnie dzis meeega spadek , az sie potluklam o kraweznik hehehe
Wg ovu to 14dzien po ovu a wg mnie 12dzien po... Nie bede korygowac juz wykresu ale idiotycznie wyznaczyl mi owulacje w dniu podania pregnylu i sie widze tego kurczowo trzyma..Chociaz po zaznaczeniu sluzu rozciagliwego zglupial i zrobil przerywana kreske
Po temp sadze ze @ u plotaCycki naprdl mnie okropnie ..Spac nie moglam na brzuchu
, a nawet na boku bolaly jak cholera
Na razie brzuch leciuchno pobolewa ...Takze czekam na rozwoj sprawy ...Ale po spadku sadze , ze w kilka godzin @ sie rozkreci.Przychodzi zawsze po poludniu...
Malenqa jak tam wiesci z frontu u Ciebie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 09:37
Elfik lubi tę wiadomość