Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
ANDI87 wrote:hejka ja lece do gina 15 maja mam nadzieję ze powie że wszystko OK,
a powiecie coś o tym winku? jakie ma być i jak czesto?
może jednak inofolic, wiesiołek, tran i orzechy?
mnie pomogło, pierwszy raz jak kurze białko
chyba, że i do serduchowania to winko ci sie przydaANDI87 lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:hej hej:)jak tam mija weekendzik?u mnie bardzo pracowicie i niestety bolesnie sierota przebilam sobie noge gwożdziem :(ledwo chodze mam nadzieje ze do poniedziałku przejdzie:(
kiniaczek84, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUfaaaaaaaa....a ja myślałam, że ja jestem jakaś nie teges... bo ja też za dziećmi nie przepadam...pocieszyłyście mnie....
Kiniaczku zdrówka, bidulko jedna...
ja piję inofolic - polecam, wiesiołek piłam - różnicy nie zauważyłam, a czerwone winko tylko czasami, jakoś nigdy gin nie narzekał na moje endo...
Dobra lecę, bo się goście dopominają uwagi;) miłego wieczorku, do juterka:)
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:hej hej:)jak tam mija weekendzik?u mnie bardzo pracowicie i niestety bolesnie sierota przebilam sobie noge gwożdziem :(ledwo chodze mam nadzieje ze do poniedziałku przejdzie:(
no widzę, że u ciebie osłabianie organizmu w celu pocżęcia - poziom ekspertkiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny, pozwole sobie pzrekleić fragment postu zielarki, mam nadzieję, ze się nie obrazi:
"Nie wiem co podziałało, brałam donga, nie wiem czy to wpłynęło na dobra owulkę bo endo miałam nadal cienkie, gin zapodał luteinę tydzień po owulacji i to była bardzo mądra decyzja bo pozwoliła podrosnąć endometrium, dorzuciłam do tego naturalna wit E i dziś plusik,"
kurczę u mnie endo słabe, nie wiedziałam, ze od 7 dpo mozna brac luteinę i to pomoze - dopytałam się, czy zrobiła progesteron w 7 dpo, i wtedy gin jej zlecił, ale jeszcze nie odpowiedziała...
bo luteinę i dupka mam w domu, hmmm, i tak robię progesteron w 7 dpo (o ile go sobie wylosuje dobrze)))))))))0
-
kiniaczek84 wrote:wiesz co na podwróku przebiłam ale to przez to ze mielismy fachowcow od dachu no i cymbały połozyli deske gwozdziami do góry a ja slepa cma wlazłam
I jak mentalne przygotowanie do badani nasienia..Malz idzie??Elfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:no to niezle sie dorobilas..mam nadzieje ze szybko ci sie zagoi..
I jak mentalne przygotowanie do badani nasienia..Malz idzie??
w poniedziałek bedze dzwonic co i jak czy trzeba sie zapisywac czy mozemy tak z marszu pojechac no i nadal jest zdecydowany ,ale poki co pełen luzik robimy swoje a noz widelec sie uda:) -
kapturnica wrote:Laska ale oczywiscie ze mozesz brac dupka srednio 2dni po owu zaczyna sie i on nie wpl falszywie na badanie progesteronu..Po lutce aburzy wynik napewno...Ja biore wit e caly czas jak do tej pory
nie zrozumiałaś Kap, ja myślałam, że żeby miało to sens, to wtłaczasz prog od razu po owu, a tu ona pisze, ze zaczęła 7 dpo i pomogło - bo test w 10 dpo zrobiła
wiadomo, może to i tak by się zagnieździło, ale...
mi gin po poprzednich wynikach prog w zeszłym cyklu powiedział, że ok i nie mam brac prog, ale endo u mnie słabe jest zawsze, to może powinnam?
zaszkodzić sobie nie zaszkodzę
wit e to ja też biorę, zresztą cały alfabet wcinam -
kiniaczek84 wrote:w poniedziałek bedze dzwonic co i jak czy trzeba sie zapisywac czy mozemy tak z marszu pojechac no i nadal jest zdecydowany ,ale poki co pełen luzik robimy swoje a noz widelec sie uda:)
Elfik lubi tę wiadomość