X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Poetka z ciebie :)
    ale łopatologiczne i brzmi dobrze

jutro pewnie zacznę brać, tylko kombinuje ile - raz czy dwa dziennie..

Najczesciej sie bierze 2razy dziennie przez 10dni..To moze bier 2 :)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Wzięłam jedną tabletkę i normalnie czuje się jak na haju.. momentalnie spać mi się zachciało i mam taką ciężką głowę, że masakra.

Zupełnie normalny objaw. Nie każda go ma. Ja go nie mam. Moja przyjaciółka miała w poprzedniej ciąży. Nie bój się Milcia. Mi to pomaga :)

I to co mówiła kap. Dupka w górę jak tak leże czuję ogromną ulgę choć nie wiem czemu.

Nadrabiam forum od rana.

Dziś boli mnie podbrzusze. Mocno, jak podczas zaparcia, ale nie mam zaparcia. No i wkładając luteinę stwierdziłam, że w środku jakaś sucha się zrobiłam i moje ujście pochwy zrobiło się wrażliwe i jest w nim dziura. Kurcze człowiek poznaje się przez całe życie.

Ból i wrażliwość wprowadzają niepokój. Choć ponoć ma bolec bo macica się rozciąga. Ale jak, jak mocno? Czemu tam tak sucho?

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia a jaką dawkę bierzesz?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Relanium 5

A lutka 3x1 i to jest 50. Kurcze pomysł macie co mi jest?

Ehhh lekarz w poniedziałek...

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to relanium to raz dziennie? Bo mi kazała brać dwa razy dziennie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby bylo smieszniej i weselej to rozpitolilam se lusterko :( :(
    7lat nieszczesc???

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia ja mam raz dziennie, ale ja nie plamię. Relanium działa bodajże na mięśnie gładkie. Ja nawet jak mam orgazm to tylko pochwa bierze w nim udział a nie macica.

U mnie wystarcza taka dawka. A dziś mam jak sama pisałam. Boli jak przy zaparciu, a zaparcia nie mam. W dodatku sucha jestem jak pieprz i to ujście pochwy. Mam poszarpane i dziurawe. Wyczułam to pierwszy raz? Czy coś się dzieje?

Achhh lekarz w poniedziałek dopiero. Będę leżeć non stop i już.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, co to może być u Ciebie. A może jak masz taki brzuch, to weź no spe? Ona pomaga na takie rzeczy.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry....;) padłam wczoraj..ja pierdziu, nie było jeszcze 21wszej, a ja już lulkałam....żesz...dzisiaj się śmieją, że z kurami chodzę spać..grrrr
    Uuuuuu Kap...ale taki spadek wcale nic nie oznacza, na temacie inofolicu jest Qrczak, co miała mega spadek, a potem zieloną kropkę:)
    U mnie spadek o 0,10C - cycule bolą, podbrzusze też ciągnie...czekam...no i kremówka znowu ze mnie wypływa...
    Kasiek a już byś chciała 7edem nieszczęście...gófno:P ja w dniu ślubu zbiłam 3 lusterka, a ostatnie 8lat było fantastycznie - jeżeli chodzi o miłość, przyjaźń etc., nie czepiam się szczegółów...bo gdyby nie "drobne" potknięcia to nie umiałabym dostrzec szczęścia:-)
    Dziewczynki Idia, Milcia dużo, dużo zdrówka i cierpliwości:) ja wierzę, że w końcu będziecie miały spokojną ciążę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 11:10

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Uuuuuu Kap...ale taki spadek wcale nic nie oznacza, na temacie inofolicu jest Qrczak, co miała mega spadek, a potem zieloną kropkę:)
    U mnie spadek o 0,10C - cycule bolą, podbrzusze też ciągnie...czekam...no i kremówka znowu ze mnie wypływa...
    Kasiek a już byś chciała 7edem nieszczęście...gófno:P ja w dniu ślubu zbiłam 3 lusterka, a ostatnie 8lat było fantastycznie - jeżeli chodzi o miłość, przyjaźń etc., nie czepiam się szczegółów...bo gdyby nie "drobne" potknięcia to nie umiałabym dostrzec szczęścia:-)

Aj tam aj tam kochana.W cuda nie wierze no chyba ze w bajkach.......Juz sie z @piszonem oswoilam..Tylko mlody mnie rozwalil na lopatki bo mowi mi..To jak ciazy nie bedzie to tyle dobre ze nie bede musial z buta do szkoly od stycznia chodzic Az mnie rozsmieszyl ta rozkmina....
    U mnie sluz rozciagliwy takze @bedzie bo to wpl estrogenow jest znaczny..sluzu kremowego nie widze .. ...ale u ciebie skoro kremowka to nadzieja na zielonke jest!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 11:39

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    No tez tak se pomyslalam ze jakies chinskie gowno nie bedzie mi psulo humoru heheheh.Jak pomysle to juz w swoim zyciu kilka szkielek potluklam heheheh..

nick nieaktualny, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech kochanego młodego masz, że rozkminia, co by nie stracić na tym interesie....
    fajny jest...hehehehe
    no pewnie, że chińszczyzna.....na mój węch:D:D:D:D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek dla mojego siostrzeńca chcemy zrobić badania tarczycy (uporczywy trądzik, schudnięcie, problem z łupieżem, osłabienie etc.) jakie hormony oprócz tsh?? ft4?

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kasiek dla mojego siostrzeńca chcemy zrobić badania tarczycy (uporczywy trądzik, schudnięcie, problem z łupieżem, osłabienie etc.) jakie hormony oprócz tsh?? ft4?
    no napewno tsh ft3 i ft4 oraz anty tpo i anty tg musowo

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oki...bo tak rozmyślałam jakie te hormonki mu badać....
    Kap.:"ale u ciebie skoro kremowka to nadzieja na zielonke jest!!!"
    Ja to urodzona pesymistka - realistka jestem i daleko mi do takich myśli....

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a oki...bo tak rozmyślałam jakie te hormonki mu badać....
    Kap.:"ale u ciebie skoro kremowka to nadzieja na zielonke jest!!!"
    Ja to urodzona pesymistka - realistka jestem i daleko mi do takich myśli....
    hahahahah ojj tam pamietaj ze poki nie dopadnie nas czerwonka mozna byc optymistka ehheherhe

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimno qwa mać...tylko 7C ani jednego promyka słońca...chyba centralne pójdzie w ruch...bo mi łapki przy lapku zamarzają - a że zmarZlaczka numer jeden w rodzinie jestem, to chociaż nikt się nie zdziwi....

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety i do nas doszlo to zimno, pochmurno i do dupy..Takze pewnie etz bedzie trzeba centralne potem wlaczyc coby podniesc sobie temperaturke .....
    Ale podobno od jutra i pon ma byc juz fajnie takze musi byc ciepelko

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spr temp to i tak u nas cieplej bo 14widze jest...A 7to juz podciaga niezle....
    Ehh sie nazarlam niezle mam az po czolko heheheh

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzylam na wykres qrczaka i ona miala w 9tym dniu idealny spadek typowo na zagniezdzenie..
    Wrecz wykres jak z gazetki o implantacji ehhehehehe

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 611 612 613 614 615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ