Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Wzięłam jedną tabletkę i normalnie czuje się jak na haju.. momentalnie spać mi się zachciało i mam taką ciężką głowę, że masakra.
Zupełnie normalny objaw. Nie każda go ma. Ja go nie mam. Moja przyjaciółka miała w poprzedniej ciąży. Nie bój się Milcia. Mi to pomaga
I to co mówiła kap. Dupka w górę jak tak leże czuję ogromną ulgę choć nie wiem czemu.
Nadrabiam forum od rana.
Dziś boli mnie podbrzusze. Mocno, jak podczas zaparcia, ale nie mam zaparcia. No i wkładając luteinę stwierdziłam, że w środku jakaś sucha się zrobiłam i moje ujście pochwy zrobiło się wrażliwe i jest w nim dziura. Kurcze człowiek poznaje się przez całe życie.
Ból i wrażliwość wprowadzają niepokój. Choć ponoć ma bolec bo macica się rozciąga. Ale jak, jak mocno? Czemu tam tak sucho? -
Milcia ja mam raz dziennie, ale ja nie plamię. Relanium działa bodajże na mięśnie gładkie. Ja nawet jak mam orgazm to tylko pochwa bierze w nim udział a nie macica.
U mnie wystarcza taka dawka. A dziś mam jak sama pisałam. Boli jak przy zaparciu, a zaparcia nie mam. W dodatku sucha jestem jak pieprz i to ujście pochwy. Mam poszarpane i dziurawe. Wyczułam to pierwszy raz? Czy coś się dzieje?
Achhh lekarz w poniedziałek dopiero. Będę leżeć non stop i już. -
nick nieaktualnyBry....
padłam wczoraj..ja pierdziu, nie było jeszcze 21wszej, a ja już lulkałam....żesz...dzisiaj się śmieją, że z kurami chodzę spać..grrrr
Uuuuuu Kap...ale taki spadek wcale nic nie oznacza, na temacie inofolicu jest Qrczak, co miała mega spadek, a potem zieloną kropkę
U mnie spadek o 0,10C - cycule bolą, podbrzusze też ciągnie...czekam...no i kremówka znowu ze mnie wypływa...
Kasiek a już byś chciała 7edem nieszczęście...gófno:P ja w dniu ślubu zbiłam 3 lusterka, a ostatnie 8lat było fantastycznie - jeżeli chodzi o miłość, przyjaźń etc., nie czepiam się szczegółów...bo gdyby nie "drobne" potknięcia to nie umiałabym dostrzec szczęścia:-)
Dziewczynki Idia, Milcia dużo, dużo zdrówka i cierpliwości:) ja wierzę, że w końcu będziecie miały spokojną ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 11:10
Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Uuuuuu Kap...ale taki spadek wcale nic nie oznacza, na temacie inofolicu jest Qrczak, co miała mega spadek, a potem zieloną kropkę
U mnie spadek o 0,10C - cycule bolą, podbrzusze też ciągnie...czekam...no i kremówka znowu ze mnie wypływa...
Kasiek a już byś chciała 7edem nieszczęście...gófno:P ja w dniu ślubu zbiłam 3 lusterka, a ostatnie 8lat było fantastycznie - jeżeli chodzi o miłość, przyjaźń etc., nie czepiam się szczegółów...bo gdyby nie "drobne" potknięcia to nie umiałabym dostrzec szczęścia:-)
Aj tam aj tam kochana.W cuda nie wierze no chyba ze w bajkach.......Juz sie z @piszonem oswoilam..Tylko mlody mnie rozwalil na lopatki bo mowi mi..To jak ciazy nie bedzie to tyle dobre ze nie bede musial z buta do szkoly od stycznia chodzic Az mnie rozsmieszyl ta rozkmina....
U mnie sluz rozciagliwy takze @bedzie bo to wpl estrogenow jest znaczny..sluzu kremowego nie widze .. ...ale u ciebie skoro kremowka to nadzieja na zielonke jest!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 11:39
Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kasiek a już byś chciała 7edem nieszczęście...gófno:P ja w dniu ślubu zbiłam 3 lusterka, a ostatnie 8lat było fantastycznie - jeżeli chodzi o miłość, przyjaźń etc., nie czepiam się szczegółów...bo gdyby nie "drobne" potknięcia to nie umiałabym dostrzec szczęścia:-)
No tez tak se pomyslalam ze jakies chinskie gowno nie bedzie mi psulo humoru heheheh.Jak pomysle to juz w swoim zyciu kilka szkielek potluklam heheheh..
Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kasiek dla mojego siostrzeńca chcemy zrobić badania tarczycy (uporczywy trądzik, schudnięcie, problem z łupieżem, osłabienie etc.) jakie hormony oprócz tsh?? ft4?
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a oki...bo tak rozmyślałam jakie te hormonki mu badać....
Kap.:"ale u ciebie skoro kremowka to nadzieja na zielonke jest!!!"
Ja to urodzona pesymistka - realistka jestem i daleko mi do takich myśli....Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny