WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Poetka z ciebie :)
    ale łopatologiczne i brzmi dobrze

jutro pewnie zacznę brać, tylko kombinuje ile - raz czy dwa dziennie..

Najczesciej sie bierze 2razy dziennie przez 10dni..To moze bier 2 :)

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Wzięłam jedną tabletkę i normalnie czuje się jak na haju.. momentalnie spać mi się zachciało i mam taką ciężką głowę, że masakra.

Zupełnie normalny objaw. Nie każda go ma. Ja go nie mam. Moja przyjaciółka miała w poprzedniej ciąży. Nie bój się Milcia. Mi to pomaga :)

I to co mówiła kap. Dupka w górę jak tak leże czuję ogromną ulgę choć nie wiem czemu.

Nadrabiam forum od rana.

Dziś boli mnie podbrzusze. Mocno, jak podczas zaparcia, ale nie mam zaparcia. No i wkładając luteinę stwierdziłam, że w środku jakaś sucha się zrobiłam i moje ujście pochwy zrobiło się wrażliwe i jest w nim dziura. Kurcze człowiek poznaje się przez całe życie.

Ból i wrażliwość wprowadzają niepokój. Choć ponoć ma bolec bo macica się rozciąga. Ale jak, jak mocno? Czemu tam tak sucho?

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia a jaką dawkę bierzesz?

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Relanium 5

A lutka 3x1 i to jest 50. Kurcze pomysł macie co mi jest?

Ehhh lekarz w poniedziałek...

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to relanium to raz dziennie? Bo mi kazała brać dwa razy dziennie.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeby bylo smieszniej i weselej to rozpitolilam se lusterko :( :(
    7lat nieszczesc???

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia ja mam raz dziennie, ale ja nie plamię. Relanium działa bodajże na mięśnie gładkie. Ja nawet jak mam orgazm to tylko pochwa bierze w nim udział a nie macica.

U mnie wystarcza taka dawka. A dziś mam jak sama pisałam. Boli jak przy zaparciu, a zaparcia nie mam. W dodatku sucha jestem jak pieprz i to ujście pochwy. Mam poszarpane i dziurawe. Wyczułam to pierwszy raz? Czy coś się dzieje?

Achhh lekarz w poniedziałek dopiero. Będę leżeć non stop i już.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, co to może być u Ciebie. A może jak masz taki brzuch, to weź no spe? Ona pomaga na takie rzeczy.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry....;) padłam wczoraj..ja pierdziu, nie było jeszcze 21wszej, a ja już lulkałam....żesz...dzisiaj się śmieją, że z kurami chodzę spać..grrrr
    Uuuuuu Kap...ale taki spadek wcale nic nie oznacza, na temacie inofolicu jest Qrczak, co miała mega spadek, a potem zieloną kropkę:)
    U mnie spadek o 0,10C - cycule bolą, podbrzusze też ciągnie...czekam...no i kremówka znowu ze mnie wypływa...
    Kasiek a już byś chciała 7edem nieszczęście...gófno:P ja w dniu ślubu zbiłam 3 lusterka, a ostatnie 8lat było fantastycznie - jeżeli chodzi o miłość, przyjaźń etc., nie czepiam się szczegółów...bo gdyby nie "drobne" potknięcia to nie umiałabym dostrzec szczęścia:-)
    Dziewczynki Idia, Milcia dużo, dużo zdrówka i cierpliwości:) ja wierzę, że w końcu będziecie miały spokojną ciążę:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 11:10

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Uuuuuu Kap...ale taki spadek wcale nic nie oznacza, na temacie inofolicu jest Qrczak, co miała mega spadek, a potem zieloną kropkę:)
    U mnie spadek o 0,10C - cycule bolą, podbrzusze też ciągnie...czekam...no i kremówka znowu ze mnie wypływa...
    Kasiek a już byś chciała 7edem nieszczęście...gófno:P ja w dniu ślubu zbiłam 3 lusterka, a ostatnie 8lat było fantastycznie - jeżeli chodzi o miłość, przyjaźń etc., nie czepiam się szczegółów...bo gdyby nie "drobne" potknięcia to nie umiałabym dostrzec szczęścia:-)

Aj tam aj tam kochana.W cuda nie wierze no chyba ze w bajkach.......Juz sie z @piszonem oswoilam..Tylko mlody mnie rozwalil na lopatki bo mowi mi..To jak ciazy nie bedzie to tyle dobre ze nie bede musial z buta do szkoly od stycznia chodzic Az mnie rozsmieszyl ta rozkmina....
    U mnie sluz rozciagliwy takze @bedzie bo to wpl estrogenow jest znaczny..sluzu kremowego nie widze .. ...ale u ciebie skoro kremowka to nadzieja na zielonke jest!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 11:39

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    No tez tak se pomyslalam ze jakies chinskie gowno nie bedzie mi psulo humoru heheheh.Jak pomysle to juz w swoim zyciu kilka szkielek potluklam heheheh..

Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech kochanego młodego masz, że rozkminia, co by nie stracić na tym interesie....
    fajny jest...hehehehe
    no pewnie, że chińszczyzna.....na mój węch:D:D:D:D:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek dla mojego siostrzeńca chcemy zrobić badania tarczycy (uporczywy trądzik, schudnięcie, problem z łupieżem, osłabienie etc.) jakie hormony oprócz tsh?? ft4?

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kasiek dla mojego siostrzeńca chcemy zrobić badania tarczycy (uporczywy trądzik, schudnięcie, problem z łupieżem, osłabienie etc.) jakie hormony oprócz tsh?? ft4?
    no napewno tsh ft3 i ft4 oraz anty tpo i anty tg musowo

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oki...bo tak rozmyślałam jakie te hormonki mu badać....
    Kap.:"ale u ciebie skoro kremowka to nadzieja na zielonke jest!!!"
    Ja to urodzona pesymistka - realistka jestem i daleko mi do takich myśli....

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a oki...bo tak rozmyślałam jakie te hormonki mu badać....
    Kap.:"ale u ciebie skoro kremowka to nadzieja na zielonke jest!!!"
    Ja to urodzona pesymistka - realistka jestem i daleko mi do takich myśli....
    hahahahah ojj tam pamietaj ze poki nie dopadnie nas czerwonka mozna byc optymistka ehheherhe

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zimno qwa mać...tylko 7C ani jednego promyka słońca...chyba centralne pójdzie w ruch...bo mi łapki przy lapku zamarzają - a że zmarZlaczka numer jeden w rodzinie jestem, to chociaż nikt się nie zdziwi....

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety i do nas doszlo to zimno, pochmurno i do dupy..Takze pewnie etz bedzie trzeba centralne potem wlaczyc coby podniesc sobie temperaturke .....
    Ale podobno od jutra i pon ma byc juz fajnie takze musi byc ciepelko

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spr temp to i tak u nas cieplej bo 14widze jest...A 7to juz podciaga niezle....
    Ehh sie nazarlam niezle mam az po czolko heheheh

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzylam na wykres qrczaka i ona miala w 9tym dniu idealny spadek typowo na zagniezdzenie..
    Wrecz wykres jak z gazetki o implantacji ehhehehehe

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 611 612 613 614 615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ