Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondik ja i doświadczenie to nie ta para skarbie...uczę się dopiero...więc nie pomogę...
Kasiek w cuda wierzę u kogoś.....a bajki słonce, a wiara to dwie odrębne rzeczy...bo o księciu na białym koniu to bajka...a cuda uhmmm bywają, bywają... jak u mnie kiedyś się taki zdarzy, to będziecie pierwsze wiedziały:-)kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:hejka, we wtorek bylam na usg, mialam piekny pecherzyk...do wczoraj bolal mnie brzuch (chyba jajniki) dzis juz nie boli...czy to znak, że już pękł? jesteście bardziej doświadczone ....
ja mysle ze pekl..mnie przy owulce zawsze boli jak peka a jak juz peknie to czuje bardziej intensywnieElfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:yyyy ale to zalezy w jakiej fazie cyklu idziesz i co cie interesuje..bo 1sza faza to logiczne ze ilosc jaj gdzie dominujacy i wielkosc endo...A po owu z ktorego byla czy jest plyn w zatoce , czy widac cialko zolte no i czy jest endo trojlinijne i jakiej grubosci
Idę w pierwszej fazie 15.05 owulkę prawdopodobnie bede miała 17.05 , oczywiście zapytam kiedy przewiduje owulkę? a w II fazie jaki czas na sprawdzenie jest dobry? Ide do dwóch ginów jeden NFZ a druga faza cyklu prywatnie tylko nie wiem jaki termin był by OK 18 czy bezpieczniej 19 jeżeli faktycznie bedzie 17,05? -
ANDI87 wrote:Idę w pierwszej fazie 15.05 owulkę prawdopodobnie bede miała 17.05 , oczywiście zapytam kiedy przewiduje owulkę? a w II fazie jaki czas na sprawdzenie jest dobry? Ide do dwóch ginów jeden NFZ a druga faza cyklu prywatnie tylko nie wiem jaki termin był by OK 18 czy bezpieczniej 19 jeżeli faktycznie bedzie 17,05?
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Przeciez nie mozesz wiedziec z ory kiedy bedzie tak naprawde faza lutealna skoro nie wiesz czy sa i , lub rosna pecherzyki,.To wszystko wychodzi w trakcie cyklu...Nie koniecznie owu z wczesneijszego miesiaca musi byc tak samo w tym..Wiec to kwestia zalezna od wielu czynnikow
No ja sobie zdaje z tego sprawę, masz rację.tylko kurcze wiesz jakie są realia trzeba się wczesniej ustawić na wizytę. a w praktyce wygląda to tak że na zapisy z wyprzedzeniem, a jak się idzie do dwóch ginów to jeszcze ciężej coś pomyśleć.
Ja jestem świeżak totalny i nie wiem jak ugryść temat -
Malenq wrote:żeby mnie tak jajniory dziś nie zapierdzielały, to może i bym zaczęła się nakręcać...a tak dupa blada, wiem co będzie jutro lub pojutrze....
Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:żeby mnie tak jajniory dziś nie zapierdzielały, to może i bym zaczęła się nakręcać...a tak dupa blada, wiem co będzie jutro lub pojutrze....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 18:55
Elfik lubi tę wiadomość
-
zależy mi by sprawdzić czy pechęrzyk pęka, i czy są i jakie?
Druga sprawa jest taka że chcę sprawdzić czy wszystko ze mną ok.
Wiecie jak to jest... jak się nie wie to bedzie takie sprawdzenie nie bede tego określać mianem monitoringu bo to raptem dwie wizyty mające opowiedzieć na pytanie czy są pecherzyki i czy pęka. CHyba że źle myśle to mnie poprawcie.
-
ANDI87 wrote:No ja sobie zdaje z tego sprawę, masz rację.tylko kurcze wiesz jakie są realia trzeba się wczesniej ustawić na wizytę. a w praktyce wygląda to tak że na zapisy z wyprzedzeniem, a jak się idzie do dwóch ginów to jeszcze ciężej coś pomyśleć.
Ja jestem świeżak totalny i nie wiem jak ugryść temat
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:aaa tam olac to ...!!! jak sie u mnie tylko pokaze to na nast sobote umawiam sie z dziewczynami i sie napruje jak kukulka po ostatnim locie
Elfik lubi tę wiadomość
-
ANDI87 wrote:zależy mi by sprawdzić czy pechęrzyk pęka, i czy są i jakie?
Druga sprawa jest taka że chcę sprawdzić czy wszystko ze mną ok.
Wiecie jak to jest... jak się nie wie to bedzie takie sprawdzenie nie bede tego określać mianem monitoringu bo to raptem dwie wizyty mające opowiedzieć na pytanie czy są pecherzyki i czy pęka. CHyba że źle myśle to mnie poprawcie.Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:hahaha "kradziejka pomysłów" jestem i też tak zrobię....ubzdryngolić się równo:-) i chociaż przestać raz analizować...
Jak znam zycie wypije 3drinki i bede cieplutka hehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 18:59
Malenq, Elfik lubią tę wiadomość