Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Idia wrote:Ehhh obudziłam się. Śniło mi się że płód obumarł. Że mi to w poniedziałek lekarz powiedział. Ten co będzie. Obudziłam się z płaczem.
Pewnie przez ten ból brzucha. Tak się teraz boję.
11+4
Idia, no proszę, nie rób sobie tego sama.
Twoje dobre myslenie pomaga fasoli, a jakby miało sie coś zdażyć, to twoje martwienie temu nie zapobiegnie.
Połóż sie jutro z łapkami na brzuchu i przekaż maleństwu swoją silę i pozytywne odczucia. Już jesteś mamą to zachowuj sie jak mama. Matka nawet jak sie boi to wierzy, ze wszystko bedzie dobrze, bo jak ona się wystraszy to gdzie ma dziecko czuć oparcie? Bądż to skałą dla was obojgaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 01:31
Malenq, Idia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry kobitki:)
Madziara cieszę, że znajdujesz powoli swoje szczęście:) podziwiam, jesteś silną kobietą
Idia, ja też bym rozmawiała z maleństwiem:) i nic innym do tego...
Jak minęła nocka reszcie??? u mnie pod znakiem "odsuń się", "oddaj mi koc", "a może byś jednak poszedł do salonu spać".....ech jakaś niewyspana jestem....
poza tym tempka trzyma się na poziomie ponad 37C, jajniory bolą - czekam...
pms nadal trwa.....
miłego dzionkakapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Kasia ale trochę odbila dzisiaj temperatura.
Przy takiej temp to ja juz powinnas sie zalewac...Mysle ze jutro juz bedzie..Wkurza mnie bo w sobote do gina i jak tu sie badacWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 09:23
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kasiek a ja uważam, że troszkę odbiła...bo jak u mnie spada o 0,1 to u Ciebie rośnie....
ale czekamy...czekamy..uczymy się cierpliwości......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 09:53
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiek ale sama stwierdziłaś, że TEN cykl jest jak ŻADEN inny....więc.....
za wysoko się wtedy pięłaś kochaniutka - Mount Everest nie dla Ciebie - wystarczą Karpaty:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 09:58
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
I lepszy numer.!! Nic a nic mnie nie kluje , nie pika ani nie strzyka!!! Poprostu utaila sie
Jedyny znak , ze przyjdzie to bolace bimbalki..
A powiem Ci Malenqa , ze bylabym zadowolona zeby sie dzi pojawila bo na mysl ze mam miec na sobote @ i dac sie badac nie jest mi przyjemnieElfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Kasiek ale sama stwierdziłaś, że TEN cykl jest jak ŻADEN inny....więc.....
I zebys sie kilka lat obserwowala i tak nic z tego nie bedziesz wiedziala
Poza tym za niska temp na wytw duzej ilosci progesteronu..A w ciazy on sie zwieksza..A u mnie temp nisko
niski progesteron...Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:I lepszy numer.!! Nic a nic mnie nie kluje , nie pika ani nie strzyka!!! Poprostu utaila sie
Jedyny znak , ze przyjdzie to bolace bimbalki..
A powiem Ci Malenqa , ze bylabym zadowolona zeby sie dzi pojawila bo na mysl ze mam miec na sobote @ i dac sie badac nie jest mi przyjemnie
ej Kasiek w we mnie się tli...tak malutko, ale tli...
Każda z nas ma inny zakres temperatur.....i może tą którą teraz masz wytwarza wystarczającą ilość....nie kusi się w poniedziałek beta?
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaj głupoty piszę, nie czytaj...coś mi się w łepetynie zaczyna przestawiać i sama siebie do pionu stawiać... dzisiaj mam dopiero 29dc, a czasami i 33dc i @ przychodzi, więc .... popierdzieliło mnie i tyle...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 10:13
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość