Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq wrote:ta wiem, kiedyś tak miałam...nic przyjemnego...
ej Kasiek w we mnie się tli...tak malutko, ale tli...
Każda z nas ma inny zakres temperatur.....i może tą którą teraz masz wytwarza wystarczającą ilość....nie kusi się w poniedziałek beta?Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:aj głupoty piszę, nie czytaj...coś mi się w łepetynie zaczyna przestawiać i sama siebie do pionu stawiać... dzisiaj mam dopiero 29dc, a czasami i 33dc i @ przychodzi, więc .... popierdzieliło mnie i tyle...
Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:
ja żebym nie mieszkała na wsi i do najbliższego lab nie miała tylu km, to bym pojechała....ale widzisz życie samo za mnie decyduje...
Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
Hej Kap jest wsio ok
Zmieniłam awatara żeby nikogo nie zasmucać jak ktoś się stara to czasem rozdrażnia , a wykres dałam do zapisania ale powinien być widoczny, a u Was widzę ciśnienie rośniekapturnica lubi tę wiadomość
-
Tak sie zast czy nie zrobic sobie powtornie badan prolaktyny no i fsh i lh w 3dniu cyklu..Bo doczytalam ze nie pekanie pecherzykow moze miec zw z prolaktyna a u mnie wyszla niby niksa
Niby ale moze jakos ujowo zrobione badanie
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:oj Kasiek...jak nie My to kto hehehe
Ten cykl skreslilam...Juz obliczam jak to zrobic coby sie elegancko z cyklem wbic jak moj w lipcu przyjedzie...Moze sie mi uda tak ustawic cykle zeby 2razy owu sie udalo przydybac....Madziara, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoanna0071 wrote:Hej Kap jest wsio ok
Zmieniłam awatara żeby nikogo nie zasmucać jak ktoś się stara to czasem rozdrażnia , a wykres dałam do zapisania ale powinien być widoczny, a u Was widzę ciśnienie rośnie
hehe mysle ze nikogo tu twoj avatar nie zasmucal przenajmniej mnie ...sama mam taki test w domu i lubie popatrzec na niego...a myslac ze by mi bylo smutno to wyjsc na ulice bym nie mogla i pracy
jak sie czujesz ...kapturnica, Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
Jak tam laseczki?obiadek sie gotuje???
U mnie zwiastuny @ juz sa..charakterystyczne podciagania w dole sie zaczynaja takze mysle ze sie za kilka godzin pojawi..kilka nitek juz sie ukazalo..Przynajmniej zaczyna schodzic mi cisnienei z piersi i wracaja powoli do swoich rozmiarow...No i bol zelzal..a ten byl najbardziej dokuczliwy...Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nad nami w nocy była taka impreza, że szkoda gadać. Ja nie wiem, jak ludzie mogą się tak zachowywać. To nie pierwszy raz. Ale jak to się powtórzy, to niestety ale policja będzie wezwana.
A z innej beczki, to dzisiaj juz nie mam tak jak wczoraj po relanium. Znowu mi dzisiaj zimno. -
mam jesio d-chiro-inositol takze tez bede zazywac w cyklu staranek....a teraz moze sie wezme za infolic raz dziennie dodatkowo widze ze cenowo zlecial
widze na ceneo ze od30zl juz jest..wiec niezleWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 13:22
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny