WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • chmurreczkaa Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja biorę inofolic już 5 miesiąc i wydaje mi się, że w połączeniu z metforminą daje dobre rezultaty. Piję po 2 saszetki do owulki, a potem już 1 dziennie. Na opakowaniu pisze, że zaleca się jedną, ale moja gin stwierdziła, że to dawka typowo suplementacyjna, a żeby traktować ją bardziej jako dawkę leczniczą to należy ją podwoić. Wiem, że są tańsze zamienniki, nawet zastanawiałam się czy nie kupić, ale mój Mężczyzna twierdzi, że nie wierzy w podróbki i choćby miał w dziurawych skarpetach chodzić to 100zł na miesiąc nie może na to zabraknąć... Kupa kasy, ale mam nadzieję, że nie wydanej w błoto.

Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
    Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
    Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
    1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap,ty mi tu jak dziecku :-)
    Mnie nie chodziło o to, ze ona zachwala ale' ze pisze jaka jest różnica pomiędzy inofemem a inofoliciem- nie mowie' ze to prawda ale zawsze można sprawdzić.
    Tak pamiętam,ze cos chyba wtedy znalazłam jak się zastanawialam czy to drogie g kupować.

Jedno co muszę pani przyznać' ze na poczatku mnie zdenerwowana' bo to forum dla staraczek a nie chamskiej reklamy, ale potem pomyslalam'ze ta przynajmniej nie udaje jednej z nas i nie wciska kitow'zwlaszcza' ze jestem pewna' ze SA tu jakieś zalogowany tylko w tym celu.
    Ona przynajmniej jasno napisała. Może i produkt dobry, ja mam wrażenie ze ladniej pechole rosną po cło' ale może to długotrwały efekt całej suplementacji zwłaszcza tranem---

Dla mnie FB to portal reklamowy a jak i of zrobiło własny sklep, no to o czym tu rozmawiać....

• Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq, jakbys starego zaciukala' to nic się nie martw... Ja będę w celi obok siedzieć za to samo... Razem sobie jakoś poradzimy :-) :-) :-)

A może się na niepoczytalność powołamy depresja niedociazowa czy cos.... Awiesz tyle suplementów, a clo to się dopiero na głowę rzuca ;-) ...

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahhahahaha tyto naprawde tez masz nie halo pod sufotem..Witaj w klubie

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serioo to zobacze ten cykl bez zadnych ekstra wspomagaczy co sie ebdzie dzialo..i umowie sie pewnie na jeden monitoring kolo16dnia cyklu..zawsze cos zobaczy wiecej nie mam sily latac i dupy wypinac..Tym bardziej ze staran nie bedzie..W uj sie pojdzie ejvac 2miesiace...I mimo ze wiem ze musi tam siedziec to mnie kurwica bierze...
    A u mnie chujnia z grzybnia lekkie plamienie jak sie pojawilo tak zniklo...Sie @ ze mna w ciuciubabke pinda zielona bawi

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A u mnie chujnia z grzybnia lekkie plamienie jak sie pojawilo tak zniklo...Sie @ ze mna w ciuciubabke pinda zielona bawi

HA! bo chciała i nie może...;-)

i po drzemce, zmogło mnie...po twarogu oczywiście hehehehe
    prawy jajnik "daje do wiwatu" - momentami gwiazdki widzę....

Elfik lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Jedno co muszę pani przyznać' ze na poczatku mnie zdenerwowana' bo to forum dla staraczek a nie chamskiej reklamy, ale potem pomyslalam'ze ta przynajmniej nie udaje jednej z nas i nie wciska kitow'zwlaszcza' ze jestem pewna' ze SA tu jakieś zalogowany tylko w tym celu.
    Ona przynajmniej jasno napisała. Może i produkt dobry, ja mam wrażenie ze ladniej pechole rosną po cło' ale może to długotrwały efekt całej suplementacji zwłaszcza tranem---

No czytalam forum o infolicu..Ale to tak jak z lekami i innymi suplementam i widze jednej pomaga innej nie.....
    fAKT ze gowno w papierek nie owija i widac ze agitke na otawrtych kartach prowadzi.Tyle jej mozna przyznac ze podchodow z reklama nie robila...
    Mooj lezy z goraczka i na antybiotyku od wczoraj...Na sama mysl ze armie wybije mam ochote go przez sluchawke zaciukac...Ale szkoda moich nerwow..Jak znam zycie to sie powystawial na sloneczko w pracy...

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    HA! bo chciała i nie może...;-)

Moze ma zatwardzenie???? Zesrac sie a nie dac sie....Juzz mnie to wkuRRRwia

Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ty jak narkoman..Jak sera nie zje to nie zasnie hahahahah
    Na odwyk poszla sio!!!

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seromanka' czekoladomanka i jarzynomanka - kto się przylaczy? :-)

Kap, jakby każda, co starego ma ochotę udusić miałaby nierówno pod sufitem i cos z deklem, to by się kobiety w ogóle ze sobą nie witały, bo każda by miała rekawki ładnie na plecach zawiązane....;-)
    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• Idia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba mogę spać 24h...

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Ale wkurza jedno bo mu mowilam jak pierniczyl ze tam cieplo zeby uwazal..I sie nauwazal kurfffa mac!!!
    Dobija mnie moja bezradnosc..ze nie mam na cos wplywu

Elfik wrote:

Kap, jakby każda, co starego ma ochotę udusić miałaby nierówno pod sufitem i cos z deklem, to by się kobiety w ogóle ze sobą nie witały, bo każda by miała rekawki ładnie na plecach zawiązane....;-)

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Jestes wariatka

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap nie narzekaj'ty przynajmniej wiesz, ze owu była i gdzie, a ja.... Z tymi wynikami i wykresem to ja nie wiem nic... Może juz jestem w ciąży z Godzilla, bo normalnie to to nie wygląda,,,,, :-(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kap nie narzekaj'ty przynajmniej wiesz, ze owu była i gdzie, a ja.... Z tymi wynikami i wykresem to ja nie wiem nic... Może juz jestem w ciąży z Godzilla, bo normalnie to to nie wygląda,,,,, :-(
    I co mi z tego ze byla??/ skoro po niedroznej stronie..To tak jak lizac lizaka przez folie...Czujesz smak???

Co z tego ze jajka sa, jak kurwa pekaja te co nie trzeba...
    Faszeruje sie tabletkami jak indyk na swieto dziekczynienia jablkami, a itak org swoje

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ale wkurza jedno bo mu mowilam jak pierniczyl ze tam cieplo zeby uwazal..I sie nauwazal kurfffa mac!!!
    Dobija mnie moja bezradnosc..ze nie mam na cos wplywu

Taaa' to juz wiesz czemu po tym co napisalam na prvie miałam ochotę drzwi przestawiać....
    Zrób wszystko jak trza, a i tak dostaniesz tylko ......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 20:06

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:

Taaa' to juz wiesz czemu po tym co napisalam na prvie miałam ochotę drzwi przestawiać....
    Zrób wszystko jak trza, a i tak dostaniesz tylko ......

a i tak dostaniesz tylko kijem po kostkach ...ehhhh
    Ale mam dzis wsciek dupy....Mlody juz mnie omija szerokim lukiem

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypraszam sobie te wariatke!! ;-)

Rozsądną inaczej
    Albo radosna inaczej....

Bo jak nie wytropie, udusze i zakopie pod lilakien w ogródku....:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Malenq lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adres ci podac?? Po co sie ebdziesz trudzic tropieniem heheheh
    \
    Normalna inaczej??moze byc????

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mniej więcej u mnie wczoraj ten "nerw" wyglądał....dzisiaj "milczenie owiec" bo będzie rzeź.....
    ale przynajmniej spokój mam....hihihi

a z tym twarogiem to już mam "schiza" faktycznie uzależnienie....ale drzemka była przednia (podusię niedawno nową kupiłam, taką ortopedyczną i od razu lepiej...)

czeka mnie pewnie teraz skakanie po tv przez pół nocy...

wstaję dzisiaj rano i widzę "biało" na termometr a na zewnątrz -6C, dobrze, że truskawki przykryłam - dzisiaj pewnie będzie podobnie....

Elfik lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    a i tak dostaniesz tylko kijem po kostkach ...ehhhh

No, ładne tam macie gry wstępne tam na południu, ładne...

A co do faszerowania...
    Jedna laska napisała kiedys, ze bierze więcej piguł niż jej 82 letni dziadek...:-)
    Bardzo mnie to rozsmieszylo :-)

Ale, ale doczekalam się... Obecnie moja skrzyneczka na piguly jest większa niż te skrzynki z narzedziami, co ze sobą przynoszą faceci, co maja niby zlew odetkac w niemieckich filmach przyrodniczych..;-)

A jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa......:-) :-) :-)

Malenq lubi tę wiadomość

‹‹ 618 619 620 621 622 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ