Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam was uważnie
Kap do czytaj mój stary post, mój gin tez twierdzi, ze metformax działa od 1500
Moja gin stwierdziła, ze to nie torbielbo inaczej wygląda a baba z doświadczeniem
Ja się cudów nie spodziewać tylko raczej inf czy obu była czy nowe i kiedy mnie zaleje - na horyzoncie HSg...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Dobrze, ze jesteście, to chociaż posmiac się można, jak juz nic innego nie można,,,,
Moooocno was polubilam a na pocieszenie przed nadchodzaca @ dobilam kap do tysiaka a mal do 600 - tylko dlatego, ze się mniej udziela, nie to co wariatka kap
Kap, otwierają milenijnego szampana, buziak od prezesaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 21:19
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Tak wlasnie sobie przypomnialam jak gadalas o tej dawce..I pewnie tak zaczne brac..Skooro bierzesz i zyjesz to nie sadze ze mnie jasny szlak trafi ///A mam zapas lekow
To zrb w 7dniu po domniemanej owu poziom progesteronu..Wczesniej nie ma sensuElfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Dobrze, ze jesteście, to chociaż posmiac się można, jak juz nic innego nie można,,,,
Moooocno was polubilam a na pocieszenie przed nadchodzaca @ dobilam kap do tysiaka a mal do 600 - tylko dlatego, ze się mniej udziela, nie to co wariatka kap
Kap, otwierają milenijnego szampana, buziak od prezesa
Osz faktycznie mam tysiaka!!! No to pijemy picollo mondo heheheheElfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
No' ja to ost nie ma zmiłuj, jak jade się nabzdryngolic, to plan wykonuje.... Wiadomo, reset potrzebny
A i ekonomicznie, bo i wiele mi nie trzeba....
To byśmy się ululaly na złoto... A co byśmy siue nasmialy to pewnie mięśnie brzucha jak po skalpelu czy innej cholerze chodakowskiej....kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:5dni po wizycie jestes...juz powinien dawno peknac 3cm to wg wielu ginow to torbiel i tak jest traktowana U mnie jak pecherzyk mial 28mm to juz zostal spisany na straty ze nie peknie...ii nie pekl zrobila sie prdzielona torbiel...Wchlonela sie po dupku...
Kap, ale ja na monitoringu wdzialam toto nadpekniete, to mam nadziei,ze cokolwiek to jest to nie rosnie, miało wyrwe w owalu, czy jak to opisać
Takich akcji to ja bym nie chciała, głowa przylutuje a co z Idą? AZ mi się słabo nate myśl zrobiło,...
Tak myslalam właśnie, ze ten estr i próg pokazał czy cos rośnie.
Ale skoro na to tylko dupek tak czy tak a ja go biorę sobie to chyba zaczekam.... -
Elfik wrote:Kap, ale ja na monitoringu wdzialam toto nadpekniete, to mam nadziei,ze cokolwiek to jest to nie rosnie, miało wyrwe w owalu, czy jak to opisać
Takich akcji to ja bym nie chciała, głowa przylutuje a co z Idą? AZ mi się słabo nate myśl zrobiło,...
Tak myslalam właśnie, ze ten estr i próg pokazał czy cos rośnie.
Ale skoro na to tylko dupek tak czy tak a ja go biorę sobie to chyba zaczekam....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 21:42
Elfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:.Wtedy co zemdlalam to bylo z raca robilam mlodemu kanapki do szkoly ito bylo minuta osiem i po wszystkim...ocknelam sie z tego co orientuje po 5minutach,.,wiec chwile mnie nie bylo///
A to wiele wyjaśnia, he hekapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:A to wiele wyjaśnia, he he
Zjeve dostal ma wziasc do konca wszystko..Bedzie sie kuva leczyl matol na raty..No rece opadaja..A za tydz zacznie od nowa jojczec ze chory!!Ubic to malo!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 22:05
Elfik, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam z rańca śpiochyyyyyyyyyy:P
ależ jestem wypoczęta, a to słoneczko...
tempka skoczyła do góry dzisiaj 37,21C, jajnior prawy nadal boli...
Elfik żeby Was nie było to idzie się zwariować...albo kojakiem zostać, włosy z głowy lecą....:D:D
No Kasiek mój też zawsze chce pić tylko do czasu jak się dobrze czuje, tłumaczy to dlaczego ma dalej łykać jak jest ok.....jak elfik napisała, co polak to lekarz, a do tego specjalista....
dosiadam się z kieliszkiem...uwielbiać Piccolo:D:D:D
walizkę kupiłam hehehe no na ten wyjazd do Włoch...a mój na to: przecież mamy walizki (wiecie 2 małe, coby tylko kosmetyki pomieściły:D:D:D:D)... minimalista...
Lecę kawkę muszę zrobić i tabsy łyknąć coby delirki nie dostać....:D:D
Idia, Milcia jak tam????kapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Witam z rańca śpiochyyyyyyyyyy:P
ależ jestem wypoczęta, a to słoneczko...
tempka skoczyła do góry dzisiaj 37,21C, jajnior prawy nadal boli...
Mala temp w gore??Trzymam mocno w kciuki zeby juz nie spadala
Podobno na ciazowo boli wiec niech cie naprdl zdrowo
Ja sie zalalam czerwonka nad ranem wiec zaczynam nowy cykl....
Mala niech Twoj bedzie owocny..A temp w gore daje nadziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 06:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny