WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam was uważnie

Kap do czytaj mój stary post, mój gin tez twierdzi, ze metformax działa od 1500

Moja gin stwierdziła, ze to nie torbielbo inaczej wygląda a baba z doświadczeniem

Ja się cudów nie spodziewać tylko raczej inf czy obu była czy nowe i kiedy mnie zaleje - na horyzoncie HSg...

kapturnica lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze jesteście, to chociaż posmiac się można, jak juz nic innego nie można,,,,

Moooocno was polubilam a na pocieszenie przed nadchodzaca @ dobilam kap do tysiaka a mal do 600 - tylko dlatego, ze się mniej udziela, nie to co wariatka kap :-) :-) :-) :-)

Kap, otwierają milenijnego szampana, buziak od prezesa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 21:19

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak wlasnie sobie przypomnialam jak gadalas o tej dawce..I pewnie tak zaczne brac..Skooro bierzesz i zyjesz to nie sadze ze mnie jasny szlak trafi ///A mam zapas lekow
    To zrb w 7dniu po domniemanej owu poziom progesteronu..Wczesniej nie ma sensu

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dobrze, ze jesteście, to chociaż posmiac się można, jak juz nic innego nie można,,,,

Moooocno was polubilam a na pocieszenie przed nadchodzaca @ dobilam kap do tysiaka a mal do 600 - tylko dlatego, ze się mniej udziela, nie to co wariatka kap :-) :-) :-) :-)

Kap, otwierają milenijnego szampana, buziak od prezesa
    I tu sie zgodze bo plakac nie ma sensu to przynajmniej sie mozemy posmiac ze swoich ulomnosci..Bo co nam pozostalo???Samobiczowanie?heheheheh
    Osz faktycznie mam tysiaka!!! No to pijemy picollo mondo hehehehe

Elfik, Malenq lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 21:23

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czemu nie mieszkacie laski blizej??bysmy se zlota zrobily w trakcie @ i nawalily jak gornicy po szychcie ehehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wpadła, ze 7 dpo, tylko mnie nijak to nie wynika, z moich obserwacji po drugiej przymiarce to byłaby środa,he he
    Tak sobie zamarudzilam , zaczekam do środy chyba, ze mnie jutro zaleje....:-) :-) :-) :-) :-)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No' ja to ost nie ma zmiłuj, jak jade się nabzdryngolic, to plan wykonuje.... Wiadomo, reset potrzebny

A i ekonomicznie, bo i wiele mi nie trzeba....

To byśmy się ululaly na złoto... A co byśmy siue nasmialy to pewnie mięśnie brzucha jak po skalpelu czy innej cholerze chodakowskiej.... :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ekonomicznie u mnie jest bo ja 2szybkie i leze ahhahahah
    Zrob tak wlasnie kolo srody pi razy oko te 7dni po wizycie u babbeczki......zobaczysz..No chyba ze @ bedzie...

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    5dni po wizycie jestes...juz powinien dawno peknac 3cm to wg wielu ginow to torbiel i tak jest traktowana U mnie jak pecherzyk mial 28mm to juz zostal spisany na straty ze nie peknie...ii nie pekl zrobila sie prdzielona torbiel...Wchlonela sie po dupku...

Kap, ale ja na monitoringu wdzialam toto nadpekniete, to mam nadziei,ze cokolwiek to jest to nie rosnie, miało wyrwe w owalu, czy jak to opisać

Takich akcji to ja bym nie chciała, głowa przylutuje a co z Idą? AZ mi się słabo nate myśl zrobiło,...

Tak myslalam właśnie, ze ten estr i próg pokazał czy cos rośnie.
    Ale skoro na to tylko dupek tak czy tak a ja go biorę sobie to chyba zaczekam....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kap, ale ja na monitoringu wdzialam toto nadpekniete, to mam nadziei,ze cokolwiek to jest to nie rosnie, miało wyrwe w owalu, czy jak to opisać

Takich akcji to ja bym nie chciała, głowa przylutuje a co z Idą? AZ mi się słabo nate myśl zrobiło,...

Tak myslalam właśnie, ze ten estr i próg pokazał czy cos rośnie.
    Ale skoro na to tylko dupek tak czy tak a ja go biorę sobie to chyba zaczekam....
    dupek nie zaburzy ci poziomu progesteronu..AAle patrzac na temp jaka masz na wykresie wydaje mi sie ze jest niziutki..Bo progesteron sila rzeczy podnosi temp..Dupek ci pomoze..u mnie pekla torbiel mimo stosowania luteiny.,Wiec nie chce jej wiecej widziec...Wtedy co zemdlalam to bylo z raca robilam mlodemu kanapki do szkoly ito bylo minuta osiem i po wszystkim...ocknelam sie z tego co orientuje po 5minutach,.,wiec chwile mnie nie bylo///

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 21:42

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj mnie rozjeal na lopatki..Pisze mi ze wzial wczoraj co 6godz antybiotyk a dzis juz nie bierze bo mu lepiej..Nosz kuva mac!!!Co za idiota...

Elfik lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    moj mnie rozjeal na lopatki..Pisze mi ze wzial wczoraj co 6godz antybiotyk a dzis juz nie bierze bo mu lepiej..Nosz kuva mac!!!Co za idiota...

Nie idiota, ale Polak...ilu ja takich znam ;-) każdy lekarz :-)

Malenq lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    .Wtedy co zemdlalam to bylo z raca robilam mlodemu kanapki do szkoly ito bylo minuta osiem i po wszystkim...ocknelam sie z tego co orientuje po 5minutach,.,wiec chwile mnie nie bylo///

A to wiele wyjaśnia, he he ;-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 4 maja 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    A to wiele wyjaśnia, he he ;-)
    Wredna su z ciebie jest... :-) :-)
    Zjeve dostal ma wziasc do konca wszystko..Bedzie sie kuva leczyl matol na raty..No rece opadaja..A za tydz zacznie od nowa jojczec ze chory!!Ubic to malo!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 22:05

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z rańca śpiochyyyyyyyyyy:P
    ależ jestem wypoczęta, a to słoneczko...
    tempka skoczyła do góry dzisiaj 37,21C, jajnior prawy nadal boli...

Elfik żeby Was nie było to idzie się zwariować...albo kojakiem zostać, włosy z głowy lecą....:D:D:D
    No Kasiek mój też zawsze chce pić tylko do czasu jak się dobrze czuje, tłumaczy to dlaczego ma dalej łykać jak jest ok.....jak elfik napisała, co polak to lekarz, a do tego specjalista....
    dosiadam się z kieliszkiem...uwielbiać Piccolo:D:D:D
    walizkę kupiłam hehehe no na ten wyjazd do Włoch...a mój na to: przecież mamy walizki (wiecie 2 małe, coby tylko kosmetyki pomieściły:D:D:D:D)... minimalista...
    Lecę kawkę muszę zrobić i tabsy łyknąć coby delirki nie dostać....:D:D:D

Idia, Milcia jak tam????

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Witam z rańca śpiochyyyyyyyyyy:P
    ależ jestem wypoczęta, a to słoneczko...
    tempka skoczyła do góry dzisiaj 37,21C, jajnior prawy nadal boli...

Mala temp w gore??Trzymam mocno w kciuki zeby juz nie spadala :D
    Podobno na ciazowo boli wiec niech cie naprdl zdrowo ;D
    Ja sie zalalam czerwonka nad ranem wiec zaczynam nowy cykl....
    Mala niech Twoj bedzie owocny..A temp w gore daje nadzieje <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 06:15

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheh...naprdl mówisz na ciążowo???uhmmmm ale żeby tak mocno....
    Kasiek nowy cykl bez dopalaczy na obserwacji....
    owocny nie owocny zobaczymy do piątku....wtedy testa zrobię, teraz myślę o śniadaniu hahahaha....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wg twoich obliczen ktory dzien po owu jestes???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg owu 13dpo wg mnie 15dpo....

‹‹ 620 621 622 623 624 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ