Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Młoda poszła spać o 19 - super, klękajcie narody....
Zazwyczaj 23....
Także ja wyspana i od razu temp w gore
Dalabys mal ten wykres podejrzec....
Dzizas, czytam posty na rożnych wątkach, ale laski gotuja, naprawdę czapki z głów, ze im się chce...
Tak kombinuje co by tu dziś zamiast ponad czasowego schaboszczaka...kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie pierwsza partia drzewa na zimę się zjeżdża (10m3) zaraz będę zuli wpuszczała...kochane to na priva wyślę oki?
jajnior prawy się rozszalał...
odkryłam truskawki - znowu w nocy -6C było...a teraz ziąb na zewnątrz....
elfik gratulations..no no no ...19sta to faktycznie wcześnie...moja siostrzenica jak była malutka (teraz 19stka) to nigdy nie zasnęła wcześniej niż 23cia...co myśmy się nad nią naskakali, żeby oczka wcześniej zamknęła....teraz podobno prosić nie trzeba, taki śpioch się zrobił hehehe...
Kasiek dzwoń i opierniczaj...ja jestem "maniaczką" zamawiania przez neta....pewnie to wpływ miejsca zamieszkania (wszędzie daleko - tylko do puszczy nie hahaha dzikuska...) i nerwa mam jak coś mi w komplecie nie dojdzie....teraz czekam na części do pralki - a rzeczy już się w koszu nie mieszczą....
elfik cykle mam 33, 30, 31, 25, 29 - tak mniej więcej się mają...a bywało że i 56dni... -
A ja sie wzielam za generalne porzadkiw pokoju goscinnym za tydz mam gosci sis z angolkiem zjezdza..Ehh jak sie zajeviscie ciesze...Szukam w zakopcu fajnego hotelu na 2nocki bo mamy zamiar cala kilkuosobowa ferajna jechac do zakopca...obok mnie i mlodego mamuska ona z elliotem i braciak z zona ze szkocji..oni juz wczoraj zjechali
ZNa ktos miejsce godne polecenia?? -
uyfff wspolczuje drzewa noszenia./.mi sie udalo ze moj malz jak byl to zamowilam i od razu mial co robic
samw sio zniosl mi
U mnie tez ziab jak uj...bylam ciuchy powiesic to masakra jak podciaga po gaciorach...
Wyslij na p[riv linka to popaczamyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 08:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a ja porządki w szafach muszę zrobić....
taaa ja też nie lubię drzewa...a to dopiero pierwsza transza...cóż my trochę jak mrówki do zimy z początkiem wiosny się przygotowujemy...
Wiecie co?? przed laparoskopia jak mialam @ to bolalo w zasadzie wszystko w dole..A teraz??Kompletnie nicJakby nie to ze mam podpaske bym nie wiedziala ze mam malpe
-
Mala jest optymistycznie
jaki mialas poziom progesteronu jak robilas??
Mysle ze masz 13d po owu...tajk wynika z tego co pozaznaczalas...jesli chodzi o szczyt sluzu itd....Temp wysoka wiec nadzieje moze robicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 08:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna bruk i to z hukiem, aż dupsko boli...hehehe
wiesz tam gdzie robię to póki co darmowo (mąż ma w pracy ubezpieczenie prywatne i póki jeszcze mnie nie wyrzucają to korzystam jak mogę hehehehe)....
ostatnie cykle - do grudnia miałam bezowulacyjne - więc....
ostatnia fl 14dni, bywało że 9dni, ale też 17dni...więc ciężko mi nawet zgadywać...
kiedyś - jakieś 2 lata wstecz przez jakiś czas równo po 15dni miałam..więc może to moja średnia???