X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś

Bry :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Bry :-)
    witamy:) słonecznie??? u mnie tak:)
    jak nocka??

• Elfik Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda poszła spać o 19 - super, klękajcie narody....

Zazwyczaj 23....

Także ja wyspana i od razu temp w gore :-)

Dalabys mal ten wykres podejrzec....:-)

Dzizas, czytam posty na rożnych wątkach, ale laski gotuja, naprawdę czapki z głów, ze im się chce...
    Tak kombinuje co by tu dziś zamiast ponad czasowego schaboszczaka...:-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, a jakie masz cykle, 15 dpo? Brzmi optymistycznie :-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yołyoł laski ja tez chce podejrzec coby mocniej wspierac :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuva przyszly mi ziolka an niedroznosc ale baba miala wlozyc jesio testy ciazowe szt 5 za ktore etz zaplacilam!! a tu jasna dupa pusto!!Czekam i dzownie kolo9tej i babe zjebie :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie pierwsza partia drzewa na zimę się zjeżdża (10m3) zaraz będę zuli wpuszczała...kochane to na priva wyślę oki?
    jajnior prawy się rozszalał...
    odkryłam truskawki - znowu w nocy -6C było...a teraz ziąb na zewnątrz....
    elfik gratulations..no no no ...19sta to faktycznie wcześnie...moja siostrzenica jak była malutka (teraz 19stka) to nigdy nie zasnęła wcześniej niż 23cia...co myśmy się nad nią naskakali, żeby oczka wcześniej zamknęła....teraz podobno prosić nie trzeba, taki śpioch się zrobił hehehe...
    Kasiek dzwoń i opierniczaj...ja jestem "maniaczką" zamawiania przez neta....pewnie to wpływ miejsca zamieszkania (wszędzie daleko - tylko do puszczy nie hahaha dzikuska...) i nerwa mam jak coś mi w komplecie nie dojdzie....teraz czekam na części do pralki - a rzeczy już się w koszu nie mieszczą....
    elfik cykle mam 33, 30, 31, 25, 29 - tak mniej więcej się mają...a bywało że i 56dni...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wzielam za generalne porzadkiw pokoju goscinnym za tydz mam gosci sis z angolkiem zjezdza..Ehh jak sie zajeviscie ciesze...Szukam w zakopcu fajnego hotelu na 2nocki bo mamy zamiar cala kilkuosobowa ferajna jechac do zakopca...obok mnie i mlodego mamuska ona z elliotem i braciak z zona ze szkocji..oni juz wczoraj zjechali

ZNa ktos miejsce godne polecenia??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uyfff wspolczuje drzewa noszenia./.mi sie udalo ze moj malz jak byl to zamowilam i od razu mial co robic ;D samw sio zniosl mi :D
    U mnie tez ziab jak uj...bylam ciuchy powiesic to masakra jak podciaga po gaciorach...

Wyslij na p[riv linka to popaczamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 08:18

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala nie tak...musisz wejdz w udostepnij wykres , miniatura tam masz link skopiuj go ..bo jak wysylasz to co wpisalas to my widzimy swoj wykres.. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 08:24

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a oki .... no i nawet wykresu wysłać nie umiem..hahahaha

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja porządki w szafach muszę zrobić....
    taaa ja też nie lubię drzewa...a to dopiero pierwsza transza...cóż my trochę jak mrówki do zimy z początkiem wiosny się przygotowujemy...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic nie wyslalas :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a ja porządki w szafach muszę zrobić....
    taaa ja też nie lubię drzewa...a to dopiero pierwsza transza...cóż my trochę jak mrówki do zimy z początkiem wiosny się przygotowujemy...
    my tez z poczatkiem wiosny..ale ja maks 15m drzewa na zime biore i reszte wegiel..Ale u Was to duzo dluzej jest zimno..Takze potrzebujecie wiecej..

Wiecie co?? przed laparoskopia jak mialam @ to bolalo w zasadzie wszystko w dole..A teraz??Kompletnie nic :D Jakby nie to ze mam podpaske bym nie wiedziala ze mam malpe ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala jest optymistycznie ;) jaki mialas poziom progesteronu jak robilas??
    Mysle ze masz 13d po owu...tajk wynika z tego co pozaznaczalas...jesli chodzi o szczyt sluzu itd....Temp wysoka wiec nadzieje moze robic ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 08:49

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie nie mam wyniku jeszcze....robiłam w środę, ale od czwartku do dziś lab nie pracowało, to pewnie jutro na maila będę miała...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło matko to czekania w pizdu.Ja mam tyle ze robie rano w spzitalu i mam juz o wpol do2 ..A takie czekanie wkurwia....
    Ale trzymam w kciuki kochanie..bo jest ladnie :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    twoja najdluzsza faza lutealna??ile masz???I jak jest u cb..temp przed okresem wolno spada czy tracha na bruk jak u mnie?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech zobaczymy Kasiek ja za stara na takie numery...napalać się nie będę, nadzieja się tli, ale u kogo by się nie tliła...lekki wiaterek i po niej...więc czekam do tego 16-17dpo i zrobię teścika i tyle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na bruk i to z hukiem, aż dupsko boli...hehehe
    wiesz tam gdzie robię to póki co darmowo (mąż ma w pracy ubezpieczenie prywatne i póki jeszcze mnie nie wyrzucają to korzystam jak mogę hehehehe)....
    ostatnie cykle - do grudnia miałam bezowulacyjne - więc....
    ostatnia fl 14dni, bywało że 9dni, ale też 17dni...więc ciężko mi nawet zgadywać...
    kiedyś - jakieś 2 lata wstecz przez jakiś czas równo po 15dni miałam..więc może to moja średnia???

‹‹ 621 622 623 624 625 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ