Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochanie moze byc faza lutealna max 16dni.wszystko -powyzej to oznacza ze opwu byla pozniej niz myslisz...Ja mam najdluzsza faze 14dni , a ta trwala wg owu 15 a wg mnie13...
Gdybys miala po9to by byla ewidentna niewydolnosc lutealna..ale jak tam zdarzy sie raz nic sie nie dzieje..Pewnie jak za free to mozna czekac -
Moja cora zazwyczaj chodzi spać ok 23 albo i później
Taaa ciekawe skąd ta depresja...
Dziś jeszcze śpi, ale ja wczoraj przetargalismy po parku, placu zabaw, markecie i małpim gaju.... W tym ostatnim to ja prawie kimnelam sobie na stoleczku. Potem byliśmy sami, wyglupialysmy się w kullkach a ja pomyslalam, ze co tam, poleze sobie...
Baba z obsługi się dziwnie patrzyła.
Dziołszki, z tym jeb... To na luz, ja zawsze dzwonie grzecznie jak cos nie gra i zawsze się to wyjaśnia, przeprosiny dostaje ,czasem gifta. Nie ma co wprowadzać nerwowej atmosfery, omyłki rzecz ludzka.
Ja właśnie zakupilam inofolic, conceive plus i krem z progesteron em... Ja ppppp, tyle kasy, druga młoda jak się pojawi juz na studia nie idzie, wykorzystała swój limit kasy.
Mal, ty jak moja siostra rodzona, ja nigdy nie wiem kiedy się @ spodziewać w zasadzie to zawsze jakaś wkładkę powinnam miecze sobą. Dawno temu miałam 3 mce pod rząd po 2 @ w miesiącu, myslalam, ze sama do autobusu nie wsiade, ja zawsze jestem blada, ale wtedy morticia Addams wysiadala przy mnie.
Rozumiem, ze czekasz. Ja robilam szybciej jak miałam te tanie testy z allegro....
Kap z tymi 16 FL to przesadzilas. Wydaje mi się, ze czytalam ze dłuższe mogą byc w normie chyba do 19. Oczywiscie to zawsze daje do myślenia czy to normalne' ale każda z nas to osobna książka...
U was widzę międzynarodowo, a braciak ma Szkotke za żone? Dziwny świat, polowa rodziny w p... Za zarobkiem wyjechała... Choć może nie tylko. Mojej psiapsiolce w Bristolu żyje się po prostu spokojniej, dobrze chociaż ze te połączenia z wyspa dobre.kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Nie kochanie to Polka jak my
Jedyny obcokrajowiec w najblizszej rodzinie co sie moze wzeni to bedzie angol..Ale nieszkodliwa ciapa
Nie laska nie przesadzilam..Wg tego co czytalam i podpytywalam..Faza lutealna jest max 16dni po owulacji..Moze nam sie wydawac ze trwa ona dluzej bo tak naprawd sam moment owulacji jest ciezko idealnie wyczuc..Musialoby sie latac minimum 2razy dziennie do ginka zeby stwierdzic..To tak jak i u mnie najnizsza temp mialam 12,13dzien cyklu i gdyby nie monitoring pewnie wtedy mozna by bylo obstawiac owulacje..Bo potem sukcesywnie temp rosla kazdego dnia..a tak naprawde moja owu nie mogla byc wczesniej niz 17,18dzien cyklu...
Dlatwgo sie mowi ze 18wyzszych temp moze sugerowac nam ciaze bo dodaje sie te 2dni na ruchomosc owulki
Mieszkalam i w anfglii i irlandii i pracowalamw niemczech..Wszedzie bylo dobrze..ale w domciu najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 09:30
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywykop miałam,....aktualizacji mojemu lapkowi się zechaciało, na stacjonarnego musiałam przejść, a nie lubię dziada bo i co rusz jakieś powiadomienia wyskakują....p...
Milcia cieszę się, że dzisiaj już lepiej...martwią mnie te Twoje doniesienia z linii frontu....i 3mam mocno kciuki oby już było tylko lepiej...
tak tylko raz miałam zaobserwowaną 9dni fl....też to mnie wtedy zmartwiło...
właśnie a gdzie robotka wsiąkła???
elfik ja przeważnie zjeb ale w bardzo miły i grzeczny sposób i przeważnie gratka jakiegoś dostaję:P:P
Milcia chwilkę i wysyłam:-) -
Mnie małż uszczesliwil nowym tabletem, pisze na nim od dwóch dni, ale muszę wyłączyć opcje poprawiania błędów, bo mi potem dziwolagi wstawia
Fajne i mi pasuje, ale delikatne toto, ze nie wiem
Nie wiem na razie jak na tym cudzie linka skopiować, co by twój wykres mal podpatrzec... Ale na pewno podejrzę, choćby z czystej rywalizacji - ja muszę mieć największe góry!!!!!!!!
kompleks Pomorzanina chyba....
Mała mi się ob.... Od piet po antenkę berecika
Chyba jednak pizza i chipsy na wieczór szkodzą...
Dobrze, ze to tylko od święta, ona za chipsy to by się dala pokroić...
Ja bym nie wyjechała, no chyba' ze naprawdę w celu przeżycia.
Kocham ta polska jazykai kumpele i w ogóle strasznie jestem terytorialna
Jedyne co bym chciała to większe mieszkanie, bo jestem chomik
Domu nie chce za Zadné skarby, ale mieszkanie 120 m czemu nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 10:20
Malenq lubi tę wiadomość
-
[QUOTE=Elfik
Mała mi się ob.... Od piet po antenkę berecika
Chyba jednak pizza i chipsy na wieczór szkodzą...
Dobrze, ze to tylko od święta, ona za chipsy to by się dala pokroić...
Ja bym nie wyjechała, no chyba' ze naprawdę w celu przeżycia.
Kocham ta polska jazykai kumpele i w ogóle strasznie jestem terytorialna
Jedyne co bym chciała to większe mieszkanie, bo jestem chomik
Domu nie chce za Zadné skarby, ale mieszkanie 120 m czemu nie?
Ojj ja dziecinstwo spedzilam w blokowisku i pwoiem Ci ze nigdy przenigdy bym nie wrocila do bloku..W domku mozna robic co sie chce..a w bloku po 22 jak sie tylko impreze zrobilo to zaraz latali sasiedzi jak na sraczke ze za glosno hehehe..Pewnie ze czasem jest ciezko..trzeba sobie odsniezyc , liscie zgrabic , opal zapewnic..Ale za to w cieple dni wyjsc do ogrodu lub sadu ,zjesc swoje owoce prosto z drzewa lub poopalac sie nago za domem--bezcenne
Malenq lubi tę wiadomość
-
kurde zostal mi jeden pokoj do posprzatania i zmycie podlog i sie mi juz nie kce
Zaparzam ziolka pierwszy raz..Jak zadzialaja to oba jajowody beda smigac ahhahahaha
Oj zeby to tak dzialalo ale jako efekt placebo i na poprawe humoru byc moze zadziala
Jeszcze borowiny trza dzis zakupic -
nick nieaktualnyja już próbowałam miodu z innej pasieki, więc też jestem za naszym polskjim... ale wspomnienia i ten klimat --- bezcenne hehehehe...
jejku na chipsów już od ponad 3 lat nie jadłam, coli od ponad 2lat nie piłam, a pizzę toleruję taką którą sama zrobię, ewentualnie jak jestem u mojej sis w Italii to tam pychotkaaaa:-)
a ja o tablecie jeszcze marzę...mam czytnik e-book'ów coby mi się oczka od czytania tak mocno nie psuły.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehehe ale numer...sprzątam sobie w szafach, przekładam rzeczy zimowe na tył (u mnie głębokość zabudówki 90cm)...patrzam a u mojego w koszulkach gierki erotyczne...najpierw konsternacja, a potem...qwa przecież sama mu rok temu na dzień faceta sprawiłam i zapomniałam....hehehe a już ochrzan się szykował....
:D:D nawet jedna nietknięta gumka też jest hahahaha..ale mam ubaw:D:D:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 10:48
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilciu przekonam się w czwartek albo w piątek...teraz tylko się tli, a czy będzie ognisko to zobaczymy...jakkolwiek by nie było, to i tak będzie dobrze...
jak już pisałam trochę wcześniej cieszę się ze swojego wyciszenia, i braku "ciśnienia"....a wszystko w rękach Najwyższego:)
-
nick nieaktualny