X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek bo wykrzyczeć się trzeba, a jak nie do niego to do kogo???
    wiem, ze 2 cykle to długo, ale masz rację z tym, że chociaż org sobie odpocznie....kurcze chciałabym nie być jak zepsuty zegarek, mówiąc, że będzie ok, ale wiem że będzie...Twój teraz i tak choruje, więc maj były też być może na straty, i on zdąży się podleczyć i Ty odpocząć a lipiec do dobry czas - urodzisz w kwietniu - tak jak chciałaś na wiosnę:)
    powściekaj się dzisiaj, a od jutra zacznij planować popijawkę:) fajny czas przed Tobą;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 16:38

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No popijawke juz mamy umowiona na sobote...fajnie bo bedzie nas 8 wiec pub jest nasz ehhehehe
    No dlugo dlugo , ale co poradzic??Praca i jakis statut materialny najwazniejszy bo mlody coraz wiecej potrzebuje , a on jest na 1szym miejscu.....,..A jak drugie przyjdzie miedzy czasie to bedzie ..jak nie to mam pocieche z niego...
    Chyba to daje najwieksza radosc , ze mlody juz jest..Dlatego wszystkim Wam kobitki co nie macie dzieciaczkow zycze z calego serducha jak najszybciej tego pierwszego..Bo jak juz bedzie jedno to instynkt macierzynski juz zostanie zaspokojony w jakis sposob i chyba wtedy latwiej starac sie o nastepne...Chociaz wcale nie tak bez cisnienia calkiem tez.....Ja zawsze swoje niepowodzenie moge zmniejszyc przytulaskiem z synem..I tego Wam zabulki zycze..Jak najszybciej brzunia...
    Kochana jestes malenka cmok

No nic a ja od dzis zaczelam popijac ziolka na droznosc i powiem wam laski , ze smak rumiankowy , delikatny i lekki i nawet sa smaczne..Mozna pic bez problemu...Takze day by day pijemy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 16:59

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No popijawke juz mamy umowiona na sobote...fajnie bo bedzie nas 8 wiec pub jest nasz ehhehehe
    No dlugo dlugo , ale co poradzic??Praca i jakis statut materialny najwazniejszy bo mlody coraz wiecej potrzebuje , a on jest na 1szym miejscu.....,..A jak drugie przyjdzie miedzy czasie to bedzie ..jak nie to mam pocieche z niego...
    Chyba to daje najwieksza radosc , ze mlody juz jest..Dlatego wszystkim Wam kobitki co nie macie dzieciaczkow zycze z calego serducha jak najszybciej tego pierwszego..Bo jak juz bedzie jedno to instynkt macierzynski juz zostanie zaspokojony w jakis sposob i chyba wtedy latwiej starac sie o nastepne...Chociaz wcale nie tak bez cisnienia calkiem tez.....Ja zawsze swoje niepowodzenie moge zmniejszyc przytulaskiem z synem..I tego Wam zabulki zycze..Jak najszybciej brzunia...
    Kochana jestes malenka cmok

No nic a ja od dzis zaczelam popijac ziolka na droznosc i powiem wam laski , ze smak rumiankowy , delikatny i lekki i nawet sa smaczne..Mozna pic bez problemu...Takze day by day pijemy...

ehh....mądrego to az miło posłuchac kurcze Kapciu Ty to zawsze masz racje :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zmiana avatara na kapturkowa niunie...Taka bede miec hehehee

kiniaczek84, Milcia, Malenq, olcia87 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I zmiana avatara na kapturkowa niunie...Taka bede miec hehehee

a ja fasolkowego małego Tomaszka:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek :-* śliczności:-) ja pozostanę przy imienniczce Maggie:-)
    Kiniaczku fasolkowy Tomaszek uroczy:-)

kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kasiek :-* śliczności:-) ja pozostanę przy imienniczce Maggie:-)
    Kiniaczku fasolkowy Tomaszek uroczy:-)

Meggie tez jest słitaśna:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihihihi...jak łatwo odpłynąć myślami hen hen w przyszłość...kolorową dodam:-)

kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap: "Chyba to daje najwieksza radosc , ze mlody juz jest..Dlatego wszystkim Wam kobitki co nie macie dzieciaczkow zycze z calego serducha jak najszybciej tego pierwszego..Bo jak juz bedzie jedno to instynkt macierzynski juz zostanie zaspokojony w jakis sposob i chyba wtedy latwiej starac sie o nastepne...Chociaz wcale nie tak bez cisnienia calkiem tez.....Ja zawsze swoje niepowodzenie moge zmniejszyc przytulaskiem z synem..I tego Wam zabulki zycze..Jak najszybciej brzunia..."

Wiesz jak Ty już coś napiszesz....to aż cieplej na serduchu:-)w imieniu kobitek starających się o pierwsze maleństwo DZIĘKUJĘ:-)

kiniaczek84, kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pierwsze dopiero będę miała.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez niedlugo bede miec swoje pierwsze hihi...;)

Cuda sie zdarzaja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 20:33

Malenq, kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis mi sie udalo zupke pieczarkowa ugotowac...jeszcze mi taka nie wyszla ;)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja tez niedlugo bede miec swoje pierwsze hihi...;)

Cuda sie zdarzaja ;)
    dlatego cuda są takie piękne:-)

Ej ja na jutro planowałam pieczarkową:D:D:D:D

Padam na pyszczek....jajnik prawy nadal dokucza :-/
    Dobrej nocki:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No uff wreszcie doszlam do ladu z sis zeby jakis hotel w zakopcu znalesc..Z nia mozna ocipiec czasem ehehehe
    Ale juz mamy czarny potok..mam nadzieje ze bedzieok...Zdjecia ma cudne..
    Przy okazji wygrzalam moje rurki w okladzie z borowin..Troche ciezko sie w to łajno zawijac z tylu i przodu ale sie udalo folia docisnac ..Przy okazji dogrzewalam sie suszarka ..ojj podgrzewalo..Do teraz czuje cieplo na pleckach....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 21:30

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczynki jak zrobię jutro progesteron to będzie za wcześniej ? Bo ja w środę czyli równe 7 dni po owulce mam pracę od 09:30 do 21 ach ciężkie życie optyka :):) w sumie zawsze tak pracuje i co drugi dzień dlatego nieraz mam utrudnione zadanie z tymi wynikami i wizytami u lekarzy.

Dziewczyny śliczne te Wasze avatarki :)

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze mam takie pytanko czy ten progesteron na pewno nie robi się na czczo ? bo w sumie na 100% nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robilam na czczo bo rano przed praca a sniadan nie jadam...ale mysle ze powinno sie nie jesc..ale to chyba od lab zalezy..ja robilam w 21 dc a mialam owulke w 16 dc

• Idia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro prenatalne. Dziś byłam u mojego giną z twarzą i tym co zalecił skonsultować pediatra i dentysta. Mogę już chodzić, dawki leków zmniejszone do połowy. Powitał mnie w II trymestrze :)

Cudak wspinał się po łożysku. Taternik będzie!

olcia87, Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja robilam na czczo bo rano przed praca a sniadan nie jadam...ale mysle ze powinno sie nie jesc..ale to chyba od lab zalezy..ja robilam w 21 dc a mialam owulke w 16 dc

to ja też zrobię jutro na czczo :) dzięki i mam nadzieję, że będzie w końcu duży, bo moja lekarka nie chce mi dać luteiny :( twierdząc, że to stara szkoła że dają luteinę

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry bry....słonecznie:)
    Kasiek to żeś rurkom dogodziła ciepełkiem:-)
    u mnie tempka dziś taka sama jak wczoraj 37,21, jajnior prawy ciska się, ale słabiej...za to już po śniadaniu jestem, nigdy tak wcześnie nie jadłam, a dziś w trakcie robienia śniadania dla A. tak mnie ścisnęło, że miałam dwa wyjścia, albo szybko zjeść, albo się położyć
    wybrałam jedzonko hehehe (owsianka z serkiem wiejskim, jagodami mrożonymi i płatkami migdałowymi - pychotka:)
    to podeślij linka na ten hotelik, chociaż z daleka looknę sobie na śliczne miejsce...ech pozazdrościć...ja swoją sis też chcę namówić na jakąś wyjazdówkę, ale w grę wchodzi też tylko taki weekend co jej młody na zawody by pojechał hehehe...
    miłego dzionka:)
    lecę po kawkę...

‹‹ 624 625 626 627 628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ