WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek bo wykrzyczeć się trzeba, a jak nie do niego to do kogo???
    wiem, ze 2 cykle to długo, ale masz rację z tym, że chociaż org sobie odpocznie....kurcze chciałabym nie być jak zepsuty zegarek, mówiąc, że będzie ok, ale wiem że będzie...Twój teraz i tak choruje, więc maj były też być może na straty, i on zdąży się podleczyć i Ty odpocząć a lipiec do dobry czas - urodzisz w kwietniu - tak jak chciałaś na wiosnę:)
    powściekaj się dzisiaj, a od jutra zacznij planować popijawkę:) fajny czas przed Tobą;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 16:38

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No popijawke juz mamy umowiona na sobote...fajnie bo bedzie nas 8 wiec pub jest nasz ehhehehe
    No dlugo dlugo , ale co poradzic??Praca i jakis statut materialny najwazniejszy bo mlody coraz wiecej potrzebuje , a on jest na 1szym miejscu.....,..A jak drugie przyjdzie miedzy czasie to bedzie ..jak nie to mam pocieche z niego...
    Chyba to daje najwieksza radosc , ze mlody juz jest..Dlatego wszystkim Wam kobitki co nie macie dzieciaczkow zycze z calego serducha jak najszybciej tego pierwszego..Bo jak juz bedzie jedno to instynkt macierzynski juz zostanie zaspokojony w jakis sposob i chyba wtedy latwiej starac sie o nastepne...Chociaz wcale nie tak bez cisnienia calkiem tez.....Ja zawsze swoje niepowodzenie moge zmniejszyc przytulaskiem z synem..I tego Wam zabulki zycze..Jak najszybciej brzunia...
    Kochana jestes malenka cmok

No nic a ja od dzis zaczelam popijac ziolka na droznosc i powiem wam laski , ze smak rumiankowy , delikatny i lekki i nawet sa smaczne..Mozna pic bez problemu...Takze day by day pijemy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 16:59

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No popijawke juz mamy umowiona na sobote...fajnie bo bedzie nas 8 wiec pub jest nasz ehhehehe
    No dlugo dlugo , ale co poradzic??Praca i jakis statut materialny najwazniejszy bo mlody coraz wiecej potrzebuje , a on jest na 1szym miejscu.....,..A jak drugie przyjdzie miedzy czasie to bedzie ..jak nie to mam pocieche z niego...
    Chyba to daje najwieksza radosc , ze mlody juz jest..Dlatego wszystkim Wam kobitki co nie macie dzieciaczkow zycze z calego serducha jak najszybciej tego pierwszego..Bo jak juz bedzie jedno to instynkt macierzynski juz zostanie zaspokojony w jakis sposob i chyba wtedy latwiej starac sie o nastepne...Chociaz wcale nie tak bez cisnienia calkiem tez.....Ja zawsze swoje niepowodzenie moge zmniejszyc przytulaskiem z synem..I tego Wam zabulki zycze..Jak najszybciej brzunia...
    Kochana jestes malenka cmok

No nic a ja od dzis zaczelam popijac ziolka na droznosc i powiem wam laski , ze smak rumiankowy , delikatny i lekki i nawet sa smaczne..Mozna pic bez problemu...Takze day by day pijemy...

ehh....mądrego to az miło posłuchac kurcze Kapciu Ty to zawsze masz racje :)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zmiana avatara na kapturkowa niunie...Taka bede miec hehehee

kiniaczek84, Milcia, Malenq, olcia87 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I zmiana avatara na kapturkowa niunie...Taka bede miec hehehee

a ja fasolkowego małego Tomaszka:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek :-* śliczności:-) ja pozostanę przy imienniczce Maggie:-)
    Kiniaczku fasolkowy Tomaszek uroczy:-)

kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość

• kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kasiek :-* śliczności:-) ja pozostanę przy imienniczce Maggie:-)
    Kiniaczku fasolkowy Tomaszek uroczy:-)

Meggie tez jest słitaśna:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihihihi...jak łatwo odpłynąć myślami hen hen w przyszłość...kolorową dodam:-)

kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap: "Chyba to daje najwieksza radosc , ze mlody juz jest..Dlatego wszystkim Wam kobitki co nie macie dzieciaczkow zycze z calego serducha jak najszybciej tego pierwszego..Bo jak juz bedzie jedno to instynkt macierzynski juz zostanie zaspokojony w jakis sposob i chyba wtedy latwiej starac sie o nastepne...Chociaz wcale nie tak bez cisnienia calkiem tez.....Ja zawsze swoje niepowodzenie moge zmniejszyc przytulaskiem z synem..I tego Wam zabulki zycze..Jak najszybciej brzunia..."

Wiesz jak Ty już coś napiszesz....to aż cieplej na serduchu:-)w imieniu kobitek starających się o pierwsze maleństwo DZIĘKUJĘ:-)

kiniaczek84, kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

• Milcia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też pierwsze dopiero będę miała.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez niedlugo bede miec swoje pierwsze hihi...;)

Cuda sie zdarzaja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 20:33

Malenq, kapturnica, Idia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis mi sie udalo zupke pieczarkowa ugotowac...jeszcze mi taka nie wyszla ;)

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja tez niedlugo bede miec swoje pierwsze hihi...;)

Cuda sie zdarzaja ;)
    dlatego cuda są takie piękne:-)

Ej ja na jutro planowałam pieczarkową:D:D:D:D

Padam na pyszczek....jajnik prawy nadal dokucza :-/
    Dobrej nocki:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No uff wreszcie doszlam do ladu z sis zeby jakis hotel w zakopcu znalesc..Z nia mozna ocipiec czasem ehehehe
    Ale juz mamy czarny potok..mam nadzieje ze bedzieok...Zdjecia ma cudne..
    Przy okazji wygrzalam moje rurki w okladzie z borowin..Troche ciezko sie w to łajno zawijac z tylu i przodu ale sie udalo folia docisnac ..Przy okazji dogrzewalam sie suszarka ..ojj podgrzewalo..Do teraz czuje cieplo na pleckach....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 21:30

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziewczynki jak zrobię jutro progesteron to będzie za wcześniej ? Bo ja w środę czyli równe 7 dni po owulce mam pracę od 09:30 do 21 ach ciężkie życie optyka :):) w sumie zawsze tak pracuje i co drugi dzień dlatego nieraz mam utrudnione zadanie z tymi wynikami i wizytami u lekarzy.

Dziewczyny śliczne te Wasze avatarki :)

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze mam takie pytanko czy ten progesteron na pewno nie robi się na czczo ? bo w sumie na 100% nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robilam na czczo bo rano przed praca a sniadan nie jadam...ale mysle ze powinno sie nie jesc..ale to chyba od lab zalezy..ja robilam w 21 dc a mialam owulke w 16 dc

• Idia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro prenatalne. Dziś byłam u mojego giną z twarzą i tym co zalecił skonsultować pediatra i dentysta. Mogę już chodzić, dawki leków zmniejszone do połowy. Powitał mnie w II trymestrze :)

Cudak wspinał się po łożysku. Taternik będzie!

olcia87, Malenq, Elfik lubią tę wiadomość

uwo9skjovnetfmk9.png
  • olcia87 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Ja robilam na czczo bo rano przed praca a sniadan nie jadam...ale mysle ze powinno sie nie jesc..ale to chyba od lab zalezy..ja robilam w 21 dc a mialam owulke w 16 dc

to ja też zrobię jutro na czczo :) dzięki i mam nadzieję, że będzie w końcu duży, bo moja lekarka nie chce mi dać luteiny :( twierdząc, że to stara szkoła że dają luteinę

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2014, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry bry....słonecznie:)
    Kasiek to żeś rurkom dogodziła ciepełkiem:-)
    u mnie tempka dziś taka sama jak wczoraj 37,21, jajnior prawy ciska się, ale słabiej...za to już po śniadaniu jestem, nigdy tak wcześnie nie jadłam, a dziś w trakcie robienia śniadania dla A. tak mnie ścisnęło, że miałam dwa wyjścia, albo szybko zjeść, albo się położyć
    wybrałam jedzonko hehehe (owsianka z serkiem wiejskim, jagodami mrożonymi i płatkami migdałowymi - pychotka:)
    to podeślij linka na ten hotelik, chociaż z daleka looknę sobie na śliczne miejsce...ech pozazdrościć...ja swoją sis też chcę namówić na jakąś wyjazdówkę, ale w grę wchodzi też tylko taki weekend co jej młody na zawody by pojechał hehehe...
    miłego dzionka:)
    lecę po kawkę...

‹‹ 624 625 626 627 628 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ