Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
olcia87 wrote:dziękuję Ci bardzo :*
to ciemny jak chłop pańszczyźniany to było o mnie
ja nadal balansuje wokół tej tajemnej wiedzy, jak te g... hormony powinny się zgrywać...
a jutro idę na est i prog zakładając optymistycznie, ze jednak ovu byla, i to byłby ten 7 dpo, he he.. ale może własnie ten wynik mi rozwieje wątpliowsciMalenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Cudak wygląda na to ze zdrów
a leniwy jak jego mamusia
Ma 58 milimetrów, tętno 160, obie ręce, obie nogi, mózg równomiernie i symetrycznie rozwinięty. Fałd karkowy 1,2 mm czyli standard
Za 2 tygodnie wyniki badania krwi i testu PAAP-A.
Jesteśmy dobrej myślikiniaczek84, Malenq, Milcia lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:to ciemny jak chłop pańszczyźniany to było o mnie
ja nadal balansuje wokół tej tajemnej wiedzy, jak te g... hormony powinny się zgrywać...
a jutro idę na est i prog zakładając optymistycznie, ze jednak ovu byla, i to byłby ten 7 dpo, he he.. ale może własnie ten wynik mi rozwieje wątpliowsci
ja właśnie wróciłam z progesteronuwyniki o 16 mam nadzieję, że będzie duży
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
Bossshhhh rece mi odpadna nie mowiac o plecach..wszystkie pokoje spryskane na kolanach kazde mozliwe miejsce szafy nie szafy wykladziny dywany...Smierdzi w domu jakbym labolatorium chemiczne otworzyla..Dobrze , ze piekna pogoda to caly dom sie wietrzy..Mam nadzieje , ze wybije ewentualnych intruzow....Brrrr jak sobie pomysle , ze moga mi lazic w nocy i spijac osocze...Matko z corka....
Lepsze , ze mnie paniw sklepie uswiadomila , ze wcale nie musimy miec zwierzaczkow , zeby pchly miec w domu,..Nosz kuva wiec skad?A poprpstu mozemy nawet rzechodzic kolo psa z wlascicielka a pchla hyc na nas..I sei ja zniesie do domu..A jedna moze juz poskladac co nie co..I wlasnie najwiecej siedza w wykladzinach..Na sama mysl ze musze wywalic wykladziny jesli sie rozmnoza dobija mnie bo w tamtym roku ponad 4kafle na wszystkie poszlo..Sa nowki buuuu
Teraz czekac.....
Idia dobrze , ze maluszek rozwija sie prawidlowo---juz 1szy trymestr za toba to coraz mniej zagrozen.... -
nick nieaktualnyIdia wrote:Cudak wygląda na to ze zdrów
a leniwy jak jego mamusia
Ma 58 milimetrów, tętno 160, obie ręce, obie nogi, mózg równomiernie i symetrycznie rozwinięty. Fałd karkowy 1,2 mm czyli standard
Za 2 tygodnie wyniki badania krwi i testu PAAP-A.
Jesteśmy dobrej myśli
Jupiii ale fajnie:) życzę więc kolejnych dobrych wieści...
Kap bidulko ale żeś się narobiła...a pies widzisz, może być niewinny i to właściciele mogli go zarazić:D:D:D
rabarbar uwielbiam tylko pod postacią kompotu i dżemiku:) więc z ciachem nie pomogę....
Lecę dalej na słoneczko stare kości wygrzewać:D:D kolejna porcja ziół i maciejek wysiana...a w przyszłym tygodniu kabaczki, cukinie, dynie.......
do później....Idia lubi tę wiadomość
-
bryyyy|
życze zdrówka wszystkim:) ja na L4 odpoczywam:) przez to poszczykniecie i doszło zapalenie pęcherza aż w sobote w nocy miałam plamienia. jakby mocz z krwią. jutro będę wiedziała co i jak bo robiłam ogólne moczu i posiew.\buziaki i do poniedziałku o ile nie pójdę na dalsze L4;)kapturnica lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:d.....d....d....owulka blisko a moj sie rozchorował przeziebienie na maksa buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
Wspolczuje Kiniolek...ale moze az tak zel nie bedzie
-
kapturnica wrote:to chyba jakas epidemia , co slysze to ktos chory ...ehhh..Moj zamiast siedziec jeszcze jeden dzien w domu to poszedl do roboty..i przegadaj takemu...
nom oby oby ale obawiam sie ze nie bedzie miał ani checi ani siły na działanie:( -
kapturnica wrote:to chyba jakas epidemia , co slysze to ktos chory ...ehhh..Moj zamiast siedziec jeszcze jeden dzien w domu to poszedl do roboty..i przegadaj takemu...
a do tego u mnie chyba coraz blizej owulka bo kapie ze mnie jak z kranu i co pasowałoby dzis cos podziałac -
hej wynik progesteronu to 10,5 w 21 dniu cyklu to dobry ? w poprzednim cyklu miałam 4,2 norma to 0,95 do 21 myślicie że owulka była ?Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualnyrobotka ZDRÓWKA
Kasiek a Ty padłaś od tego sprzątania, czy psa kąpiesz???ale pamiętaj o Jego budzie, posłaniu tam one się namnażają....
Idia w porę w czas po prostu się martwiłaś...hehehe oj bidulko...
Olcia nie pomogę - nie znam się ----pewnie Kasiek jak zajrzy to się wypowie...
ja nadal czekam na swój wynik, jutro minie tydzień...on chyba qwa piechotą do mnie idzie....Idia lubi tę wiadomość