X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzice maja dom
    Wstaje, nie muszę odsniezac, nie muszę włączyć z liści, nie muszę sia martwić elewacja i rynnami, wracam do domu i zajmuje się swoimi rzeczami
    Spokój i radocha - bezcenne
    Dobrze jak każdy dostaje to co lubi
    Jakby ktoś mi dal dom - wezme - sprzedam i kupie mieszkanie :-) :-) :-)
    Ja mam wszędzie blisko wszystko pod ręka, do kina 10 min
    A inne atrakcje to na starosc-
    A,,, i jak mała pod rośnie - w autobus i nie muszę wozc do 16 roku życia
    Także ja sobie chwale
    Ale w Polsce to się ludziom wydaje, ze dom to oznaka statusu dlatego rzadko kto mnie rozumie, za t ojakie ja mieszania widzialam.
    Jeden nadziany gościu KT znam powiedział to samo, on chce podróżować i żyć, a nie kolo domu skakać...
    No i rzeczywiście podrozuje, a jak jakieś małolaty się kolo niego kręcą to zawiedzione, bo juz się jako przyszle malzonki widza w posiadlosci carringtonow, a tu d.... :-) :-) :-) :-)
    Ich miny - bezcenne

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:53

Malenq lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mal, to się staremu upiekło, a domniemanie niewinności? ;-)
    Ty t SE bardzo zdrowo odzywiasz, a dlaczego AZ tak?
    Koper pokrzywa LO matko...
    Ja od dziś chyba wracam do jedzenia zgodnie z testem imupro300, pierwszej fazy, bo nie żrę a tyje, ale miałam ost atak hashi, tak czuje :-(
    Jak teraz nie zadbam o to , to dobije pewnie do 100 kg :-) :-) :-) :-)

A chleb może bezglutenowy?

Kap, a mia'lo być bez wspomagany a tu ziółka, borowina, he, he oszukujesz...:-)

Ja nie wiem, chyba nie wrócę do ziół sroki, to nie dla mnie
    Za to poszaleje zta maścią z progesteron em

Laski, po wczorajszej dyskusji dzs rano poczulam klubie w dole brzucha, jakby mi ktoś tam ostrzem kłuł. Pomyslalam, jak nic - torbiel pęka...:-) :-) :-) :-)
    Ale pogoniło mnie do łazienki chwile potem, to chyba jednak cos z jedzeniem...
    Ale siła sugestii

Malenq, to testujemy razem w piatek ? :-)
    W grupie raz niej :-) :-) :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 11:54

Malenq lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee, Mal, cofam
    U mnie piątek to mega za wcześnie, ale się rozpedziłam....
    Z tym krzywym cyklem to ja powinnam cicho siedzieć i czekać na @
    Jak będę siedzieć cicho to może @ mnie nie znajdzie? ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pokrzyczę na @ to może zdanie zmieni i faktycznie nie przyjdzie...
    elfik bo ja jestem w klubie AO- anonimowych obżartuchów - dawno temu miałam 30kg nadwagi, zrzuciłam ten ciężar - trochę to trwało - i teraz staram się jeść inaczej, nie zawsze mi to wychodzi, ale walczę....
    domniemanie niewinności hehehe....ale minę by miał, jakby zjechał z roboty a tu na dzień dobry opiernicz :D:D:D:D
    my teraz mamy dom, ale mamy też mieszkanie w bloku w "mieście" więc na starość i tak pewnie tam zjedziemy...hahaha coby nie musieć palić w piecu...\
    wiesz zimą jest najgorzej i największe dołki wtedy łapię...ale zima mija i wszystko wraca do normy....
    jeszcze pół szafy zostało....
    Kasiek Ty pucujesz bo Ci goście zjadą, ja sprzątam bo pojechali...hehehe nie napracuj się zbytnio i tak nabrudzą...:D:D

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laseczki Kasiulka do mnie pisala ze jest na chorobowym do nast poniedzialku..Przez to jej nie bedzie...Co do domku..Mi jakby kazal znow do bloku sie pchac to bylaby dla mnie kara...Na nogach do centrum mam 2i pol km...Z buta daleko , autem rzut beretka..
    Na szcescie nie wszyscy maja domy bo bysmy sie na ziemi nie pomiescili..Ja jestem przywiazana do domku, ogrodu.Moze dlatego ze za gowniarza trzeba bylo sie w 4ro rodzenstwa plus staruszki na 60metrach gniezdzic..Jka przyszlam do malz mieszkac to myslalam ze nie ogarne chalupy..Ale po latach doceniam to ze mam domek nie ze wzgl na status materialny ale ze wzgl na to ze mam swoj wlasny kawalek ziemi na ktorej moge robic co chce i kiedy chce...

Napucowalam sie a potem zakupy..
    tylko 3stowki na mlodego..Eh glupie koszulki jakies skarpetki i spodenki krotkie , bo z zeszlego roku wacus mu sie juz nie meisci ehheheh.Nosz kurFFFamasakra a gdzie tu drgie przyodziac i wyzywic jak jedno to studnia bez dna,,
    ,A tak apropo chcialybyscie widziec mine mojego malz jak po urodzinach 30tych zobaczyl u mnie 3wibratory hahahaha
    Zaznaczam ze prezenty od wariatek...Jaki byl zly i wojna zebym to wypitolila do kosza..Chyba bal sie ze nie wygra z bateryjowcem heheheh
    Ja tam lubie gry , zabawki i inne gadzeciki...Powoli i sie przekonal i on do nich,.Ale jakos zeby przepadal to niestety albo stety nie
    Ziolka nie sa naowulacyje malenka ale na droznosc i borowina tez na droznosc..Takze nic nie oszukuje..Bo nie wspieram plodnosci tylko bede chciala rure przetkac yyyy

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe....mówisz 3....heheh mina bezcenna:D:D:D:D
    to się nabiegałaś dzisiaj....
    pozdrów ją ode mnie i życz powrotu do zdrówka...ulalal aż cały tydzień...coś ją mocno zwaliło...?
    ja też lubię gry - we dwoje - mój na początku lekko skrępowany był...teraz to już historia hehehehehe.....
    my mamy mały domek - w wiecznym remoncie - nie chcieliśmy brać kredytu hipotecznego, bo w życiu nigdy nic nie wiadomo...i tak sobie "kulkamy" na wsi, gdzie jesteśmy jedną z czterech rodzin - przyjezdnych.....więc aklimatyzacja mimo mieszkania już 6lat nadal trwa....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja do miasta w sumie jakby popatrzyl to mam przez okno obok sasiad heheheh..Ja jestem drugi dom we wsi..Na jedno obrze bo i oplaty za dom grunty i samochod mam juz jak na wsi..a ze za miedza juz miasto to luzik..Wiec miejsce na tyle atrakcyjne ze wsxzedzie blisko...Plus sklep 300m odemnie..

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej moje Drogie:)co tam jak tam u Was?

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczku a powoli do przodu:) a jak u Ciebie???

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    hej hej moje Drogie:)co tam jak tam u Was?
    wywolalam Cie piszac na wykresie... 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi znowu dzisiaj zimno. Nogi jak lody mam.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Mi znowu dzisiaj zimno. Nogi jak lody mam.
    u mnie mimo słoneczka - centralne "chodzi" hihihi...

• Milcia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już mamy kaloryfery zakręcone, ale leżę sobie pod grubym kocem. Chyba wezmę grubsze skarpetki.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    u mnie mimo słoneczka - centralne "chodzi" hihihi...
    ojj i u mnie na wieczor trzeba bedzie wlaczyc..ale nie chce mi sie juz palic tp zalacze gazem..Moze te chwile licznik sie nie zapomni ihihihhi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jakos powolutku leci od dzis zaczynam robic testy owulacyjne a nóż widelec nam sie uda wstrzelic w odpowiedni czas nom a tak poza tym stara bida

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczku :-* 3mam mocno kciuki zatem za owocną owulkę:) teraz czas na serduszkowanie, następnie na przewijanie hehehehe...będzie dobrze...oby do przodu:)

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dupa blada 2 miesiace kibluje na jalowych cyklach..No i jak tu sie nie wkurzyc...Buuuu niestety takie to zycie...Dobrze ze przynajmniej maj zleci szybko bo beda goscie i troche sie doerwe od tego wszystkiego

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia wiem, że szkoda tych dwóch miesięcy, ale zobaczysz jak będzie wszystko wyglądać na naturalnym cyklu.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia wiem, że szkoda tych dwóch miesięcy, ale zobaczysz jak będzie wszystko wyglądać na naturalnym cyklu.
    Tylko tyle pocieszenia ze org od lekow odpocznie troche....Ale i tak mi szkoda tych cykli..Kazda proba to jednak szansa a my na pol roku zaledwie 2proby,,,Dzis jakos zla nie wiem na co czy kogo wrzasnelam mojemu do sluchawki , ze w takim tempie staran to kolo 40moze zdaze.... ..Ale wiem ze to nie jego wina..Ze tak musi byc..Mam juz mlodego i to najwazniejsze....

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kiniaczku :-* 3mam mocno kciuki zatem za owocną owulkę:) teraz czas na serduszkowanie, następnie na przewijanie hehehehe...będzie dobrze...oby do przodu:)[/QUOT

no musi byc dobrze nie ma innej opcji jestem mega pozytywnie nastawiona do tego cyklu jak nigdy az sie sama sobie dziwie totalny luzik :)

Malenq lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
‹‹ 623 624 625 626 627 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ