Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny a jaka powinna być tempka po owulacji ? niska czy wyższa ? Bo czytam czytam na tym necie i różnie piszą. Nie wiem jak u Was ale u mnie mega brzydka pogoda zimno jak nie wiem coMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tak zdarza sie ze srednio miedz4tym a 12tym dniem cyklu zdarza sie jednodniowy spadek na tzw zagniezdzenie..ale musi byc to tylko jedna niska temp a reszta wyzsze.... No jak bys miala kiedykolwiek taki spadek i pozniej nie bylo @ to napewno bys wiedziala o nim bo by byla ciaza..ale kochanie zycie ma to do siebie ze i czasem zdarzaja sie takie spadki a ciazy nie ma a bywa ze nie ma spadkow a ciaz jest...
U mnie na razie zalewa mnie sluz jak balko kurze...Mowiac szczerze czesto bywam w toalecie bo mam wrazenie ze juz @
Wiec czekamy..Cycki zaczynaja znow mocniej bolec.....Elfik lubi tę wiadomość
-
olcia87 wrote:hej dziewczyny a jaka powinna być tempka po owulacji ? niska czy wyższa ? Bo czytam czytam na tym necie i różnie piszą. Nie wiem jak u Was ale u mnie mega brzydka pogoda zimno jak nie wiem co
Najwazniejsze zeby ten minimalny wzrost byl i taka wyzsza temp utrzymujaca sie minimum 10dni..Krotszy swiadczy o niedomodze lutealnej i moze byc przyczyna wczesnych poronienElfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynerwa miałam dzisiaj i mojemu się oberwało...w złości wykrzyczałam mu, że to ostatni cykl jak się staramy, jeżeli nie "wydorośleje"...och bosz myślałam, że go uduszę...pół godziny dochodziłam do siebie..gófniarz jeden...teraz mamy ciche godziny...chyba za długo jest już w domu...odzwyczaiłam się...
Elfik lubi tę wiadomość
-
No tak....Czyzby PMS? sie odzywal???Kochane hormonki daja sie nam we znaki...
Ale pociesze cie ze u nas znow od kiedy sie staramy to jakos mniej sie klocimy jak przyjezdza..A dawniej nie raz byl dym straszny
Wiec raz jest tak a raz znow na odwrot...tak to juz jestw zwiazkach..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 14:06
Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPMS to mało powiedziane...hehehehe
Kap związki związkami, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie:)hihihi
Milcia dla mnie przydałby się taki haj....hihihi
kolejną kawkę dzisiaj już sączę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 17:32
Elfik lubi tę wiadomość
-
A ja dzis tez nieprzytomna jakas tez po paru kawach a i tak zasnelam..Zimno ciemno i wogole do dupy..Jeszcze mi moj pisze ze sie pochorowal angina i antybiotyk bierze..Superr kuVa prawie jak teraz wezmie to sie na armii odbije na jego powrot...Ekstra zajeViscie...Jestem jakas wsciekla..@ nie ma a moglaby juz przyjsc przynajmniej cycki przestaly by mnie naprdalac i zeszloby mi cisnienie....
Elfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie też...najbardziej rozchodzi się o ciśnienie...ujścia nie mam...
współczuję choroby...dużo zdrówka...ale masz rację, nie obejdzie się bez "odbicia" się w armii...
żesz by to koń kopnął...jak nie urok...a ja się modlę, żeby @ do Ciebie nie zawitała...;-PElfik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hejka dziękuje za wcześniejsza odpowiedz,
ja chyba za dużo brałam tego wsioła x 2 tab, z operolu i rozwodnił mi śluz nie było kurzego jajka tylko jak woda. teraz chce spróbować z naturalnymi składnikami mieszanką orzechów słonecznik i tran kapsułka. Co myślicie?
Idę do gina przed owulką o co zpaytać jak będzie robił usg? chodzi mi o takie rzeczy techniczne o jajeczko z którego jajnika o grubość endo?
co jeszcze mogę zpaytać by sie nie wygłupić.? -
Malenq wrote:.
żesz by to koń kopnął...jak nie urok...a ja się modlę, żeby @ do Ciebie nie zawitała...;-P
A wierzysz w cuda????
Bo ja dawno wyroslam z bajek....
Policzylam ze armia na poczatek lipca jak wroci bedzie starsza niz czas od kiedy wezmie...o jakis tydzien ahhahahah
Jprdl to chore..zeby liczycElfik lubi tę wiadomość
-
ANDI87 wrote:Hejka dziękuje za wcześniejsza odpowiedz,
ja chyba za dużo brałam tego wsioła x 2 tab, z operolu i rozwodnił mi śluz nie było kurzego jajka tylko jak woda. teraz chce spróbować z naturalnymi składnikami mieszanką orzechów słonecznik i tran kapsułka. Co myślicie?
Idę do gina przed owulką o co zpaytać jak będzie robił usg? chodzi mi o takie rzeczy techniczne o jajeczko z którego jajnika o grubość endo?
co jeszcze mogę zpaytać by sie nie wygłupić.?
yyyy ale to zalezy w jakiej fazie cyklu idziesz i co cie interesuje..bo 1sza faza to logiczne ze ilosc jaj gdzie dominujacy i wielkosc endo...A po owu z ktorego byla czy jest plyn w zatoce , czy widac cialko zolte no i czy jest endo trojlinijne i jakiej grubosciWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2014, 18:15
ANDI87, Elfik lubią tę wiadomość