Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:u mnie z kolei cycki workowate, jak nigdy w całym cyklu prawie bez zmian, zobaczę co będzie dalej, jak prog będzie niski, to mi potweirdzi, ze mam z nim problem
ja tez zawsze miałam zmiany rozmiaru, teraz nic
kap, ja myslę, ze to od dupka, w drugim cyklu brania regularnie, to myslałam, ze mi popękają, a tu ... pupa
Miw 1szym cyklu z dupkiem malo co cycki dokuczaly....Zobaczymy co bedzie w kolejnych dniach .Od dzis jestem juz bez dupka...
to kiedy dokładnie z malenq testujecie?
No ja nie wiem..Jak do srody nie przyjdzie to wtedy zatestuje..Alwe czuje ja za rogiem
-
nick nieaktualnyhelołłł....znowu dorwałam się do kompa...
Elfik słońce ano można potwierdzić, ale przez 6miechów mam być czysta (tzn. bez żadnych leków - a że brałam 2 razy clo to mi się przesuwa - poza tym cholercia podejrzenie Wrodzonej Wady Nadnerczy można tylko w szpitalu, a jak mnie w styczniu poinformowali, że na czerwiec są miejsca - to na razie zrezygnowałam i uzgodniłam z ginem, że do czerwca/lipca się "postaramy" i jak nie wyjdzie to wtedy - przejdę detoks i zaklepię miejsce w szpitalu)
ja testuję tak jak Kasiek - jak do środy/czwartku nie przyjdzie @ to będę testować...a co!!!!!!!:D:D:D
u mnie tempka od 3dpo utzymuje się na poziomie 37,05-37,25C (dziś 10dpo wg owu, wg mnie/gina 12-11dpo)
jak pisałam rano moja @ idzie do mnie piechotą, bo prawy jajnik daje o sobie znać...
ps. testa też nie mam w domu, mieszkam na wsi, nie ma tu apteki, więc mnie nie kusi...hihihihi
a ptoforzasta faktycznie ma bardzo ładny wykres...ale jak tak sobie sprawdzałam "zafasolkowane" to przy "mizernych" wykresach była ciąża, a przy "pięknych" dupa blada...więc różnie to bywa...
u nie durny program owu, nakręca że na ciążę jest 35% szans...bleeee...jutro jak będzie słońce to na rower namówiłam rodzinkę....kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Milcia, a w co ty uwierzyć nie mogłas, pięknie się piął w górę az miło popatrzeć
owulka w 15 dniu, Ty to ksiazkowa jesteś!!!))))))))
no i mnie pocieszyłas, też ci owu wyznaczyło na dzień z ze śluzem "k" -
nick nieaktualnyi znowu dziś twarogu się nażarłam i znowu suszy...wszystko wszystkim, rozumiem do %, że suszy
ale żeby twaróg...niedługo mąż będzie podejrzewał, że w ciągu dnia jak On pracuje, to ja "podciągam"-bo jak On przyjeżdża to mnie suszy.....hehehehe
Milcia fakt zerknęłam na Twój wykres - i naprawdę dla mnie to książkowy-ciążowy:)kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To malenqa byle nas krew nie zalala to se zatescimy w srode Ale u mnie bole plecow sie nasilaja i bulgotanko w dole brzucha takze chyba @ sie pinda przelewac zaczyna..nie ma to tamto bedzie co bedzie...
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Malenq, pół roku na detoksie, sporo...
i moze wtedy ser odstawisz....
może jest jakis esperal na twaróg?
mnie by się taki na slodycze przydał...
powiedziała Ewa chrupiąc mleczną Wedla...Elfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:bo tak się zastanawiam czy torbiele też go podwyższają, hmm
-
nick nieaktualnyno wnerwiłam się jak się dowiedziałam, bo w grudniu leżałam w szpitalu i PODOBNO miałam zlecone to badanie, ale lekarka co mnie na oddział przyjęła (mojej nie było w ten dzień) nie dopilnowała tego..ech cóż zrobić....
przydałby mi się bo to już za długo trwa...to uzależnienie od twarogu...ale na moją obronę to w menu była dzisiaj chałwa, kawałek keksu, placki ziemniaczana, pomidorki z mozzarellą, zupa krem z marchwi i pomarańczy, m&m o smaku owoców leśnych, a na śniadanie była owsianka....:D:D:D
a twaróg idealnie wpasował się w jedzonko "pomiędzy" hehehehehe.....Elfik lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:no wnerwiłam się jak się dowiedziałam, bo w grudniu leżałam w szpitalu i PODOBNO miałam zlecone to badanie, ale lekarka co mnie na oddział przyjęła (mojej nie było w ten dzień) nie dopilnowała tego..ech cóż zrobić....
przydałby mi się bo to już za długo trwa...to uzależnienie od twarogu...ale na moją obronę to w menu była dzisiaj chałwa, kawałek keksu, placki ziemniaczana, pomidorki z mozzarellą, zupa krem z marchwi i pomarańczy, m&m o smaku owoców leśnych, a na śniadanie była owsianka....:D:D:D
a twaróg idealnie wpasował się w jedzonko "pomiędzy" hehehehehe.....
To moj lodzik czoko , troszku bigosiku i kawalek biszkopta z galaretka brzmi jak pokarm dla niejadka ihihhihiihhiMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Normalnie MEGA odkurzacz i tak od kilku dni...ech wody to 2-2,5l wypijam a i tak jak "jamochłon" jestem...wszystko włachaniam
:D:D
Elfik lubi tę wiadomość