Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm... pierwszy raz mierze temp i robie wykres,wiec prosze o wyrozumialosc :-) Mialam owu w 14dc potwierdzone przez lekarza i tak wczesniej wskazywal of, a po wstawieniu dzisiejszej temp przeskoczylo mi na 16dc, dlaczego? Ew jak to przestawic?

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz ręcznie zaznaczyć owulację. Wtedy będziesz miała czarną pionową przerywana kreskę.

MistrzyniWKochamCieMisiu lubi tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png

Wysłany: 16 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I czy ew jest taka mozliwosc ze jeden pecherzyk pekl w 14 dc a drugi w 16 dc? Stad te rozbieznosci?

relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sugeruj się wykresów, bo nie zawsze ma rację. U mnie wyznaczył w 15 dniu cyklu. Ja osobiście obstawiałam wcześniej i to się potwierdza, bo teraz na usg pokazuje, że ciąża jest o 2-3 dni starsza, czyli by się potwierdzało, że była u mnie wcześniej. Tak samo było u Kap. Ale oczywiście mogło się stać, że pękł drugi. Organizm ludzki jest nieoceniony i niczego nie można być pewnym.

MistrzyniWKochamCieMisiu, kapturnica lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png

Wysłany: 16 maja 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie pekly 3 pecherzyki, ale myslalam ze jednego dnia, a w sumie moglo byc roznie. niestety nie jestem standardowym przypadkiem. Dzieki Milcia za odp :-) przynajmniej wiem juz, ze of nie jest niezawodny. ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 08:54

relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia87 wrote:
    My we Wrocławiu
    DziewcZyny cena nie zakezy od lab tylko od badan. Te za pare zl jest podst a Te za 130 to bad komputerowe Gdzie jest jeszcze morfologiczne popatrZcie Na forum bad nasienia.wiele badan podst sa super a morfologiczne wychodza ze nie jest tak wesolo jednak szczegolowe bad jest lepsze niz podst tak Zwane reczne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 19:30

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
    I czy ew jest taka mozliwosc ze jeden pecherzyk pekl w 14 dc a drugi w 16 dc? Stad te rozbieznosci?
    Malo prawdopodobne taka rozbieznosc Chyba zebys dost znow zastrzyk.generalnie po pierwszym Pecherzyku Nast moga peknac maks do 24godz inaczej kobiety mialyby kilka owu w miesiacu a to niemozliwe w normalnych cyklach jest
    Ps.mala elfik nadrobie was jak wrote z zakopca, ale pagoda ujowa strasznie malo co sie ruszamy po miescie

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zonaboba Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my za które zapłaciliśmy 50zl było zrobione:
    upłynnienie
    wygląd
    objętość
    lepkość
    odczyn PH
    liczba plemników
    ocena ruchliwości plem. po upłynnieniu i wiadomo są 4 podpunkty
    ocena morfologii plemników i wiadomo chodzi tu o witki główkę itd
    leukocyty
    i uwagi
    my byliśmy tam bo gin powiedział że tam robią badania dzięki któremu on oceni czy wszystko jest w porządku. wiadomo jak by wyszły źle to może wtedy wysłał by M na jakieś zajeb... badana ale ja jestem zadowolona z tych badań bo z nich wiem wszystko :)

To nasz 50 cs +10 na luzie <3 Na OVU od 04.2014r.
    26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI :(

• Idia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bo wy się znacie na wszystkim. Kuzynce chcemy karabińczyki kupić bo się wspina. Wie cos o nich któraś? Jadą teraz w Alpy pochodzić po górach.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ależ cisza.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma o czym gadac !!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia pomyłka, przepraszam, oglądam tv i się zagapiłam

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już wysłałam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara ale jak to nie ma???
    jak tam cykl? piersi???
    bóle brzucha, zawroty głowy - to dzisiaj u mnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakoś "niewyraźnie" się czuję...ale poza tym ok:) bety nie powtarzałam, bo stwierdziłam, że co ma być to będzie....ani pozytywnie, ani negatywnie nastawiać się nie będę...trzeba żyć:) wystarczy, że mój A. nakręcony chodzi i humorki ma jak kobieta w ciąży - raz radosny, a zaraz potem doła łapie...nie rozumiem jednak facetów...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:24

kapturnica, sara_nar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie reszta?? śpią, praca, albo znudzenie...eh :-/

• Idia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nadal mam mdłości...

Drżę, że mi wykupią.

http://allegro.pl/wozek-x-lander-x1-stan-idealny-i4239327642.htmlp
    Czekam na męża by kupił. Co myślicie? Tylko mi nie sprzątnijcie z przed nosa! Mam pierwszeństwo mój wymarzony!

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ci nie sprzatne bo chyba bym musiala lalki wozic....u mnie piersi mniej bola za niby 6 dni @ ...wszystko to popierd jest...wiecie ze nawet juz nie mam lez do placzu ...taka suka twarda jestem...ze az sie sobie dziwie

• Idia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślałam o pozostałych brzuchatkach. Przepraszam.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko nie rusza mnie to ...bo przeciez to normalne ze wozka szukacie...czekam kiedy mi ta twardosc przejdzie i wybuchne z rykiem....plakac bez lez ...dobra czas do pracy dzieci rodzic ..itp

‹‹ 660 661 662 663 664 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ