Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm... pierwszy raz mierze temp i robie wykres,wiec prosze o wyrozumialosc
Mialam owu w 14dc potwierdzone przez lekarza i tak wczesniej wskazywal of, a po wstawieniu dzisiejszej temp przeskoczylo mi na 16dc, dlaczego? Ew jak to przestawic?
-
Nie sugeruj się wykresów, bo nie zawsze ma rację. U mnie wyznaczył w 15 dniu cyklu. Ja osobiście obstawiałam wcześniej i to się potwierdza, bo teraz na usg pokazuje, że ciąża jest o 2-3 dni starsza, czyli by się potwierdzało, że była u mnie wcześniej. Tak samo było u Kap. Ale oczywiście mogło się stać, że pękł drugi. Organizm ludzki jest nieoceniony i niczego nie można być pewnym.
MistrzyniWKochamCieMisiu, kapturnica lubią tę wiadomość
-
No u mnie pekly 3 pecherzyki, ale myslalam ze jednego dnia, a w sumie moglo byc roznie. niestety nie jestem standardowym przypadkiem. Dzieki Milcia za odp
przynajmniej wiem juz, ze of nie jest niezawodny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 08:54
-
olcia87 wrote:My we Wrocławiu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 19:30
-
MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:I czy ew jest taka mozliwosc ze jeden pecherzyk pekl w 14 dc a drugi w 16 dc? Stad te rozbieznosci?
Ps.mala elfik nadrobie was jak wrote z zakopca, ale pagoda ujowa strasznie malo co sie ruszamy po miescie -
my za które zapłaciliśmy 50zl było zrobione:
upłynnienie
wygląd
objętość
lepkość
odczyn PH
liczba plemników
ocena ruchliwości plem. po upłynnieniu i wiadomo są 4 podpunkty
ocena morfologii plemników i wiadomo chodzi tu o witki główkę itd
leukocyty
i uwagi
my byliśmy tam bo gin powiedział że tam robią badania dzięki któremu on oceni czy wszystko jest w porządku. wiadomo jak by wyszły źle to może wtedy wysłał by M na jakieś zajeb... badana ale ja jestem zadowolona z tych badań bo z nich wiem wszystkoTo nasz 50 cs +10 na luzieNa OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjakoś "niewyraźnie" się czuję...ale poza tym ok:) bety nie powtarzałam, bo stwierdziłam, że co ma być to będzie....ani pozytywnie, ani negatywnie nastawiać się nie będę...trzeba żyć
wystarczy, że mój A. nakręcony chodzi i humorki ma jak kobieta w ciąży - raz radosny, a zaraz potem doła łapie...nie rozumiem jednak facetów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:24
kapturnica, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny