X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jestem z mazowieckiego i leje caly dzien!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 21:47

• Idia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję, tu słonko świeciło do południa potem chmury. Pranie wyschło nam na dworze. Nic wam mam nadzieję nie zagraża?

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    ja jestem z mazowieckiego i leje caly dzien!!
    pociesze cie ze to co u nas jest idzie do Was...U mnie wmiescie rzeka ropa juz wystapila z koryta i jak jechalam przez most to zalewala tereny zalewowe..Deszcz naprdl strasznie
    Ja mieszkam w takim miejscu , ze tylko powodz jak za czasow noego musialaby mnie nawiedzic zeby zalało , ale wspolczuje tym ludziom co mieszkaja blisko rzek..Ale moze bedce wredna wspolczuje tym co byli nieswiadomi zagrozenia budujac sie..Bo Ci co stawiali budynki blisko rzek i strumieni nie zabezp sieprzed ewentualnymi zalaniami niech beda zalewani na wlasne zyczenie...
    Najlepsze jest to ze jest wielu takich ludzi i krzycza najglosniej o pomoc finansowa , a wyst albo dom na podwyzszeniu stawiac albo nie stawiac domow w takich miejscach....Na wlasne zyczenie przezywaja koszmar i tragedie...

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i jeszcze pewnie na ubezpieczenia im kasy szkoda... Zalewa regularnie co około 4 lata.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:00

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    ło rety a tutaj (na forum) jak zawsze gorąco :-)
    aj tam aj tam....Ty sie chwal jak tam jajniki szaleja po podwojnej dawce clo...

Idia lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Idia Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jak wszystkie zfioletowieją to będzie u nas dopiero fajnie ;) ja Cudaka na podwójnym clo mam :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 22:53

uwo9skjovnetfmk9.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:01

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm no kazda z nas reaguje niestety roznie..Jedna nic nie czuje a inna lazi po scianach z bolu...Trzymam w kciuki coby slicznie jajcorki pracowaly i jajeczka produkowaly..
    Ja ide na podglad we srode ale tylko tak kontrolnie...Najbardziej sie wkurfffie jak sie okaze ze cos samo na prawej stronie uroslo i w dodatku gdzie peklo ehhehe..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem ci ze jak na pogode i tak w ul bylo ludzi..a zwlaszcza wczoraj wieczorem po karczmach wszystko zapchane boprzyjemnie sie bylo ogrzac grzancem...No ja piechur zaden , nie lubie zbytnio wedrowac..I unikam jak moge hehehehe
    No podziwiam cie kobitko..Kawal trasy ale niepytamw jakim stanie mialas pozniej stopy ehhehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajc ceny bywaja zawrotne...Ja tym razem na legalu za nic nie placilam..Sisterka sponsorowala caly wyjazd..Ale rachunki za knajpy to placila slono..Srednio obiad na osobe wychodzi kolo50zeta niestety nie liczac jeszcze alk jak ktos lubi....
    No musial miec podziw na gebie wypisany heheheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 16 maja 2014, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

kapturnica lubi tę wiadomość

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!! A sobie dobranoc ...za pol godz koncze dyzur...i ide spac..:) pogoda ..ujowa leje deszcz ...wiec co robic...zmarzlam tu cholernie ale nic w domu sie wygrzeje:)

• Idia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja z kolei ze zdenerwowania nie mogłam zasnąć. Może to przesadna reakcja, może moja nadwrażliwość. Raczej chęć ochrony samej siebie. Z czasem coraz trudniej będzie zauważyć że ja myślę np o porodzie itp. A skoro muszę całkiem słusznie uważać na to o czym piszę, a nie zawsze będę łapać granicę to no cóż.

Myślę, że czas się pożegnać.

Także dziewczyny pięknych regularnych cyklów, zdrowych jajec i bujnego endo.

Macie mnie na privach :) i będę Was czasem podczytywać ale to tyle. Chyba, że wrócę do tego etapu co Wy.

uwo9skjovnetfmk9.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idia nawet nie wiem jak skomentowac TO CO napisalas.....
    Nikt nie kazuje ci stad odchodzic ani nic.Milcia jest w ciazy Mala rowniez i jakos maja tematy, na ktore rozmawiamy tutaj i nie wiem czy az tak sie jakos musza specjalnie pilnowac z wypowiedziami...
    Moze to hormony ale mysle ze przesadzasz troche ze swoim przewrazliwieniem.Temat byl i umarl.......Przeciez sa setki tematow na ktore mozesz rozmawiac na tym watku...Tak robia dziewczyny zaciazone przeciez , czesc swoich pytan i rozmyslan o ciazy przelewaja na fiolecie a tu utrzymuja kontakt z dziewczynami starajacymi sie ,rozmawiajac znow o czyms innym, opisujac swoje przejscia itd.......
    Nie wiem , ale ja Twoja wypowiedz odczytalam naprawde jako uzalanie sie nad soba w tym m omencie, skoro wczoraj temat zostal zamkniety a dzis piszesz o jakiejs ochronie siebie i pilnowaniu sie.......
    Moze wiecej dystansu do tego wszystkiego.Nie chcialam Cie urazic ani nic w tym sensie...Zwrocilam uwage jedynie na pewne rzeczy.......
    Nie mozna tak wszystko brac do siebie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 08:32

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My byliśmy w Zakopanem dwa lata temu. Pojechaliśmy z ciekawości jak tam jest. Liczyliśmy się z tym, że dużo ludzi będzie, a my nie lubimy tłumów, ale chcieliśmy te góry zobaczyć. Na Kasprowy też sami weszliśmy i strach po drodze, bo na szlaku mijalismy może 8 osób. Na górze jak zapytaliśmy faceta od obsługi kolejki, jaką pogodę przewiduje, bo chmury się zbierają, to nam odpowiedział, że co tam pogoda dla nas skoro kolejką wjechalismy. A my na to, że weszliśmy sami. To powiedział, że w takim razie szacunek, bo rzadko to się zdarza. Widoki są naprawdę piękne, ale więcej tam nie pojedziemy. Karpacz mniejszy, ale ludzi tez masa, ale do wytrzymania. I szlaki na Śnieżkę super. W Zakopanem podobało nam się bardzo Morskie Oko i Dolina Chochołowska. Giewont trochę straszny z tymi łańcuchami, ale daliśmy radę. Ja mam sentyment do Karpacza, bo pod Śnieżka mąż mi się oświadczył :)

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Enoo enoo fajnie ;) To masz wspomnienia kobitko mile..No ja zakopane lubie jedynie za widoki , tlum i ceny to juz inna brocha ;D
    A morskie oko zapiera dech w piersiach...Ma sie wrazenie ze jest sie w raju :)
    Ale leje u mnie szok!! Na bank beda podtopienia :(

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 663 664 665 666 667 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ