Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis znow sutki bola....ale tak jak by kol mnie ktos igla i po bokach...przestaly i spowrotem...znow mi org jakiegos figla plata...dzis 9 dpo wiec chyba to normalne Naszczescie dziasla przestaly bolec i zeby....mogla by przyjsc ta @ Bo wkurw mnie ..powinno byc tak nie ma ciazy to po tygodniu powinna byc a nie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 14:12
-
Milciu wejś nospę ale z tym relanium to uważaj wiem, że go przepisują ale ulotka mnie zmartwiła
-
nick nieaktualny
-
Podają go na lęki ale wydaje mi się że u Milci ich nie ma, tylko w wyjatkowych sytuacjach bo powinni dawać mi przy porodzie dali w zastrzyku to sciany na mnie wchodziły sufit latał ale moja psychika nie wytrzymywala po 33 h porodu
-
nick nieaktualny
-
yoł laski....a mi dopiero 4nospy wziete pomogly tylko siadac mam problem jakos tak dziwnie..
Strasznie ciekawa jestem co tam w srodku..do srody niedaleko to sie dowiem...Ojjj jak chcialabym zeby samo cos roslo....Gorzej jak sie okaza torbiele meega to sie chyba kurde zalamie -
Madziara wrote:Dzis znow sutki bola....ale tak jak by kol mnie ktos igla i po bokach...przestaly i spowrotem...znow mi org jakiegos figla plata...dzis 9 dpo wiec chyba to normalne Naszczescie dziasla przestaly bolec i zeby....mogla by przyjsc ta @ Bo wkurw mnie ..powinno byc tak nie ma ciazy to po tygodniu powinna byc a nie ...
olcia87, Malenq, Joanna0071, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej hej wieczornie...
u mnie po pięknym i gorącym dniu (na tarasie miałam 25C, w słońcu jeszcze więcej hehe) -- spać się chce...hehe
moja sis już pojechała, ech nabiegałam się w kuchni:) ale się cieszę, że mogłam więcej ludzi nakarmić....tylko wiem, że kalafior jest u mnie zakazany - jego zapach fuj...na samą myśl dostaję mdłości..czyli pierwsze czego jeść nie mogę...
wczoraj po słonecznym dniu, miałam mega burzę..z mega deszczem...mieszkam daleko od jakiejkolwiek rzeczki, ale poziom wód gruntowych zawsze mam wysoki (wystarczy na 20cm wykopać ziemię, aby po kilku minutach zapełniła się wodą) - a po wczorajszym to można wziąć kajak i pływać po moim podwórku, z oczka woda się wylała, a w studni mam więcej wody niż poziom gruntu...martwię się o swoje truskawki..
buziaki i miłego wieczorku:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:heeeej wróciłam
MALENQ gratuluję:D:D
ależ za wami tęskniłam, ale nadrabiac nie będę
Kacha Ty moja siostro frendowa ja teskniolilam mucho za Toba :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 08:53
-
hej dziewczyny dawno mnie nie bylo, ale wszystko juz wysjasnilam z wynikami i jestem. mam niski progesteron dostalam duphaston, dzis moj pierwszy dzien kazala mi brac od 16 dc skoncze 25 a cykle mam 32, pytalam sie czemu bedzie kilka dni przerwy mowila ze potem mi sie cykl skroci, mam pytanie czy nawet jak sie uda zajsc w ciaze czy ma wply taki, ze od 25 dc np do 32 czyli do konca mojego cyklu nie bedzie w organizmie brakowac progesteronu???a i jeszcze jedno biore lek koncze i robie test czy jak???a i mam jeszcze jedno pytanie macie sprawdzone sposoby na powracajace zapalenie grzybicze pochwy:( jestem po antybiotykoterpaii i niestety powraca cholerstwo bralam juz tabletki dopochwowe niby bylo ok powrocilo. i powiedzcie jaks sie leczy tabletkami dopochwowymi to przeszkadza by zajsc w ciaze???
-
kapturnica wrote:niektore rzeczy warto nadrobic
Kacha Ty moja siostro frendowa ja teskniolilam mucho za Toba :* :* :*
KAcha ja się nie przebiję przez tyle stron serio, dawaj mi tu w skrócie a ja będę dopytywać
MILCIA dziękuję u mnie już lepiej, choć zastanawiam się dlaczego nie dostałam skierowania na jakieś masaże:) ale ogólnie jest dobrze, choć było kiepsko, szczególnie jeśli chodzi o pecherz
w tygodniu mam zrobić kontrolny posiew moczu więc zrobię i sobie i mojemu bo już będzie żeby nie było że się zarażamy nawzajem.
MAGDA u mnie na grzyby niezawodna była nystatyna i metronidazol. zazwyczaj przechodzi jak ręką odjął.
co do progesteronu to nie pomogę bo nie mam z nim problemu.
Asieńko a Ty jak się czujesz??? jak Twoje starania? masz przerwę jakąś??