Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:hihi nie nie nic mnie nie śmieszy:) napisałam grzecznie z uśmiechem że są dowcipne:) ale potem zaczełam się zastanawiać czy nystatyna jest też doustna? ale chyba nie.
a nystatynę to chyba tylko na receptę się dostaje, kiedyś dostałam na zapas od lekarza i w razie wu sobie aplikuję. aaaa i clortimazolum sobie smaruję tu i ówdzie, są też tabletki clotrimazolum ale chyba tez kurcze na receptę
ja wlasnie kiedys bralam ystatyne doustnie przy antybiotyku i nie slyszalam o dopochwowych dlatego pytam a clotrimazolum mialam ostatnio przec okresem i chyba nie pomogly bo wrocilo...fakt nie mocno bo sama masc clotrimazolum narzie pomaga mialam tylko leciutko zaczerwienienie i swiad a dzis jest ok smaruje dalej zobaczymy.
-
a powiedzcie jeszcze cos o tym dupku....boje sie ze przez to ze progesteron byl niski jak sie uda to ciaza bedzie zagrozona i to stach przez 9 miesiecy raczej szokalbo ze ciaza bedzie martwa tylke czytalam duzo kobiet to mialo boje sie czy to regula przy niskim progesteronie???
-
nie ma reguły ja pierwszą ciążę przez 4 mc miałam dupka potem fenoterol i izoptin niedawno byłam na luteinie ale w 11 tc serce przestało bić wydaje mi się że co ma być to się stanie, a jak masz niski to po prostu bedziesz na dupku lub lutce i po paru mc na pewno poziom ci podniosą a w ciąży dowalą dużą dawkę i też bedzie dobrze
-
nick nieaktualnyhej ... jabłko pozostało w brzuchu...więc odważyłam się na bułkę z serkiem naturalnym...na razie trzymam się .....musiałam coś zjeść, bo już głowa zaczęła boleć...
ja biorę duphaston 2x1 ...
Asiu jak ja bym zjadła takie domowe kopytka...kurczę tylko nie ma mi kto zrobić, a sama w kuchni nie ustoję....ale smaka mi zrobiłaś...
ja na obiad planuję sobie: młode ziemniaczki, koperek, kefir - czyli szybko i smacznie....a mężowi dodatkowo jakieś mięcho do tego;)
-
Malenq wrote:hej ... jabłko pozostało w brzuchu...więc odważyłam się na bułkę z serkiem naturalnym...na razie trzymam się .....musiałam coś zjeść, bo już głowa zaczęła boleć...
ja biorę duphaston 2x1 ...
Asiu jak ja bym zjadła takie domowe kopytka...kurczę tylko nie ma mi kto zrobić, a sama w kuchni nie ustoję....ale smaka mi zrobiłaś...
ja na obiad planuję sobie: młode ziemniaczki, koperek, kefir - czyli szybko i smacznie....a mężowi dodatkowo jakieś mięcho do tego;)
-
o Kiniaczek a jak u Ciebie???? jak cykl????
u nas chyba dobrze;)
ja już w pracy, wyleczona, pelna energii;)już myślę u urlopku który mam zaplanowany od 9 czerwca;) chcemy na Węgry jechaćkiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:o Kiniaczek a jak u Ciebie???? jak cykl????
u nas chyba dobrze;)
ja już w pracy, wyleczona, pelna energii;)już myślę u urlopku który mam zaplanowany od 9 czerwca;) chcemy na Węgry jechać
A u mnie jakoś powolutku leci czekamy na efekty dzis 25 dc,ale powiem Ci szczerze ze odpusciłam ten cykl co ma byc to bedzie.Badań Tomasz nie robił daliśmy sobie ten miesiac luzu jak tym razem sie nie uda to robimy je w trybie natychmiastowym.A co tam dobrego u Ciebi ejak zdrówko? -
a my też na razie odpuszczamy badanie kontrolne, mąż się uparł że w czerwcu pójdzie jeśli ten cykl okaże się bezowocny. więc nie chcę go stresować i pozwolę mu iść w czerwcu.
to Kinia to u Ciebie już na dniach się wszystko wyjaśni:_)
ja w piątek mam wizytę u mojego nowego gina ale pójdę tylko skontrolować badania no i jakiś mały monitoring bo będę albo tuż po owu albo tuż przed;) nie odpuszczę mu;)kiniaczek84, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a my też na razie odpuszczamy badanie kontrolne, mąż się uparł że w czerwcu pójdzie jeśli ten cykl okaże się bezowocny. więc nie chcę go stresować i pozwolę mu iść w czerwcu.
to Kinia to u Ciebie już na dniach się wszystko wyjaśni:_)
ja w piątek mam wizytę u mojego nowego gina ale pójdę tylko skontrolować badania no i jakiś mały monitoring bo będę albo tuż po owu albo tuż przed;) nie odpuszczę mu;)
nom za niedługo bedzie wiadomo co i jak:) -
nick nieaktualnyRobotko tu Anko. Tez dopiero wróciłam i tez tęskniłam za wieloma z was. Narazie bez stresu podchodze do tematu i odrzucam kolejne propozycje laparo hsg czy histero. Za dużo przeszłam. Choć bez jednego jajowodu jestem wciąż a może i bardziej niż kiedyś szczesliwym człowiekiem. ...Robotka1 wrote:Malenq mi tak samo:) że tu wszystkie jesteście:) i że tęskniłyście;)
no własnie a przy antybiotykach ważne aby też pić jogurty naturalne, maślanki itp. mi pomogly a byłam teraz na dwóch antybiotykach i nie czuję skutków ubocznych.kapturnica lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:nom jestem jestem.Nie zagladałam bo miałam okropny kryzys baa...kryzys to zalatywało depresją ale juz sie ogarnełam nom a powodem owej depresji była zmiana kodu na trzy z przodu;)
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:nom jestem jestem.Nie zagladałam bo miałam okropny kryzys baa...kryzys to zalatywało depresją ale juz sie ogarnełam nom a powodem owej depresji była zmiana kodu na trzy z przodu;)
A tak to teraz mozesz dumnie mowic ze jestes gorrraca 30cha!!Malenq lubi tę wiadomość
-
Szania wrote:Robotko tu Anko. Tez dopiero wróciłam i tez tęskniłam za wieloma z was. Narazie bez stresu podchodze do tematu i odrzucam kolejne propozycje laparo hsg czy histero. Za dużo przeszłam. Choć bez jednego jajowodu jestem wciąż a może i bardziej niż kiedyś szczesliwym człowiekiem. ...
Damy radeMalenq lubi tę wiadomość