X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja też urlopuje w czerwcu. To będą najbardziej zasluzone wakacje życia. Choć na codzień z nikim nie poruszam tematu zdarzeń z początku kwietnia, to w środku przeżyłam swoją małą żałobę i niczego tak nie pragnę jak wakacji.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

ja w piątek mam wizytę u mojego nowego gina ale pójdę tylko skontrolować badania no i jakiś mały monitoring bo będę albo tuż po owu albo tuż przed;) nie odpuszczę mu;)
    Kasiek ja jutro ide zobaczyc co tam piszczoli u mnie kolo14...Ale powiem Ci ze lajtowo ide ten cykl jakby nie mierzenie temp pewnie bym jwogole o nim nie myslala..Wylaczam sie do poczatku lipca ;)

Szania lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nie chciałam zmieniać ale usunelam po ostatniej ciąży pozamacicznej konto. Myślałam że nie wroce nigdy do starań. Czas jednak pięknie leczy rany....
    Robotka1 wrote:
    ANKO zmieniłaś nick?"? czemu??? witaj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapt ja byłam dziś zajrzeć. 3 pecherzyki po 13mm. Mam nadzieje ze coś dominującego się z tego wyklaruje. Dziś 10dc wiec wypada ze na weekend owulka będzie, jeśli w ogóle bedzie:)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szania wrote:
    Kapt ja byłam dziś zajrzeć. 3 pecherzyki po 13mm. Mam nadzieje ze coś dominującego się z tego wyklaruje. Dziś 10dc wiec wypada ze na weekend owulka będzie, jeśli w ogóle bedzie:)
    ja sie tylko wkuvie jak sie okaze ze rosnie samo i peknie samo po prawej droznej...Bo jak na razie 2proby i obie psikusy jajca po niedroznej pekaly . :-/
    Ale mam plan juz na lipiec podam sobie ovitke wczesniej Taki maly eksperymencik zrobimy z moim ginem..bo poregnyl podany na dojrzale gowno daje a pekaja dorastajace łajzy :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:21

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wiem że nie było Ci łatwo i tak jak mówisz pięknie czas leczy rany....na szczęście!!!

dziewuchy a ja przez te dwa tygodnie jak stłukłam termometr w ogóle nie mierzyłam tempki, okres mnie zaskoczył pierwszy raz od kilku miesięcy;) no ale że wracam to zmierzyłam i wczoraj i dziś, elektronicznym:P trzymam w pipce 4 minutki;)

mnie w ogóle nie interesuje co w środku, czy rośnie i inne. ale pewnie po wizycie będę już przeżywać;)

Elfiiiiik haloooooo:)

a co tam, zarezerwowałam wczasy już:P na 6 dni za 750zł na 6 osób bo na tyle jest domek a że z nami nikt nie chce jechac bo nikomu nie pasuje to pojedziemy w troje;) no chyba że któraś z was chce:D

kapturnica, Szania, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

a co tam, zarezerwowałam wczasy już:P na 6 dni za 750zł na 6 osób bo na tyle jest domek a że z nami nikt nie chce jechac bo nikomu nie pasuje to pojedziemy w troje;) no chyba że któraś z was chce:D

Kuva ,jade z Toba zawsze :D
    Tanio znalazlas Ci powiem ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:24

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek pochwale Ci sie za tydz bede miec nowy woz ;) Tesciowka ma mi przywiez kasiore jej dzis na konto wplacilam ;D

Szania lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapt a uważacie że jest różnica między pregnylem a ovitelem czy jak tam się to nazywa;-)
    Mnie też nie interesowało co w środku. Poleciałam do koleżanki ginekolog bo inny debile sobie tak rzucił ze chyba mam endomereioze a przecież 3m temu miałam histero i było wszystko ok. Poleciałam do znajomej, stwierdziła że chyba z palca sobie wyssal i od razu monit.mi zrobiła. Kazała pojawić się za 3 dni. Zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same dobre informacje. Ta nowy wóz ta wakacje. Fifarafa jakie z nas gwiazdy;-)
    Prawdę mówiąc jestem szczęśliwym człowiekiem. Pragnę tylko szczęścia takiego jak mam teraz w małżeństwie. Zdrowia i choć jednego dziecka. Ale nie mam cisnienia na cito. Zresztą bóg mi pokazał że mało ode mnie zależy a więc oddaje się w jego dobre rece:-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula z tego co sie zdazylam zorientowac to tak bo pregnyl to ludzke hcg a ovitrella to wyciag z jajnika chomika chinskiego i jest to zmodyfikowane jego dna...I z tego co sie orientuje ma mimo slabszej dawki silniejsze dzialanie.Nie musi byc trzymanyw chlodzie a prawda taka ze poki n ie wezmeisz do siebie nei znasz jego drogi niestety jak go rpzechowywali.....Jedna laseczka tutaj tez po pregnylu podwojnym nie pekla a po ovitce dalo rade,........
    Przeczailam watek na insemce i wszedzie laski maja tylko ovitke dawano///
    To tzra z raz probe zrobic..A jak nie wypali to bede p;regnyl podwojny w kolejnym cyklu czaic na mniejsze pecherze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kuva ,jade z Toba zawsze :D
    Tanio znalazlas Ci powiem ....
    ciotko ale my zawsze jeździmy na takie tanie wczasy:) zresztą na Węgrzech jest po pierwsze blisko, a po drugie pogoda pewna a po trzecie tanioszka:)

ostatnio byliśmy na cały tydzień w 6 osób plus moja młoda:) czyli 7 osób w tym samym miejscu i wyszło nas w sezonie 1500zł:) czyli po 500na rodzinę:)
    my jeździmy tam głównie ze względu na młodą bo tam atrakcji dla dzieci pełno, ale i dla starszaków też no i dla dorosłych również:)

możesz sobie pooglądać jak wpiszesz w google sarvar furdo :)

młoda chce tam wrócić a że ma jeszcze wszystko za darmo to korzystamy:) dzieci do 6 lat za free;) w sensie jakieś baseny itp bo domek to płaci się za całość:)

KAsiek nowa fura? no nie pogada:) no to oby Ci się dobrze jeździło tfu tfu:)

a co to za typ?marka??:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Autko to renault modus.... 4latka tylko 29tys przejechane bo ona jezdzi od wielkiego dzwonu.Ona jak to ona --- auto serwisowane , garazowane wszelkie oplaty mam do kwietnia spokoj oc i ac bo oplacila tdo tego komplet 4kol na zmiane zimowki i nowka akumulatorek.To nie zast sie jak mi powiedziala , ze chce go szybko opchnac...
    Ps..moj ma focha ze go wzielam bo stwierdzil , ze on chcial inny ;) A mi ten pasi bo zgrabny maly a podwyzszone podwozie..I najwazniejsze upust jaki mi dala :D
    Sobie nowke kaptura franca kupila...swoja droga zast sie skad oni maja tyle kasiory..Moze profesorek na akcjach wygral...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:39

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja bede miec w tym roku wakacje..Jak bede zapierdzielac przy remoncie ;D
    Ale juz mamy umowione next year jedziemy do rzymu szwagier elliota jest italiano i ma tam swoj domek..I nam tzn elliotowi wypozyczy a jest duza chawiera to 3rodziny sie zmieszcza :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - jak spada temp przed okresem? Do kreski, czy tylko troche w dol, ale conajmniej dwa dni spadku?

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
    Dziewczyny - jak spada temp przed okresem? Do kreski, czy tylko troche w dol, ale conajmniej dwa dni spadku?

łoj to kazdej inaczej..ale u mnie leci na leb na szyje 2,1 dzien przed @
    A u cb to moze byc zagniezdzonko kochana bo wczesnie ten spadek...3jaja pekly to cos sie na bank kluje ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy i ostatni raz mierze tempke, wiecej stresu niz kiedykolwiek i niepotrzebnie sobie glowe zaprzatam, ze moze to wyjatkowy cykl i cos z tego bedzie :-/ ehhh glupia jestem

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
    Pierwszy i ostatni raz mierze tempke, wiecej stresu niz kiedykolwiek i niepotrzebnie sobie glowe zaprzatam, ze moze to wyjatkowy cykl i cos z tego bedzie :-/ ehhh glupia jestem
    musisz wyluzowac..ale to latwo sie mowi..Samej trzeba do tego dojsc ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już siedzę w pionie hurraaaa....nawet kawa zaparzona, ale jeszcze nie odważyłam się "łyknąć" heheheh...
    u mnie tempka przed @ zawsze leciała ostro w dół..tak jak u KAp...

• magda8869 Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    i już siedzę w pionie hurraaaa....nawet kawa zaparzona, ale jeszcze nie odważyłam się "łyknąć" heheheh...
    u mnie tempka przed @ zawsze leciała ostro w dół..tak jak u KAp...

co taka szczesliwa???

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
‹‹ 671 672 673 674 675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ