X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja też urlopuje w czerwcu. To będą najbardziej zasluzone wakacje życia. Choć na codzień z nikim nie poruszam tematu zdarzeń z początku kwietnia, to w środku przeżyłam swoją małą żałobę i niczego tak nie pragnę jak wakacji.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

ja w piątek mam wizytę u mojego nowego gina ale pójdę tylko skontrolować badania no i jakiś mały monitoring bo będę albo tuż po owu albo tuż przed;) nie odpuszczę mu;)
    Kasiek ja jutro ide zobaczyc co tam piszczoli u mnie kolo14...Ale powiem Ci ze lajtowo ide ten cykl jakby nie mierzenie temp pewnie bym jwogole o nim nie myslala..Wylaczam sie do poczatku lipca ;)

Szania lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nie chciałam zmieniać ale usunelam po ostatniej ciąży pozamacicznej konto. Myślałam że nie wroce nigdy do starań. Czas jednak pięknie leczy rany....
    Robotka1 wrote:
    ANKO zmieniłaś nick?"? czemu??? witaj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapt ja byłam dziś zajrzeć. 3 pecherzyki po 13mm. Mam nadzieje ze coś dominującego się z tego wyklaruje. Dziś 10dc wiec wypada ze na weekend owulka będzie, jeśli w ogóle bedzie:)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szania wrote:
    Kapt ja byłam dziś zajrzeć. 3 pecherzyki po 13mm. Mam nadzieje ze coś dominującego się z tego wyklaruje. Dziś 10dc wiec wypada ze na weekend owulka będzie, jeśli w ogóle bedzie:)
    ja sie tylko wkuvie jak sie okaze ze rosnie samo i peknie samo po prawej droznej...Bo jak na razie 2proby i obie psikusy jajca po niedroznej pekaly . :-/
    Ale mam plan juz na lipiec podam sobie ovitke wczesniej Taki maly eksperymencik zrobimy z moim ginem..bo poregnyl podany na dojrzale gowno daje a pekaja dorastajace łajzy :-/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:21

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anko wiem że nie było Ci łatwo i tak jak mówisz pięknie czas leczy rany....na szczęście!!!

dziewuchy a ja przez te dwa tygodnie jak stłukłam termometr w ogóle nie mierzyłam tempki, okres mnie zaskoczył pierwszy raz od kilku miesięcy;) no ale że wracam to zmierzyłam i wczoraj i dziś, elektronicznym:P trzymam w pipce 4 minutki;)

mnie w ogóle nie interesuje co w środku, czy rośnie i inne. ale pewnie po wizycie będę już przeżywać;)

Elfiiiiik haloooooo:)

a co tam, zarezerwowałam wczasy już:P na 6 dni za 750zł na 6 osób bo na tyle jest domek a że z nami nikt nie chce jechac bo nikomu nie pasuje to pojedziemy w troje;) no chyba że któraś z was chce:D

kapturnica, Szania, Malenq lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

a co tam, zarezerwowałam wczasy już:P na 6 dni za 750zł na 6 osób bo na tyle jest domek a że z nami nikt nie chce jechac bo nikomu nie pasuje to pojedziemy w troje;) no chyba że któraś z was chce:D

Kuva ,jade z Toba zawsze :D
    Tanio znalazlas Ci powiem ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:24

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek pochwale Ci sie za tydz bede miec nowy woz ;) Tesciowka ma mi przywiez kasiore jej dzis na konto wplacilam ;D

Szania lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapt a uważacie że jest różnica między pregnylem a ovitelem czy jak tam się to nazywa;-)
    Mnie też nie interesowało co w środku. Poleciałam do koleżanki ginekolog bo inny debile sobie tak rzucił ze chyba mam endomereioze a przecież 3m temu miałam histero i było wszystko ok. Poleciałam do znajomej, stwierdziła że chyba z palca sobie wyssal i od razu monit.mi zrobiła. Kazała pojawić się za 3 dni. Zobaczymy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same dobre informacje. Ta nowy wóz ta wakacje. Fifarafa jakie z nas gwiazdy;-)
    Prawdę mówiąc jestem szczęśliwym człowiekiem. Pragnę tylko szczęścia takiego jak mam teraz w małżeństwie. Zdrowia i choć jednego dziecka. Ale nie mam cisnienia na cito. Zresztą bóg mi pokazał że mało ode mnie zależy a więc oddaje się w jego dobre rece:-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula z tego co sie zdazylam zorientowac to tak bo pregnyl to ludzke hcg a ovitrella to wyciag z jajnika chomika chinskiego i jest to zmodyfikowane jego dna...I z tego co sie orientuje ma mimo slabszej dawki silniejsze dzialanie.Nie musi byc trzymanyw chlodzie a prawda taka ze poki n ie wezmeisz do siebie nei znasz jego drogi niestety jak go rpzechowywali.....Jedna laseczka tutaj tez po pregnylu podwojnym nie pekla a po ovitce dalo rade,........
    Przeczailam watek na insemce i wszedzie laski maja tylko ovitke dawano///
    To tzra z raz probe zrobic..A jak nie wypali to bede p;regnyl podwojny w kolejnym cyklu czaic na mniejsze pecherze...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kuva ,jade z Toba zawsze :D
    Tanio znalazlas Ci powiem ....
    ciotko ale my zawsze jeździmy na takie tanie wczasy:) zresztą na Węgrzech jest po pierwsze blisko, a po drugie pogoda pewna a po trzecie tanioszka:)

ostatnio byliśmy na cały tydzień w 6 osób plus moja młoda:) czyli 7 osób w tym samym miejscu i wyszło nas w sezonie 1500zł:) czyli po 500na rodzinę:)
    my jeździmy tam głównie ze względu na młodą bo tam atrakcji dla dzieci pełno, ale i dla starszaków też no i dla dorosłych również:)

możesz sobie pooglądać jak wpiszesz w google sarvar furdo :)

młoda chce tam wrócić a że ma jeszcze wszystko za darmo to korzystamy:) dzieci do 6 lat za free;) w sensie jakieś baseny itp bo domek to płaci się za całość:)

KAsiek nowa fura? no nie pogada:) no to oby Ci się dobrze jeździło tfu tfu:)

a co to za typ?marka??:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Autko to renault modus.... 4latka tylko 29tys przejechane bo ona jezdzi od wielkiego dzwonu.Ona jak to ona --- auto serwisowane , garazowane wszelkie oplaty mam do kwietnia spokoj oc i ac bo oplacila tdo tego komplet 4kol na zmiane zimowki i nowka akumulatorek.To nie zast sie jak mi powiedziala , ze chce go szybko opchnac...
    Ps..moj ma focha ze go wzielam bo stwierdzil , ze on chcial inny ;) A mi ten pasi bo zgrabny maly a podwyzszone podwozie..I najwazniejsze upust jaki mi dala :D
    Sobie nowke kaptura franca kupila...swoja droga zast sie skad oni maja tyle kasiory..Moze profesorek na akcjach wygral...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 13:39

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja bede miec w tym roku wakacje..Jak bede zapierdzielac przy remoncie ;D
    Ale juz mamy umowione next year jedziemy do rzymu szwagier elliota jest italiano i ma tam swoj domek..I nam tzn elliotowi wypozyczy a jest duza chawiera to 3rodziny sie zmieszcza :D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - jak spada temp przed okresem? Do kreski, czy tylko troche w dol, ale conajmniej dwa dni spadku?

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
    Dziewczyny - jak spada temp przed okresem? Do kreski, czy tylko troche w dol, ale conajmniej dwa dni spadku?

łoj to kazdej inaczej..ale u mnie leci na leb na szyje 2,1 dzien przed @
    A u cb to moze byc zagniezdzonko kochana bo wczesnie ten spadek...3jaja pekly to cos sie na bank kluje ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MistrzyniWKochamCieMisiu Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy i ostatni raz mierze tempke, wiecej stresu niz kiedykolwiek i niepotrzebnie sobie glowe zaprzatam, ze moze to wyjatkowy cykl i cos z tego bedzie :-/ ehhh glupia jestem

Maja (2900g i 48cm) oraz Ola (1900g i 44cm) - ur. 5.01.2015
    relgo7esxnwbr62i.png
    2813c71e57.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MistrzyniWKochamCieMisiu wrote:
    Pierwszy i ostatni raz mierze tempke, wiecej stresu niz kiedykolwiek i niepotrzebnie sobie glowe zaprzatam, ze moze to wyjatkowy cykl i cos z tego bedzie :-/ ehhh glupia jestem
    musisz wyluzowac..ale to latwo sie mowi..Samej trzeba do tego dojsc ;)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i już siedzę w pionie hurraaaa....nawet kawa zaparzona, ale jeszcze nie odważyłam się "łyknąć" heheheh...
    u mnie tempka przed @ zawsze leciała ostro w dół..tak jak u KAp...

• magda8869 Koleżanka

Wysłany: 19 maja 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    i już siedzę w pionie hurraaaa....nawet kawa zaparzona, ale jeszcze nie odważyłam się "łyknąć" heheheh...
    u mnie tempka przed @ zawsze leciała ostro w dół..tak jak u KAp...

co taka szczesliwa???

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
‹‹ 671 672 673 674 675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ