Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny pytanie do ciazowek..i tych co rodzily lub maja pojecie...jak wkoncu z ta szyjka macicy w poczatkach ciazy...jak udalo mi sie zaciazyc to nie badalam jej ...a tak mnie to ciekawi...u mnie lipa bole jak na @ z prawej bardziej strony...temp nie mierze i dziwny sluz bardziej przezroczysty ...i wylewa sie ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 21:38
-
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:kto mnie zaraził???!! pytam grzecznie.... oczywiście katarem i temperaturą, żeby nie było wątpliwości
Sorki kichnełam na monitordo kompletu było jeszcze rozwolnienie i ból gardła
ale to nie chcący
kapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Madzia ja badałam bo lutkę wkładałam co dzień rano i wieczorem
Wieczorem była twardsza i miałam wrażenie że zamknięta a ból na małpę to ze 2 tyg miałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Była wysoko potem jak już test robiłam to nieco się zniżała i jeszcze bardziej twardniała ale jakoś specjalnie nisko nigdy nie była zawsze głęboko mogłam lutkę wcisnąć i fakt tak pod koniec 2 mc robiło się ciasno strasznie
-
nick nieaktualny
-
Zrób test dla spokoju bo ocipiejesz ja czułam że coś nie tak bo mnie to dzień przed @ bolało a nie tyle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hellouł laseczki
Jak dzionek??
U mnie samoistny skok i sie zast czy to wlasna ovulejszyn??Bo w niedziele strasznie silne bole jajnikow...A od wczoraj wieczor sluz juz nieplodny i piersi wrazliwe...Sie zobaczy ..Ale fajnie by bylo miec swiadomosc , ze org daje sam tez rade ..Juterro bede wiedziec i po temp i po usg..Ale sie nie nastawiam na nic,choc nie powiem milo by bylo jakby org ruszyl sam..Mija 6ty miech od odstawienia antykow , z krotkim epizodem marcowymWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 07:18