X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ciotki:)

wiecie co? mierzę trzy dni temperaturę i powiem wam że mi tym elektronicznym się fajnie mierzy:)

dziś wraca mój mąż z kursu, ale się stęskniłam, on też;) będzie dziś gorąco:P
    jak się nie rozpada to wieczorkiem robimy grilla a jak się rozpada to zażyczył sobie danie tatarskie;)

po robocie musze migiem dom posprzątać bo wczoraj nie miałam na to czasu, więc zajecie na popołudniu mam:)

ja przed okresem mam zawsze wysoko szykję i zawsze prawie towarzyszy temu rozciągliwy śluz.

Kaśka u Ciebie już skok? fajnie, ciekawe czy za 3 dni Ci ładnie potwierdzi:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No raczej Kasiek potwierdzi mi juz jutro gin na usg jesli wogole to ovulejszyn dzis 16ty dzien wiec moze moze ;) ....No zobaczymy w kazdym razie co bedzie na usg juterko zwl ze cycki zaczynaja bolec poowulacyjnie..Ale to roznie z tym tez bywa...
    Moi goscie juz pojechali buuu i sie poryczalam za sis :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:59

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zajec za to caly dzien..chate doprowadzic do uzywalnosci pranie i kosiara popoludniu..Jak zdaze przed zapowiadanymi burzami

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej:)a ja dziś kibluje w punkcie aptecznym rany masakra nie mam nawet sie do kogo odezwac:(koszmar nom a tak poza tym dzis 26 dc finał zbliza sie wielkimi krokami o dziwo zero dolegiwości małopowycha,ale absolutnie na nic sie nie nastawiam co ma byc to bedzie.:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:07

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    hej hej:)a ja dziś kibluje w punkcie aptecznym rany masakra nie mam nawet sie do kogo odezwac:(koszmar nom a tak poza tym dzis 26 dc finał zbliza sie wielkimi krokami o dziwo zero dolegiwości małopowycha,ale absolutnie na nic sie nie nastawiam co ma byc to bedzie.:)
    I dokladnie bedzie co bedzie i ma byc luz w majtach ;D
    Grzalke u mnie z nieba taka wrzucili ze mam na termometrze w kuchni 27 :D A jak mi tzra bylo w zakopcu pogode to miasto bylo najbardziej mokre w calej europie w piateczek ehhh :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    dzień doberek wszystkim :-)
    Bryyyyy :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    Na krótko siostra do ciebie ściągnęła :-(
    Mam paru bliższych z rodziny i przyjaciół za granicą i oni zawsze do PL jak po ogień :-/
    no tydzien :( I co zrobic jak szkola praca goni ja :(...Dobrze ze skype chociaz jest to mozna pogadac..Ale co sie naprzytulalysmy to moje :D
    Taka malizna z niej kochana

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E nie sadze spokojnie..Dziolchy nie raz nie czuly a jajca rosly.... ;)
    A na clo jak reagowalas???Rosly czy nie???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw sie mysle ze to jsio za wczesnie..Ja co ladnei reaguje na clo 1tabs i mam srednio po6jajcow na obu to odczuwam jajniki dopiero kolo12dnia ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam u mnie piekna pogoda leze na hustawce ale nie wiem czy wytrzymam dzis ostatni wolny....i tu powinna byc @ nie ma jej a ja czekam ...juz by przyszla mam nadzieje ze jak ma byc to jutro dzis nie chce tyle czekac bole malpowe ustaly znow...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w ogóle nie mam ciśnienia na ten cykl, łykam sobie leki, jak przypomnę sobie to i zioła wypiję;) hehe taki luuuzik:) no przynajmniej puki co;)

dziewczyny mam dzisiaj niemoc, zarezerwowałam te wczasy dzwonił gośc, nawet nie wiedziałam że to z Polakami załatwiam:P w tamtym roku z Węgrami wszystko.
    no ale jutro dam ostateczną odpowiedź bo jeszcze na spokojnie chcę z mężem dziś wszystko omówić.

Kaśka to masz takie sprzątanie jak mnie czeka;) tylko ja się w godzinę muszę wyrobić:P żeby było cacy:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyki Polak to ma!?

jesli chodzi o cykl to jest jedyny na ktory pow bedzie to ok co mi zalezy po prostu sie poddalam i tyle ...co tu krecic tylo w sobote mam impre rodzinna i z ciotka u boku jeszcze tam pare dni zniose ostatnich

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a ja w ogóle nie mam ciśnienia na ten cykl, łykam sobie leki, jak przypomnę sobie to i zioła wypiję;) hehe taki luuuzik:) no przynajmniej puki co;)

Kasiula ja pije codziennie tylko te na droznosc jajowodow i robilam oklady z borowin.,.ale nie zrobilam 10tylko 8bo przyejchali i ujowo mi bylo lazic wyzawijana w bloto :P
    Poza tym tylko podst suplementy i leki ktore musze miec...Nic wiecej..nawet postanowilam w tym meisiacu nie brac dupka niczego ...Kaze mu jednak jutro przepisac pregnyl i ovitrelle zamieszam ze moze nie byc w aptekach ovitki :P bno i oczywiscie metformine bo glucophage strasznie drogie dziadostwo.
    A ziolka sa smaczne jakbym rumianek pila..Zeby jesio \dzialaly :)
    No i pewnie zrobie progesteron jesli sie okaze cyklz owulacja..3ci raz i koniec bede miec podglad juz calkowity jak si3e u mnie zach w ciagu cyklu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 11:00

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet generalnie kiedys palilam fajki teraz 2 lata nie palilam i w tym miesiacu noo co tu gadac jaralam jak smok ...wiec w Cuda to nie wierze..

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Nawet generalnie kiedys palilam fajki teraz 2 lata nie palilam i w tym miesiacu noo co tu gadac jaralam jak smok ...wiec w Cuda to nie wierze..
    nie pal nie pal ...To straszne dziadostwo , dopiero teraz doceniam czyste swieze powietrze jak rzucilam rok temu...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wiem sama nie palilam dwa lata ...jakis kryzys ale obiecuje sie spiac i nie jarac ...chodz chyba silna motywacje bym musiala miec.,

‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ