X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ciotki:)

wiecie co? mierzę trzy dni temperaturę i powiem wam że mi tym elektronicznym się fajnie mierzy:)

dziś wraca mój mąż z kursu, ale się stęskniłam, on też;) będzie dziś gorąco:P
    jak się nie rozpada to wieczorkiem robimy grilla a jak się rozpada to zażyczył sobie danie tatarskie;)

po robocie musze migiem dom posprzątać bo wczoraj nie miałam na to czasu, więc zajecie na popołudniu mam:)

ja przed okresem mam zawsze wysoko szykję i zawsze prawie towarzyszy temu rozciągliwy śluz.

Kaśka u Ciebie już skok? fajnie, ciekawe czy za 3 dni Ci ładnie potwierdzi:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No raczej Kasiek potwierdzi mi juz jutro gin na usg jesli wogole to ovulejszyn dzis 16ty dzien wiec moze moze ;) ....No zobaczymy w kazdym razie co bedzie na usg juterko zwl ze cycki zaczynaja bolec poowulacyjnie..Ale to roznie z tym tez bywa...
    Moi goscie juz pojechali buuu i sie poryczalam za sis :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:59

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis zajec za to caly dzien..chate doprowadzic do uzywalnosci pranie i kosiara popoludniu..Jak zdaze przed zapowiadanymi burzami

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej:)a ja dziś kibluje w punkcie aptecznym rany masakra nie mam nawet sie do kogo odezwac:(koszmar nom a tak poza tym dzis 26 dc finał zbliza sie wielkimi krokami o dziwo zero dolegiwości małopowycha,ale absolutnie na nic sie nie nastawiam co ma byc to bedzie.:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:07

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    hej hej:)a ja dziś kibluje w punkcie aptecznym rany masakra nie mam nawet sie do kogo odezwac:(koszmar nom a tak poza tym dzis 26 dc finał zbliza sie wielkimi krokami o dziwo zero dolegiwości małopowycha,ale absolutnie na nic sie nie nastawiam co ma byc to bedzie.:)
    I dokladnie bedzie co bedzie i ma byc luz w majtach ;D
    Grzalke u mnie z nieba taka wrzucili ze mam na termometrze w kuchni 27 :D A jak mi tzra bylo w zakopcu pogode to miasto bylo najbardziej mokre w calej europie w piateczek ehhh :-/

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    dzień doberek wszystkim :-)
    Bryyyyy :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    Na krótko siostra do ciebie ściągnęła :-(
    Mam paru bliższych z rodziny i przyjaciół za granicą i oni zawsze do PL jak po ogień :-/
    no tydzien :( I co zrobic jak szkola praca goni ja :(...Dobrze ze skype chociaz jest to mozna pogadac..Ale co sie naprzytulalysmy to moje :D
    Taka malizna z niej kochana

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E nie sadze spokojnie..Dziolchy nie raz nie czuly a jajca rosly.... ;)
    A na clo jak reagowalas???Rosly czy nie???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw sie mysle ze to jsio za wczesnie..Ja co ladnei reaguje na clo 1tabs i mam srednio po6jajcow na obu to odczuwam jajniki dopiero kolo12dnia ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam u mnie piekna pogoda leze na hustawce ale nie wiem czy wytrzymam dzis ostatni wolny....i tu powinna byc @ nie ma jej a ja czekam ...juz by przyszla mam nadzieje ze jak ma byc to jutro dzis nie chce tyle czekac bole malpowe ustaly znow...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w ogóle nie mam ciśnienia na ten cykl, łykam sobie leki, jak przypomnę sobie to i zioła wypiję;) hehe taki luuuzik:) no przynajmniej puki co;)

dziewczyny mam dzisiaj niemoc, zarezerwowałam te wczasy dzwonił gośc, nawet nie wiedziałam że to z Polakami załatwiam:P w tamtym roku z Węgrami wszystko.
    no ale jutro dam ostateczną odpowiedź bo jeszcze na spokojnie chcę z mężem dziś wszystko omówić.

Kaśka to masz takie sprzątanie jak mnie czeka;) tylko ja się w godzinę muszę wyrobić:P żeby było cacy:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyki Polak to ma!?

jesli chodzi o cykl to jest jedyny na ktory pow bedzie to ok co mi zalezy po prostu sie poddalam i tyle ...co tu krecic tylo w sobote mam impre rodzinna i z ciotka u boku jeszcze tam pare dni zniose ostatnich

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a ja w ogóle nie mam ciśnienia na ten cykl, łykam sobie leki, jak przypomnę sobie to i zioła wypiję;) hehe taki luuuzik:) no przynajmniej puki co;)

Kasiula ja pije codziennie tylko te na droznosc jajowodow i robilam oklady z borowin.,.ale nie zrobilam 10tylko 8bo przyejchali i ujowo mi bylo lazic wyzawijana w bloto :P
    Poza tym tylko podst suplementy i leki ktore musze miec...Nic wiecej..nawet postanowilam w tym meisiacu nie brac dupka niczego ...Kaze mu jednak jutro przepisac pregnyl i ovitrelle zamieszam ze moze nie byc w aptekach ovitki :P bno i oczywiscie metformine bo glucophage strasznie drogie dziadostwo.
    A ziolka sa smaczne jakbym rumianek pila..Zeby jesio \dzialaly :)
    No i pewnie zrobie progesteron jesli sie okaze cyklz owulacja..3ci raz i koniec bede miec podglad juz calkowity jak si3e u mnie zach w ciagu cyklu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 11:00

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet generalnie kiedys palilam fajki teraz 2 lata nie palilam i w tym miesiacu noo co tu gadac jaralam jak smok ...wiec w Cuda to nie wierze..

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Nawet generalnie kiedys palilam fajki teraz 2 lata nie palilam i w tym miesiacu noo co tu gadac jaralam jak smok ...wiec w Cuda to nie wierze..
    nie pal nie pal ...To straszne dziadostwo , dopiero teraz doceniam czyste swieze powietrze jak rzucilam rok temu...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to wiem sama nie palilam dwa lata ...jakis kryzys ale obiecuje sie spiac i nie jarac ...chodz chyba silna motywacje bym musiala miec.,

‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ