Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
hej ciotki:)
wiecie co? mierzę trzy dni temperaturę i powiem wam że mi tym elektronicznym się fajnie mierzy:)
dziś wraca mój mąż z kursu, ale się stęskniłam, on teżbędzie dziś gorąco:P
jak się nie rozpada to wieczorkiem robimy grilla a jak się rozpada to zażyczył sobie danie tatarskie;)
po robocie musze migiem dom posprzątać bo wczoraj nie miałam na to czasu, więc zajecie na popołudniu mam:)
ja przed okresem mam zawsze wysoko szykję i zawsze prawie towarzyszy temu rozciągliwy śluz.
Kaśka u Ciebie już skok? fajnie, ciekawe czy za 3 dni Ci ładnie potwierdzi:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
No raczej Kasiek potwierdzi mi juz jutro gin na usg jesli wogole to ovulejszyn dzis 16ty dzien wiec moze moze
....No zobaczymy w kazdym razie co bedzie na usg juterko zwl ze cycki zaczynaja bolec poowulacyjnie..Ale to roznie z tym tez bywa...
Moi goscie juz pojechali buuu i sie poryczalam za sisWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:59
-
hej hej:)a ja dziś kibluje w punkcie aptecznym rany masakra nie mam nawet sie do kogo odezwac:(koszmar nom a tak poza tym dzis 26 dc finał zbliza sie wielkimi krokami o dziwo zero dolegiwości małopowycha,ale absolutnie na nic sie nie nastawiam co ma byc to bedzie.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:hej hej:)a ja dziś kibluje w punkcie aptecznym rany masakra nie mam nawet sie do kogo odezwac:(koszmar nom a tak poza tym dzis 26 dc finał zbliza sie wielkimi krokami o dziwo zero dolegiwości małopowycha,ale absolutnie na nic sie nie nastawiam co ma byc to bedzie.
Grzalke u mnie z nieba taka wrzucili ze mam na termometrze w kuchni 27A jak mi tzra bylo w zakopcu pogode to miasto bylo najbardziej mokre w calej europie w piateczek ehhh
-
zagubiona_82 wrote:Na krótko siostra do ciebie ściągnęła
Mam paru bliższych z rodziny i przyjaciół za granicą i oni zawsze do PL jak po ogieńI co zrobic jak szkola praca goni ja
...Dobrze ze skype chociaz jest to mozna pogadac..Ale co sie naprzytulalysmy to moje
Taka malizna z niej kochanaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja w ogóle nie mam ciśnienia na ten cykl, łykam sobie leki, jak przypomnę sobie to i zioła wypiję
hehe taki luuuzik:) no przynajmniej puki co;)
dziewczyny mam dzisiaj niemoc, zarezerwowałam te wczasy dzwonił gośc, nawet nie wiedziałam że to z Polakami załatwiam:P w tamtym roku z Węgrami wszystko.
no ale jutro dam ostateczną odpowiedź bo jeszcze na spokojnie chcę z mężem dziś wszystko omówić.
Kaśka to masz takie sprzątanie jak mnie czeka;) tylko ja się w godzinę muszę wyrobićżeby było cacy:)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:a ja w ogóle nie mam ciśnienia na ten cykl, łykam sobie leki, jak przypomnę sobie to i zioła wypiję
hehe taki luuuzik:) no przynajmniej puki co;)
Kasiula ja pije codziennie tylko te na droznosc jajowodow i robilam oklady z borowin.,.ale nie zrobilam 10tylko 8bo przyejchali i ujowo mi bylo lazic wyzawijana w bloto
Poza tym tylko podst suplementy i leki ktore musze miec...Nic wiecej..nawet postanowilam w tym meisiacu nie brac dupka niczego ...Kaze mu jednak jutro przepisac pregnyl i ovitrelle zamieszam ze moze nie byc w aptekach ovitkibno i oczywiscie metformine bo glucophage strasznie drogie dziadostwo.
A ziolka sa smaczne jakbym rumianek pila..Zeby jesio \dzialaly
No i pewnie zrobie progesteron jesli sie okaze cyklz owulacja..3ci raz i koniec bede miec podglad juz calkowity jak si3e u mnie zach w ciagu cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 11:00
-
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Nawet generalnie kiedys palilam fajki teraz 2 lata nie palilam i w tym miesiacu noo co tu gadac jaralam jak smok ...wiec w Cuda to nie wierze..
-
nick nieaktualny