Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jeju zobaczecie co z naszą psychiką się dzieje negatywny test nas rozwala ale powiem wam że ja wolę widzieć test negatywny niż czekać i z każdym dniem karmić się większą nadzieją wtedy na widok małpy wyję bardziej. Madziu rozumię i zrób tak jak uważasz i tak co byś nie zrobiła to Cię wspieram i popieram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 19:43
-
Po prostu trzeba troche psychike ogarnac..Inacze Madzia prdolca dostaniesz a jak pisala Asiek zrob test jesli negatywny to bedziesz wiedziec ze negatywny i po sprawie....A takie rozciaganie w czasie nic nie daje poza nakrecaniem sie niepotrzebnym..Mi tak naprawde 1szy cykl z clo dal w dupe i poobijal troche psyche..Dlatego w drugim juz nie przezywalam..I dziewczyny tak naprawde latwiej...Trzeba zdac sie na los bo nerwyi nakrecanie nic nie da..A lzy??czasem pewnie i dobrze sie wyplakac..ale tak naprawde nic to nie da poza bolem glowy...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 20:07
-
Jedne cykle są lepsze inne gorsze. Ja też jedne przeżywałam bardzo, a inne tak po prostu.. test negatywny to trudno. Najgorzej u mnie było, jak przekraczałam rok starań i miało to być uznane już za niepłodność. To było bolesne. Potem jak się oswoiłam, to było lepiej.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Laski co myślicie o tym żebym kupiła sobie acard ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 20:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa biore do dnia @ potem odstawiam ale wiem ze jak zajde to heparyne mam brac...wiecie co ja po prostu mam dosc tych testow jak robie kolejny to zawsze mysle po co i tak wiem jaki bedzie wynik taka prawda wkurw mnie to...nawet sie nie nakrecam bo wiem ze i tak chu....strzeli ...dzis gadalam z mezem on tez nadzieji nie ma...ale nic zyjemy mysla ze trafi nam sie noworodek do adopcji...
-
nick nieaktualny
-
Pytałam ale ok już kimam że tylko w zastrzykach.
Poczytałam i podjełam decyzję kupię acard tylko. Zy teraz gdy jestem po zabiegu mogę go brać?
-
Joanna0071 wrote:Pytałam ale ok już kimam że tylko w zastrzykach.
Poczytałam i podjełam decyzję kupię acard tylko. Zy teraz gdy jestem po zabiegu mogę go brać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 22:07
-
Kwas do 16 tc chba powinno się brać ja to bym brała całą w witaminach prenatalnych mialam