Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziarka a w czym palenie przeszkadza???
chyba nie w zapłodnieniu;)
jak szwagierka sobie wpadła to jarała jak smok:P
MADZIA nie Polacy ale taka firma jest vacanselect i to tacy jakby pośrednicy:) dziś jeszcze bezpośrednio z ciekawości napisałam do samego ośrodka bezpośrednio zobaczymy czy jest różnica w cenie:)
ale podejrzewam że nie będą zdzierać bo te 700zł za nocleg na 5 nocy to i tak mało na naszą trójkę za granicąa wolę wszystko w Polsce załatwić, popłacić i dostać voucher z fakturą niż tak jak ostatnio przewalutować kasę, wpłacać na węgierskie konto z prowizją 150zł
Kasia no dwa okładziki to jeszcze luzik:) masz tak jak ja w poprzednich cyklach, obserwacja jedynie;) ja już żadnemu cyklowi nie wierzę i chyba zdaję sobie sprawy że aby coś o sobie więcej powiedzieć trzeba się obserwować długimi miesiącami.
no kupiłam sobie witaminę B complex i kwas foliowy, bo ja swój dałam mężowi na wyjazd i zostałam o niczym:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chaliera jasna u mnie juz sie chmury sciagaja
chyba kicha bedzie popoludniu ...Normalnie zglupiala ta pgooda
Zeby nie moglo byc ladnie caly dzien tylko musi straszyc ehhh
Kasiulek a co mi zostaje jak nie obserwacje?? No chyba ze jakies zastepstwo se zrobie na te miesiace co mojego nie ma -
zagubiona_82 wrote:Robotka polecasz to miejsce na Węgrzech?
zapodaj jakiś link z atrakcjami, myślałam że Węgry nie mają aż tyle atrakcjisłyszałam, że Praga jest boska i mam w planie ją kiedyś zobaczyć
ale może na Węgry też bym się skusiła
a dla małych dzieci jest coś ciekawego?
a więc na początek pojechaliśmy do Miskolca ale na wypad z dziećmi nie polecam bo nie mają tam wielu atrakcji, raczej taki wypad w gronie dorosłych:)
natomiast totalnymi odkryciami były kolejno Hajduszoboszlo(kompleks przereklamowany bo pełno Polaków, ale bardzo fajny jeśli chodzi o atrakcje, my stacjonując pod namiotem, dodatkowa atrakcja dla córki spędziliśmy na ośrodku na prawdę aktywny tydzieńbardzo taniutko i bliziutko(ode mnie 400km)
https://www.google.pl/search?q=hajduszoboszlo+aquapark&client=firefox-a&hs=3F5&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=DkZ7U4v-I8mk4gSdrYDwBg&ved=0CDsQsAQ&biw=1098&bih=617
kolejnym miejscem jest Sarvar, i tu wracamy już trzeci raz:)
https://www.google.pl/search?q=sarvar&client=firefox-a&hs=TwP&rls=org.mozilla:pl:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=TkZ7U5uGCOy07Qbr5IGYDQ&ved=0CDkQsAQ&biw=1098&bih=617
wtedy zahaczamy o wspaniały węgierski Balaton
całośc śmiało mogę porównać do słowackiej Tatralandii tylko w wersji o wieeele tańszej:)
jest jeszcze wiele takich miejsc na Węgrzech z atrakcjami dla dzieciaków w róznym wieku że na pewno tam wrócimy nie raz:) nasz pierwszy wyjazd był spontaniczny wymyślony wieczorem a w nocy z nawigacją już sunęliśmy na Węgry;)
Kasiek u mnie jeszcze nie ma tych brzydkich chmur, ale pewnie niedługo przyjdą skoro są już u Ciebie;/ kurde a tak mam ochotę na tego grilka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda pamiętaj o naszych przeżyciach. Ja do tematu ciąży podchodzę na chłodno. A jeśli będę testować w 12dni po owulacji to nie dlatego że się nakręcam i jestem niecierpliwa cipka ale po ty by wykluczyć kolejna pozamaciczna albo bardziej o siebie dbać. Raz poronilam jak chodziłam w ciąży na sauny squash i tenisa. Raz tez miałam pozamaciczna która doprowadziła do straty jajowodu. Nauczyłam się już słuchać swojego ciała ale zrobię wszystko by wyeliminować kolejne ryzyka.
Oczywiście podziwiam Cię za to ze dotrwasz do 30dc:-* podziwiam i szanuje twoja decyzję. Mam nadzieje ze właśnie luz psychiczny sprawi wam niespodziane:-*!!!Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny czekam dzis 26 dc ....boje sie go zrobic zrobie i bede ryczec ..a tak bedzie co ma byc...co zrobie ...ja naprawde jestem nastawiona na porazke bo niby czemu mialo by sie udac ...skoro tyle czasu i na clo piekne owulki i nic a teraz nawet nie wiem czy owulka byla...
wg objawow to byla w 13 dc ale ja wiem,..jak by nie bylo to temp by sie podniosla bo chyba nie ..prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:42
-
Madziara wrote:Dziewczyny czekam dzis 26 dc ....boje sie go zrobic zrobie i bede ryczec ..a tak bedzie co ma byc...co zrobie ...ja naprawde jestem nastawiona na porazke bo niby czemu mialo by sie udac ...skoro tyle czasu i na clo piekne owulki i nic a teraz nawet nie wiem czy owulka byla...
wg objawow to byla w 13 dc ale ja wiem,..jak by nie bylo to temp by sie podniosla bo chyba nie ..prawda?Madziara lubi tę wiadomość