Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No upal bedzie patrzac za okno dosc silny...A ja na 2do gina..sie mi nie chce mowiac szczerze i pewnie jakby nie ta cvholerna ciekawosc i potzreba recept bym nie poszla..Drugi dzien wzrost temp...Tak sie zast czy samo by peklo skoro po pregnylu nie pekaly??Musialby byc dosc maly zeby strzelic sam..
Wspolczuje szczerze mowiac srednio przyjemna uroczystosc ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 07:37
-
Kasia z tym pękaniem to nie znasz dnia ani godziny. Może był mały i pękł i taki by nawet wystarczył. Przekonasz się, co tam w trawie piszczy. Może nie będą Ci potem potrzebne zastrzyki. Życzę Ci tego. U mnie też wszystko wyszło tak po prostu
I też przecież wszystkie tu myślałyśmy, że owulację to dopiero ok 25 dnia będę mieć przy moich cyklach, a w 26 dniu test wyszedł pozytywny
-
hejka ale skwar ja mam już w słońcu 35 stopni ale będzie patelnia mój młody wykłucił się dziś o krótkie spodenki i miał rację a ja się upieralam że zmarznie hehe nadopiekuńcza jestem
.
-
dzien dobry:)
no jak patrzę za okno to mi serce ściska że to nie teraz jestem na tym L4:P ale co tam niebawem wakacje pierwsze w tym roku;)
wczoraj był pierwszy seksior:) tak fajny no mówię wam:) już wczoraj zaobserwowalam u siebie kremowy śluz z nitkami rozciągliwego czyli zaczyna się coś dziaćw piątek zadziałam znowu:)
ja wysłałam chłopaków biegiem po klimatyzator bo inaczej nie wysiedzę tutaj dzisiaj:P
a i najważniejsze, przyjechałam do pracy na rowerze
p.s. Szania kiedy ustawisz sobie avatarek??
Milcia fajnie że Ci się zmniejsza ilość leków:) cieszę się
MADZIA popieram post Szani w 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:13
kapturnica, Joanna0071 lubią tę wiadomość
-
Milcia wrote:Kasia z tym pękaniem to nie znasz dnia ani godziny. Może był mały i pękł i taki by nawet wystarczył. Przekonasz się, co tam w trawie piszczy. Może nie będą Ci potem potrzebne zastrzyki. Życzę Ci tego. U mnie też wszystko wyszło tak po prostu
I też przecież wszystkie tu myślałyśmy, że owulację to dopiero ok 25 dnia będę mieć przy moich cyklach, a w 26 dniu test wyszedł pozytywny
-
Joanna0071 wrote:hejka ale skwar ja mam już w słońcu 35 stopni ale będzie patelnia mój młody wykłucił się dziś o krótkie spodenki i miał rację a ja się upieralam że zmarznie hehe nadopiekuńcza jestem
.
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
hejka słodziutka
. Ale przycukrowałam hehe ja mam przerwę od 14 marca i może w czerwcu się odważymy ale powiem wam że nie jest zle bo o bliskość dbamy ale zauważyłam że tak od 2 dni jakoś mi libido rosnie mój stwierdził , że czerwca się boji po tym co wyprawiam teraz wieczorem hihi, nie poznaje mnie
jajniki bola mnie coraz bardziej i albo mam urojenia albo czuję jakby mi coś tam rosło i uwierało ale boję się tak mysleć bo to chyba byłoby za piękne
-
Joanna0071 wrote:hejka słodziutka
. Ale przycukrowałam hehe ja mam przerwę od 14 marca i może w czerwcu się odważymy ale powiem wam że nie jest zle bo o bliskość dbamy ale zauważyłam że tak od 2 dni jakoś mi libido rosnie mój stwierdził , że czerwca się boji po tym co wyprawiam teraz wieczorem hihi, nie poznaje mnie
jajniki bola mnie coraz bardziej i albo mam urojenia albo czuję jakby mi coś tam rosło i uwierało ale boję się tak mysleć bo to chyba byłoby za piękne
-
ja nie wiem ale moim zdaniem to jeszcze się taki gin nie urodził który by tobie czegos nie wypisał co chcesz