Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka1 wrote:kurcze a po co wam ten acard?? lekarz wam kazał brać??? to jest na rozrzedzenie krwi?
Ale gin i endo mnie pocieszyl ze moja krzepliwosc jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 09:12
-
zagubiona_82 wrote:Joasia Ty też masz wykształcenie związane z medycyną?
Jak ja Wam zazdroszczę tej wiedzy-ale czytam wasze komentarze medyczne namiętnie i się szybko uczę
hehe medycyna to moje życiowe marzeniemój mówi , że jeszcze nic straconego ale ja się już śmieję że za dużo wiem i by mnie nie przepuscili bo siarę profesorom bym robiła hehe
Mam dyplom w zawodzie pracownik socjalny.
Ale powiem Ci że jak idę do lekarza i mówię mu że dane leki są w postaci a on kłuci się i musi w kompie sprawdzać a potem głupio się smieje i przyznaje mi rację to czuję się jak lekarz który wie więcej bo ma otwarty umysł a oni z dyplomem zamykają tuż po sesjizagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Asiek wiec ze gdzies tam pisalas ze tsh mialas w normie ale nie pamietam czy robilas antygeny???
teraz to zrobię wszystko albo uduszę gina
robiłam tylko tsh, lh ,fsh, estradiol, progesteron, i to tylko raz i w złym dni cyklu masakra dobrze , ze tamten gin mi uciekł bo juz by był uduszony -
Joanna0071 wrote:teraz to zrobię wszystko albo uduszę gina
robiłam tylko tsh, lh ,fsh, estradiol, progesteron, i to tylko raz i w złym dni cyklu masakra dobrze , ze tamten gin mi uciekł bo juz by był uduszony
Asia antygeny musisz robic raczej prywatnie na wlasna reke albo zleci ci endokrynolog na nfz Nie wiem czy gin moze bo to nie jego specjalnosc......To sa dodatkowe badania i niestety czesto dra z kieszeni.... -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Tak sie zastanowilam hmm ty zes pisala ze u cbw rodzinie albo ze ty masz problem z cholesterolem??
Bo wtedy problem z nadkrzepliwoscia moglby wyst u ciebie..Pogadaj koniecznie z ginem o tym
ja mam dyslipidemie mnie kilka lat temu tłuszcz mógł zabić miałam wyniki zawałowców a w ciązy odrętwienia rąk wróciła tylko że ja głupia nie skojażyłam faktów nie pomyślałam a gina miałam za 5 tygodni teraz to już na takie przerwy się nie zgodzę u mnie w rodzinie zakrzepica i miażdżyca królują -
nick nieaktualny
-
Joanna0071 wrote:ja mam dyslipidemie mnie kilka lat temu tłuszcz mógł zabić miałam wyniki zawałowców a w ciązy odrętwienia rąk wróciła tylko że ja głupia nie skojażyłam faktów nie pomyślałam a gina miałam za 5 tygodni teraz to już na takie przerwy się nie zgodzę u mnie w rodzinie zakrzepica i miażdżyca królują
-
kapturnica wrote:Kurde to ty jestes w wysokiej grupie ryzyka i gin na to nie zwrocil uwagi???Mze to bylo u ciebie wpl na plod wlasnie...
tak myślę sama się zdjagnowowałam i znalazłam przyczynę
gin nie zdążył mnie o to spytac nie wymieniłam mu wszystkich swoich chorób byłam zbyt szczęśliwa żeby się skupić na tym co mam mówić liczyłam że założą kartę i zaczną pytać o wszystko ale czekali z pytaniami aż było na nie już za późno .