Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:patrzjcie tu!!!
przestaje na moj wiek narzekac hihihi
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/nowa-lista-starajacych-sie-zafasolkowanych-35,2985,1.html
to ja wrzucam na luz mam sporo czasu
kapturnica lubi tę wiadomość
-
hehe ostatnio słyszałam jak chłopaki pod sklepem gadali i jeden mówi ja jak mojej futerko z kurzu wytrzepie to od razu inaczej chodzi hehehehe
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:hehe ostatnio słyszałam jak chłopaki pod sklepem gadali i jeden mówi ja jak mojej futerko z kurzu wytrzepie to od razu inaczej chodzi hehehehe
kurde ale powiem wam że cieszę się że to ten pierwszy cykl po tej przerwie gdzie wracam do was ze staraniami. w gruncie rzeczy mogłabym powiedzieć że tak na prawdę zaczynam się starać. bo tamten czas był niestety zmarnowany -
Robotka1 wrote:no bo coś w tym musi być
kurde ale powiem wam że cieszę się że to ten pierwszy cykl po tej przerwie gdzie wracam do was ze staraniami. w gruncie rzeczy mogłabym powiedzieć że tak na prawdę zaczynam się starać. bo tamten czas był niestety zmarnowany
Ja tak naprawde jesio nie mialam okazji sie postarac tezbuuu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:03
-
Robotka1 wrote:no ale chyba nie teraz??? ten cykl rozumiem pełen luz i natural:) zrób tak żeby było dobrze:) a na ile PAwełek przyjeżdża??
nieeee ten normalny puszczam na luzaku , ale nast jesli chcialabym z4robuic naturalny to caly miech by byl bo tak dlugie mam cykle.....A Pawcio z tego co sie orientuje zjedzie 5tego lipca..wiec tak chce pokombinowac by 5tego miec kolo 13dnia cykluWiec cykl koncem czerwca trza zaczac i wychodzi mi tak ze prawie tabsami bym go wziela i skrocila kolo 3dni
Zawsze na wakacjach bywa 5,6tyg wiec mogloby sie udac zalapac na owu przed samym wyjazdemWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:12