X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    dziewczyny a co to moze oznaczac ze jak wkladalam wczoraj tabletke dopochwowo to normalnie takie ujscie do szyjki bylo rozpulchnione???tez objaw dupka???macie tak?
    nie pociesze cie...Ja tez tak mialam ze palce nie moglam zmiescic a @ franca przychodzila...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda nie pomogę...ja się nie znam ;-/

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kasiek Ty zamęczysz tego swojego gina hehehe....a nowego autka zazdroszczę, nasze ma już 14lat (ford explorer), ale że mężuś mechanik, to jakoś tak nie możemy się przełamać do zastąpienia go czymś innym (tym bardziej, że mój A. ma wóz służbowy i fordzika nie dobija....)
    Mala ty nie chcesz wiedziec ile moje mialo!!! A zreszta powiem ci ihhiihhi
    Sciaglam go 10lat temu z Niemiec jak tam pracowalam...VW golf2 tdi wtedy mial przejechane 175tys a teraz mam 340 tys na budziku juz ...
    A latek ma bagatela kochanie 24!!!!
    Moj malz sie wstydzil nim jezdzic wiec kupil sobie golfa 5tke..I od dzwonu nim jezdzi bo go nie ma..Ale jest w garazu i chyba mu to wystarcza ehheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie pociesze cie...Ja tez tak mialam ze palce nie moglam zmiescic a @ franca przychodzila...
    to jest to jednak skutek uboczny duphastonu???i raczej nadejdzie miesiaczka:( trudno ..

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    to jest to jednak skutek uboczny duphastonu???i raczej nadejdzie miesiaczka:( trudno ..

a to dopiero 2 dzien brania dupka wzoraj byl i juz na wieczor bylo tak rozpulchnione

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda8869 wrote:
    nie mowie ze musi byc tak u cb niestety zarowno na ciaze jak i na @ objawy sa identyczne i nie ma co sie nakrecac poki sie nie ma testu...

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio to my też mieliśmy land cruisera (nie wiem jak to się pisze) i był z mojego rocznika 84 hehehe wypust styczniowy podobno, to się śmiałam, że on pierwszy w pełnoletniość wszedł:D:D:D ale pozbyliśmy się dziada kilka lat temu (to była studnia bez dnia)....
    nio to jak Twój przyjeżdża to Jego bryka jest jak nówka sztuka...ech jutro Ty sobie klimę włączysz i upał nie będzie doskwierał...
    ale Twoje autko przeżyło swoje 24lata fiu fiu fiu....

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    nio to my też mieliśmy land cruisera (nie wiem jak to się pisze) i był z mojego rocznika 84 hehehe wypust styczniowy podobno, to się śmiałam, że on pierwszy w pełnoletniość wszedł:D:D:D ale pozbyliśmy się dziada kilka lat temu (to była studnia bez dnia)....
    nio to jak Twój przyjeżdża to Jego bryka jest jak nówka sztuka...ech jutro Ty sobie klimę włączysz i upał nie będzie doskwierał...
    ale Twoje autko przeżyło swoje 24lata fiu fiu fiu....
    I zyje dalej..I moj mechanik stwierdzil ze te stare dobija diesle do 500tys bez remontu slnika...Moj juz gebe otwieral od kilku lat zebym auto zmieniala bo zlom juz i stare..A ja jestem strasznie sentymentalnai co ze stare jak jare??
    Na autostradzie 155 ostatnio poszedl ale balam sie pocisnac go mocniej zeby sie mi nie rozpadl heheheheh
    ..Przywiazuje sie do auta bardzo...Po maluchu plakalam jak to sciaglam heheheh
    Pewnie jak go bede znajomemu opylac tez lza se zakreci..Tyle lat i km wnim spedzonych..ehhh

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziołszki, a z tematów motoryzacyjnych, o 12 miałam hsg i jestem drozna, czyli jade na obu rurach..

Malenq lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nio wiem coś o tym mój się śmiał jak płakałam za starą bryką...ech głupolki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik Ty, Ty, TY....kurka czemu wcześniej nic nie pisałaś...?!?!?!?!!?
    a tu już straszyli że Cię dorwą i nie powiem co powyrywają...

Ale się cieszę skarbie, że już wszystko dobrze:) na obu rurkach to no za niedługo wznowione działanie będzie:D::D:D ściskam, uściskam i się uśmiecham, że jest ok:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 13:10

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Dziołszki, a z tematów motoryzacyjnych, o 12 miałam hsg i jestem drozna, czyli jade na obu rurach..
    i sie dopiero teraaa chwalisz?!!!!
    Gratuluje!!!!!

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak to kuleczka dopiero teraz, jak o 12.30 przywiezli mnie do sali.!!!!!!.. :):):) ja tez was kocham pleciugi jrdne :))

Malenq, zagubiona_82 lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    o kufa ale fajnie:D:D:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miały byc jedne, ale mogą być jędrne, he,he, nie macałam, ale co tam ;)

Malenq lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Jak to kuleczka dopiero teraz, jak o 12.30 przywiezli mnie do sali.!!!!!!.. :):):) ja tez was kocham pleciugi jrdne :))
    A czemu sie babolu wstretny wczesniej nam nie zapowiedziala zebysmyw kciuki trzymaly??Nakopac w rzyc???

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie mowie ze musi byc tak u cb niestety zarowno na ciaze jak i na @ objawy sa identyczne i nie ma co sie nakrecac poki sie nie ma testu...

a po ilu tabletkach dupka u cb pojawilo sie takie spuchniete w srodku???u mnie po 3, wiec do miesiaczki jeszcze bardzo daleko a ciaza chyba za szybko nawet jakby sie udalo. na wieczor wkladalam globulke i jakby nie ona nie wiedzialabym ze tak sie zrobilo.

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jednej strony tak, ale co dalej... piszę do was ztelefonu, to panem Tadeuszem nie pojade, a z domku napisze, co mnie ostatnio przesladowało...
    Buuu i nikt za mna ni zatesknil,bubuuu... ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis jestem byc moze 2gi dzien po owu i mam ta ciasno ze ciezko mi badac sie a nie biore nic w tym cyklu..Wiec nie sadze ze to wpl dupka..Raczej poziomu progesteronu ktory wpl na endometrium w drugoiej fazie cyklu , ono sie przygotowywuje do przyjecia zaplodnionego jaja wiec musi sie spulchniac

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A czemu sie babolu wstretny wczesniej nam nie zapowiedziala zebysmyw kciuki trzymaly??Nakopac w rzyc???

Nio właśnie,....pisałaś wcześniej, że nici w tym miesiącu z hsg...a tu taką niespodziewankę...ale fajnie, że pozytywną...kurka ale się cieszę:-) no to teraz dziewuszka jak z dwóch rur dasz to będzie się działo...:)
    jakie zatem plany na dalej????

kapturnica lubi tę wiadomość

‹‹ 682 683 684 685 686 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ