Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
magda8869 wrote:dziewczyny a co to moze oznaczac ze jak wkladalam wczoraj tabletke dopochwowo to normalnie takie ujscie do szyjki bylo rozpulchnione???tez objaw dupka???macie tak?
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kasiek Ty zamęczysz tego swojego gina hehehe....a nowego autka zazdroszczę, nasze ma już 14lat (ford explorer), ale że mężuś mechanik, to jakoś tak nie możemy się przełamać do zastąpienia go czymś innym (tym bardziej, że mój A. ma wóz służbowy i fordzika nie dobija....)
Sciaglam go 10lat temu z Niemiec jak tam pracowalam...VW golf2 tdi wtedy mial przejechane 175tys a teraz mam 340 tys na budziku juz ...
A latek ma bagatela kochanie 24!!!!
Moj malz sie wstydzil nim jezdzic wiec kupil sobie golfa 5tke..I od dzwonu nim jezdzi bo go nie ma..Ale jest w garazu i chyba mu to wystarcza ehheheh -
magda8869 wrote:to jest to jednak skutek uboczny duphastonu???i raczej nadejdzie miesiaczka:( trudno ..
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynio to my też mieliśmy land cruisera (nie wiem jak to się pisze) i był z mojego rocznika 84 hehehe wypust styczniowy podobno, to się śmiałam, że on pierwszy w pełnoletniość wszedł
:D:D ale pozbyliśmy się dziada kilka lat temu (to była studnia bez dnia)....
nio to jak Twój przyjeżdża to Jego bryka jest jak nówka sztuka...ech jutro Ty sobie klimę włączysz i upał nie będzie doskwierał...
ale Twoje autko przeżyło swoje 24lata fiu fiu fiu....
-
Malenq wrote:nio to my też mieliśmy land cruisera (nie wiem jak to się pisze) i był z mojego rocznika 84 hehehe wypust styczniowy podobno, to się śmiałam, że on pierwszy w pełnoletniość wszedł
:D:D ale pozbyliśmy się dziada kilka lat temu (to była studnia bez dnia)....
nio to jak Twój przyjeżdża to Jego bryka jest jak nówka sztuka...ech jutro Ty sobie klimę włączysz i upał nie będzie doskwierał...
ale Twoje autko przeżyło swoje 24lata fiu fiu fiu....
Na autostradzie 155 ostatnio poszedl ale balam sie pocisnac go mocniej zeby sie mi nie rozpadl heheheheh
..Przywiazuje sie do auta bardzo...Po maluchu plakalam jak to sciaglam heheheh
Pewnie jak go bede znajomemu opylac tez lza se zakreci..Tyle lat i km wnim spedzonych..ehhhMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElfik Ty, Ty, TY....kurka czemu wcześniej nic nie pisałaś...?!?!?!?!!?
a tu już straszyli że Cię dorwą i nie powiem co powyrywają...
Ale się cieszę skarbie, że już wszystko dobrze:) na obu rurkach to no za niedługo wznowione działanie będzie::D ściskam, uściskam i się uśmiecham, że jest ok:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 13:10
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Jak to kuleczka dopiero teraz, jak o 12.30 przywiezli mnie do sali.!!!!!!..
ja tez was kocham pleciugi jrdne
)
Malenq lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:nie mowie ze musi byc tak u cb niestety zarowno na ciaze jak i na @ objawy sa identyczne i nie ma co sie nakrecac poki sie nie ma testu...
a po ilu tabletkach dupka u cb pojawilo sie takie spuchniete w srodku???u mnie po 3, wiec do miesiaczki jeszcze bardzo daleko a ciaza chyba za szybko nawet jakby sie udalo. na wieczor wkladalam globulke i jakby nie ona nie wiedzialabym ze tak sie zrobilo. -
Ja dzis jestem byc moze 2gi dzien po owu i mam ta ciasno ze ciezko mi badac sie a nie biore nic w tym cyklu..Wiec nie sadze ze to wpl dupka..Raczej poziomu progesteronu ktory wpl na endometrium w drugoiej fazie cyklu , ono sie przygotowywuje do przyjecia zaplodnionego jaja wiec musi sie spulchniac
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A czemu sie babolu wstretny wczesniej nam nie zapowiedziala zebysmyw kciuki trzymaly??Nakopac w rzyc???
Nio właśnie,....pisałaś wcześniej, że nici w tym miesiącu z hsg...a tu taką niespodziewankę...ale fajnie, że pozytywną...kurka ale się cieszęno to teraz dziewuszka jak z dwóch rur dasz to będzie się działo...
jakie zatem plany na dalej????
kapturnica lubi tę wiadomość