X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Z jednej strony tak, ale co dalej... piszę do was ztelefonu, to panem Tadeuszem nie pojade, a z domku napisze, co mnie ostatnio przesladowało...
    Buuu i nikt za mna ni zatesknil,bubuuu... ;)
    trzasne cie w te chuda dupe zobaczysz...

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Z jednej strony tak, ale co dalej... piszę do was ztelefonu, to panem Tadeuszem nie pojade, a z domku napisze, co mnie ostatnio przesladowało...
    Buuu i nikt za mna ni zatesknil,bubuuu... ;)
    następna wieśniara :D wiesz ile razy w tym tygodniu do porządku był przywoływany ELFIK??? 8)

Madzia ja też miałam takie rozpulchnienie nie biorąc żadnych leków. nie mogłam palca włożyć, ale nie zastanawiałam sie czego to jest przyczyną w sumie....

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JAk to nie tęskni??!?!?!?! !@#@!$@$#%#$%@#$^$%>^#$^$%^#$^ nawet nie wiesz co wykrzyczałam do monitora :P :P :P ;P
    ani więcej takich myśli...
    wstaję o 5tej rano i co??? pierwsze co robię to na Ovu, i to na monitoring, bo wszystkie fajne laski jesteście i się straszeni zżyłam, więc wypraszam sobie takich tekstów "nikt za mną nie tęskni", bo się przyłączę do Kasiek i Ci nakopię :P

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ciotunie najdrozsze mykamdo gina..trzymta w kciukasy zeby mi przepisal wsio co chce...
    A moze i za ovu zeby sie okazalo ze samoistna byla
    A zreszta i tak na clo bedejechac to moze i jjej nie byc samej ihhhi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja dzis jestem byc moze 2gi dzien po owu i mam ta ciasno ze ciezko mi badac sie a nie biore nic w tym cyklu..Wiec nie sadze ze to wpl dupka..Raczej poziomu progesteronu ktory wpl na endometrium w drugoiej fazie cyklu , ono sie przygotowywuje do przyjecia zaplodnionego jaja wiec musi sie spulchniac
    czyli to raczej dobry znak ze dupek dziala ze progesteron rosnie???ja po prostu myslalam ze cos nie tak ....nie nastawiam sie ze odrazu uda sie w 1 cyklu z dupkiem co ma byc to bedzie chodz bardzo bym sie cieszyla...dzieki za info :)

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek trzymam i czekam na wieści:)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaśka będziesz przed 17? żebym doczytała jak po wizycie???

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gin zlecil mi bromergon prolaktyna ze huhu ..wypisal recepte ...beta ujemna progesteron taki w normie ale jak na druga faze...wiec nawet nie wiem czy owulka byla ...ja to mam wrazenie ze tylko clo dziala ale nie moge brac wiecznie.. Nawet jak bym chciala to nie przepisze niestety...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 15:15

• zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:13

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski u mnie jest tak..
    Ovulejszyn byla i ten bol w niedziele dobrze wyczailam ze to owulka..Najlepsze ze z prawego jajniora i ćwok pekl sam wrrrr

Z jednej strony sie ciesze bo na lewym nie bylo nic a to oznacza ze wcale az tak dominujacy on nie jest i prawy zyje tylko tzreba dac mu szanse na sukces,,,,Gdyby moj byl w tymcykluu to bylaby realna szansa zaciazyc bo endo pieknie 15mm jest.....
    Tamte ovu to po prostu peszek ze z lewego szly i zlosliwosc losu.....
    Nie sadzilam ale albo mnie gostek lubi albo go tak zakrecilam ze mam recepte na 2pregnyle i na 2ovitrelle 2dupki i 4metforminy..heheheh
    Uwielbiam goscia normalnie za humor i podejscie do pacjenta...

Malenq, kiniaczek84, Joanna0071 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek super....Ty to byś mogła w punkt apteczny dla staraczek się zamienić..heheh
    dobrze, że dobre wieści...czyli realną szansą jest, że na lipiec będzie się działo:)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No plan dzialan jest ze biere ovitrelle niepregnyl ,.swoja droga jakas roznica musi byc (nie tylko cenowo bo ovitka duzo drozsza) skoro jedno to hcg i drugie rhcg I z tego co na watku dla insemek biora wlasnie ovitrelle..Musze tylko wyczaic by ja podac w dobrym czasie..Liczyc na lud szczescia..wiec musze troche kolejny cykl na tabsach przesunac troche...Pech ze 2tyg lipca goscia nie ma i pewnie do ordynaorka pojde na wizyte by podejrzec w lipcu..To w razie czego podesle mnie na oddzial zeby podlukac co w jajnikach slychac..ale po obserwacjach to licze ze u mnie ovitke...max15dzien trza podac

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najważniejsze, że plan masz i nie będziesz chaotycznie działać...ja i inne dziewuszki przecież tak mocno trzymamy kciuki za Twój lipiec...:)

• magda8869 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Laski u mnie jest tak..
    Ovulejszyn byla i ten bol w niedziele dobrze wyczailam ze to owulka..Najlepsze ze z prawego jajniora i ćwok pekl sam wrrrr

Z jednej strony sie ciesze bo na lewym nie bylo nic a to oznacza ze wcale az tak dominujacy on nie jest i prawy zyje tylko tzreba dac mu szanse na sukces,,,,Gdyby moj byl w tymcykluu to bylaby realna szansa zaciazyc bo endo pieknie 15mm jest.....
    Nie sadzilam ale albo mnie gostek lubi albo go tak zakrecilam ze mam recepte na 2pregnyle i na 2ovitrelle 2dupki i 4metforminy..heheheh

super ciesze sie razem z toba i zycze owocow:)

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    najważniejsze, że plan masz i nie będziesz chaotycznie działać...ja i inne dziewuszki przecież tak mocno trzymamy kciuki za Twój lipiec...:)
    cudownie byloby miec dzieciatko z kwietnia..mlody jest z maja a wczesna wiosna , spacerki na wiosennym sloneczku jak pamietam z miskiem--bajka.
    Moja coraa poprpstu stwierdzila ze przyjdzie do mnie pozniej coby w zimie nie marzla iihihihih
    Jakos dobrej mysli jestes Mala po tym zeprawy jajnik dziala tylko smutno ze mojego malz nie ma wtedy kiedy go potrzeba buuu
    Wiem jedno..wszystko jest kwestia czasu..2za mna proby a kolejne przede mna...
    Bedzie dobrze...

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Laski u mnie jest tak..

supcio nie ma to jak dobre wiesci:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a trzecia będzie owocna i córa będzie z kwietnia:-)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak tak jak pisza..clo dziala na nas w dluzszym czasie bo u mnie wlasna ovu to pewnie 14lat temu ostatnio byla hehehe
    A milo poczuc ze sie nie ejst tak do konca do niczego , ze mozna miec owulki..I laski starajace sie..Mysle ze to tylko kwestia czasu i szczescia kiedy nam sie tez uda zostac tirowkami w tym dobrym sensie hiihhi

Malenq, kiniaczek84 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Jednak tak jak pisza..clo dziala na nas w dluzszym czasie bo u mnie wlasna ovu to pewnie 14lat temu ostatnio byla hehehe
    A milo poczuc ze sie nie ejst tak do konca do niczego , ze mozna miec owulki..I laski starajace sie..Mysle ze to tylko kwestia czasu i szczescia kiedy nam sie tez uda zostac tirowkami w tym dobrym sensie hiihhi

Ehh...mądrego to az miło posłuchac:):)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo czemu mialoby Kinia sie nie udac????Skoro szanse mamy??Ja tam dzis chodzacy wulkan optymizmu jestem mimo ze i tak wiem ze ze mna w kulki moje jajniory graja heheheh

kiniaczek84, Malenq lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 683 684 685 686 687 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ