Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Kasia mysle ze ma swiadomosc ze zajeVal tymi sterydami i jego wina ze nie macie ejszcze szans sie starac,,,,Oby wszystko wrocilo do normy,,,
Kasia ja wiem że Ty wiesz co robisz:) a swoje sugestie i tak muszę napisać żeby skonfrontować własne wątpliwości i utwierdzić się w tym że wszystko jest ok:)
zobaczysz Ty jszcze zrobisz tak ze bedziesz mieć te dwie owulki jak Pałełek przyjedzie;) -
No zmierzam do tego hłe hłe zeby 2razy sie zalapac..Ale tak paczam ze jak ovitka u mnie w aptece az 140zl to pewnie ejdna kupie ehh i 2pregnyle..
Czeka mnie chyba jutro bieganina po wszystkich aptekach i pytanie po ile jest...
Kuva mac..czemu w bialymstoku lek jest po 85 a w dozie po 149!!! to nie fair!!! -
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:KAP żeby Ci po tych dwóch ovulkach bliźniaki nie wyrosły
A blizniaki??ojj powiem szczerze ze nie chcialabym , ale jakby sie okazalo ciaza blizniacza pewniee tez bym sie cieszyla , ale wolalabym nie bo za przeproszeniem pewnie bym sie zajevala sama hehehehe...
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:No zmierzam do tego hłe hłe zeby 2razy sie zalapac..Ale tak paczam ze jak ovitka u mnie w aptece az 140zl to pewnie ejdna kupie ehh i 2pregnyle..
Czeka mnie chyba jutro bieganina po wszystkich aptekach i pytanie po ile jest...
Kuva mac..czemu w bialymstoku lek jest po 85 a w dozie po 149!!! to nie fair!!!
Ile??? U mnie w aptece w Lublinie ovitka 67 zł ! ALE U CIEBIE PRZEBITKA. -
Hallo laseczki..
Ovu wyznaczyl mi dzis ovulacje i 1szy raz sie z nim zgadzam , ze tak moglo bycMialam robic progesteron ale stwierdzilam , ze skoro 2razy byl w normie i nie za nisko to olewam
Nawet dupka nie bede brac a co tam....Jak natural to naturalMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam słonecznie:)
Pranie wstawione, mleczna zupka się studzi...dzisiaj tylko dziwne motyle w brzuchu mam....a w planach pielenie ogródka...
No to faktycznie Kasiek u Ciebie zdzierają na tym leku....ale może znajdziesz coś taniej, powodzenia:)
Miłego dniakapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny