X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dopadła alergia na pyłki. Oczy swędzą, nos zapchany. Masakra. Napisałam już do gin, czy mogę coś na to brać, bo inaczej to się wykończe.

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloooołłł:)kurcze jaka boska pogoda a tu trzeba w pracy siedziec,ale jak wróce do domu to ruszam w teren:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    A mnie dopadła alergia na pyłki. Oczy swędzą, nos zapchany. Masakra. Napisałam już do gin, czy mogę coś na to brać, bo inaczej to się wykończe.

obawiam sie ze jedynym ratunkiem bedzie wapno

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    Heloooołłł:)kurcze jaka boska pogoda a tu trzeba w pracy siedziec,ale jak wróce do domu to ruszam w teren:)
    No Kiniolek pogoda bossska u mnie juz cala chata sie wietrzoli :P
    Zaraz mlodego zdzieram z wyra wykopie do szkoly i czekam na najazd tesciowki :D

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No Kiniolek pogoda bossska u mnie juz cala chata sie wietrzoli :P
    Zaraz mlodego zdzieram z wyra wykopie do szkoly i czekam na najazd tesciowki :D

kurcze wyczuwam jakis meeega optymizm :)podziel sie troszke:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziopencje.
    no pogodA SWIWETNA:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    cześc dziopencje.
    no pogodA SWIWETNA:)

powitac powitac w ten cieplusi dzionek:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde belle wiecie co??Mialam rano mdlosci ,...hehehe tylko nie wiem czy tak od siebie bo sie wczoraj nafutrowqalam jak dziki pies,Czy od ziol na droznosc.
    I jesio jedno moje przemyslenie..W tym cyklu biere w sumie1500dawke metforminy 1000glucophage i 500metforka i nie oszukujmy sie polynelam ze zarciem niezdrowym dosc dobrze w czasie co byla sis..Nie wspomne o torcie , slodyczach itp a ovu i tak byla..Wiec zast sie czy byla bo lek w wiekszej dawce zadzialal.Czy u mnie akurat cukier nie gra az tak duzej roli

I mam plan..Wiecie co??Cykl poplyne w nieswiadomosci lipcowy..Nie ide nigdzie na podglady zadne bo w sumie uja mi daly..I tak rosly calkiem inne jajka niz wychodzilo w obrazie..I podam sobie podwojny pregnyl w ciemno w 15dniu..Juz przegladnelam moje wykresy i ten dzien wychodzi ze pecherze beda niedojrzale ale jak wiemy rosna one jeszcze po podaniu..A jak sie wyrobie to kolejny juz bede na ovitce bo moj gin na nfz wroci..Przyznam sie ze szkoda mi kasy na prywatne monity , a moj gin na nfz jak na zlosc ma 2tyg wolne w lipcu poczatkiem...Hcg na szczescie nie ejst szkodliwe...jedynie co to moga znow nie peknac po droznej i juz..A poobserwuje sie jakw tym cyklu znow ..Po paru cyklach juz dosc dobrze poznalam swoje cialo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 08:42

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiniaczek84 wrote:
    powitac powitac w ten cieplusi dzionek:)
    no Kinia ale łączę się w bólu bo też w pracy siedze:)

kiniaczek84 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    no Kinia ale łączę się w bólu bo też w pracy siedze:)

ehh...kto to wymyslił zeby pracowac w sezonie letnim:):):)

kapturnica lubi tę wiadomość

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha pewnie jakiś burak:P:P pocieszę Cię, ja jeszcze w sobotę muszę przyjść:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj..to kiepsciuchno ja w maju pracuje tylko jedna sobote,ale za to w czerwcu pracuje trzy całe weekendy i dodatkowo w Boże Ciało tez,ale mocno sie nie załamuje bo sporo kaski wpadnie:)

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    164zl tyle mi zadzwonila znajoma z apteki ze koszt ovitrelli u nas...Nosz jprdl..
    Mowila ze obdzwonila wszystkie hurtownie i w kazdej z nich cena nie schodzi ponizej 120zeta ...I mi mowi , ze podejrzane ze az tak niska cena tego leku w innych miejscowosciach...Moze wytworca jakis inny czy cus...W malopolsce i podkarpaciu nie ma w hurtowniach tak niskiej ceny....
    Moze mieli stare zapasy jakies...Kurfffa sama nie wiem juz..Przejde sie zaraz po aptekach jakie ceny ale nadziei nie dala mi na tanszy lek ehhh..
    Trudno..najwyzej kupie 1szt tylko tym razem..Jak zlicze do tego pregnyle metformine i dupki to wyszlo mi ponad320zeta!!!kurwasz jego mać!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:18

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha teraz zobaczyłam Twój post na temat przemyśleń co do cyklów:)

ja też Ci powiem że mi monit tak na prawdę nie byl potrzebny przez ostatnie miesiące i dobrze mi w sumie bez niego było:)
    robiłam testy owulacyjne, obserwowałam ciało a potem owu wyznaczało owulację zawsze wtedy co przypuszczałam że była a jak masz zapasy w domu porobione to w sumie i monitoring można opuścić:) zawsze potem możesz sobie progesteron zrobić ktory na pewno wyjdzie taniej niż te wszystkie wizyty:) ja tak zrobię w tym cyklu:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kiniaczek84 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    164zl tyle mi zadzwonila znajoma z apteki ze koszt ovitrelli u nas...Nosz jprdl..
    Mowila ze obdzwonila wszystkie hurtownie i w kazdej z nich cena nie schodzi ponizej 120zeta ...I mi mowi , ze podejrzane ze az tak niska cena tego leku w innych miejscowosciach...Moze wytworca jakis inny czy cus...W malopolsce i podkarpaciu nie ma w hurtowniach tak niskiej ceny....
    Moze mieli stare zapasy jakies...Kurfffa sama nie wiem juz..Przejde sie zaraz po aptekach jakie ceny ale nadziei nie dala mi na tanszy lek ehhh..
    Trudno..najwyzej kupie 1szt tylko tym razem..Jak zlicze do tego pregnyle metformine i dupki to wyszlo mi ponad320zeta!!!kurwasz jego mać!!

Kapciu u Nas po cenie zakupu byłoby dla Ciebie tak pi razy drzwi około 107 max 110 zł

9f7j3e5e8v9541eg.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No znal;azlam jedna apteke jakas sieciowka i zamowilam ovitke za 139zl wiec cosik taniej..No i pregnyl laseczki kupilam po 10,20 za sztuke A ostatnio placilam po 25zl za jedna...Dala mi laska na znizke mimo ze nie mialam jej zaznaczonej na recepcie.....Babeczka zagadala do mnie , ze sama bierze pregnyl i pytala o ovitrelle czy juz stosowalam..Ma taki sam problem pekaja ale nie te co tzreba

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kacha teraz zobaczyłam Twój post na temat przemyśleń co do cyklów:)

ja też Ci powiem że mi monit tak na prawdę nie byl potrzebny przez ostatnie miesiące i dobrze mi w sumie bez niego było:)
    robiłam testy owulacyjne, obserwowałam ciało a potem owu wyznaczało owulację zawsze wtedy co przypuszczałam że była a jak masz zapasy w domu porobione to w sumie i monitoring można opuścić:) zawsze potem możesz sobie progesteron zrobić ktory na pewno wyjdzie taniej niż te wszystkie wizyty:) ja tak zrobię w tym cyklu:)
    Musialabym isc 2razy do ordynatorka..wiec to 2stowki w plecy..Wiec prdziele mowiac szczerze I tak co mi to dalo ?bylam w 14dniu pechol mial 14,5mm a 2dni pozniej byly juz 2po 20mm wiec wyst podac juz pregnyl w 15dniu i szansa ze pekna by byla..A tak 2rosly dalej i przerosly
    Jeszcze jak chodze na nfz to pal licho te godz wyczek czl na korytarzuw kolejce..chociaz tam tak fajnie zrobione ze mowia w miare o ktorej przyjsc i ma sie numerek to nie ma kto co i kiedy stal
    Dlatego ten 1szy polece w ciemno i zaryzykuje pregnyl w nim 10tys..a jak nie wypali to w nast monitorowanym juz u asztabskiego podam ovitrelle..Musze spr czy moje obserwacje sa cos warte ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 10:11

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sie wlasnie nad testami owulacyjnymi zastanawialam ale w przypadku podawania zastrzykow i pcos to chyba raczej malo sensowny wydatek..Trza sie jeno bzykac hihiihhi

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:14

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    KAP a może jednak zrób chociaż jeden monit-tak na wszelki wypadek-żebyś potem nie pluła sobie w twarz że tym razem akurat dzień czy dwa się wszystko poprzesuwało :-)
    prdole ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 686 687 688 689 690 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ