Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
kiniaczek84 wrote:Heloooołłł:)kurcze jaka boska pogoda a tu trzeba w pracy siedziec,ale jak wróce do domu to ruszam w teren:)
Zaraz mlodego zdzieram z wyra wykopie do szkoly i czekam na najazd tesciowkikiniaczek84 lubi tę wiadomość
-
Kurde belle wiecie co??Mialam rano mdlosci ,...hehehe tylko nie wiem czy tak od siebie bo sie wczoraj nafutrowqalam jak dziki pies,Czy od ziol na droznosc.
I jesio jedno moje przemyslenie..W tym cyklu biere w sumie1500dawke metforminy 1000glucophage i 500metforka i nie oszukujmy sie polynelam ze zarciem niezdrowym dosc dobrze w czasie co byla sis..Nie wspomne o torcie , slodyczach itp a ovu i tak byla..Wiec zast sie czy byla bo lek w wiekszej dawce zadzialal.Czy u mnie akurat cukier nie gra az tak duzej roli
I mam plan..Wiecie co??Cykl poplyne w nieswiadomosci lipcowy..Nie ide nigdzie na podglady zadne bo w sumie uja mi daly..I tak rosly calkiem inne jajka niz wychodzilo w obrazie..I podam sobie podwojny pregnyl w ciemno w 15dniu..Juz przegladnelam moje wykresy i ten dzien wychodzi ze pecherze beda niedojrzale ale jak wiemy rosna one jeszcze po podaniu..A jak sie wyrobie to kolejny juz bede na ovitce bo moj gin na nfz wroci..Przyznam sie ze szkoda mi kasy na prywatne monity , a moj gin na nfz jak na zlosc ma 2tyg wolne w lipcu poczatkiem...Hcg na szczescie nie ejst szkodliwe...jedynie co to moga znow nie peknac po droznej i juz..A poobserwuje sie jakw tym cyklu znow ..Po paru cyklach juz dosc dobrze poznalam swoje cialoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 08:42
-
164zl tyle mi zadzwonila znajoma z apteki ze koszt ovitrelli u nas...Nosz jprdl..
Mowila ze obdzwonila wszystkie hurtownie i w kazdej z nich cena nie schodzi ponizej 120zeta ...I mi mowi , ze podejrzane ze az tak niska cena tego leku w innych miejscowosciach...Moze wytworca jakis inny czy cus...W malopolsce i podkarpaciu nie ma w hurtowniach tak niskiej ceny....
Moze mieli stare zapasy jakies...Kurfffa sama nie wiem juz..Przejde sie zaraz po aptekach jakie ceny ale nadziei nie dala mi na tanszy lek ehhh..
Trudno..najwyzej kupie 1szt tylko tym razem..Jak zlicze do tego pregnyle metformine i dupki to wyszlo mi ponad320zeta!!!kurwasz jego mać!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 09:18
-
Kacha teraz zobaczyłam Twój post na temat przemyśleń co do cyklów:)
ja też Ci powiem że mi monit tak na prawdę nie byl potrzebny przez ostatnie miesiące i dobrze mi w sumie bez niego było:)
robiłam testy owulacyjne, obserwowałam ciało a potem owu wyznaczało owulację zawsze wtedy co przypuszczałam że była a jak masz zapasy w domu porobione to w sumie i monitoring można opuścićzawsze potem możesz sobie progesteron zrobić ktory na pewno wyjdzie taniej niż te wszystkie wizyty:) ja tak zrobię w tym cyklu:)
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:164zl tyle mi zadzwonila znajoma z apteki ze koszt ovitrelli u nas...Nosz jprdl..
Mowila ze obdzwonila wszystkie hurtownie i w kazdej z nich cena nie schodzi ponizej 120zeta ...I mi mowi , ze podejrzane ze az tak niska cena tego leku w innych miejscowosciach...Moze wytworca jakis inny czy cus...W malopolsce i podkarpaciu nie ma w hurtowniach tak niskiej ceny....
Moze mieli stare zapasy jakies...Kurfffa sama nie wiem juz..Przejde sie zaraz po aptekach jakie ceny ale nadziei nie dala mi na tanszy lek ehhh..
Trudno..najwyzej kupie 1szt tylko tym razem..Jak zlicze do tego pregnyle metformine i dupki to wyszlo mi ponad320zeta!!!kurwasz jego mać!!
Kapciu u Nas po cenie zakupu byłoby dla Ciebie tak pi razy drzwi około 107 max 110 zł -
No znal;azlam jedna apteke jakas sieciowka i zamowilam ovitke za 139zl wiec cosik taniej..No i pregnyl laseczki kupilam po 10,20 za sztuke A ostatnio placilam po 25zl za jedna...Dala mi laska na znizke mimo ze nie mialam jej zaznaczonej na recepcie.....Babeczka zagadala do mnie , ze sama bierze pregnyl i pytala o ovitrelle czy juz stosowalam..Ma taki sam problem pekaja ale nie te co tzreba
-
Robotka1 wrote:Kacha teraz zobaczyłam Twój post na temat przemyśleń co do cyklów:)
ja też Ci powiem że mi monit tak na prawdę nie byl potrzebny przez ostatnie miesiące i dobrze mi w sumie bez niego było:)
robiłam testy owulacyjne, obserwowałam ciało a potem owu wyznaczało owulację zawsze wtedy co przypuszczałam że była a jak masz zapasy w domu porobione to w sumie i monitoring można opuścićzawsze potem możesz sobie progesteron zrobić ktory na pewno wyjdzie taniej niż te wszystkie wizyty:) ja tak zrobię w tym cyklu:)
Jeszcze jak chodze na nfz to pal licho te godz wyczek czl na korytarzuw kolejce..chociaz tam tak fajnie zrobione ze mowia w miare o ktorej przyjsc i ma sie numerek to nie ma kto co i kiedy stal
Dlatego ten 1szy polece w ciemno i zaryzykuje pregnyl w nim 10tys..a jak nie wypali to w nast monitorowanym juz u asztabskiego podam ovitrelle..Musze spr czy moje obserwacje sa cos warteWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 10:11