Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bym tak chciała bez żadnych tabsów żeby rosły i pękały
cieszę się Kasieńko razem z tobą
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No bo czemu mialoby Kinia sie nie udac????Skoro szanse mamy??Ja tam dzis chodzacy wulkan optymizmu jestem mimo ze i tak wiem ze ze mna w kulki moje jajniory graja heheheh
nie no Kapciu nie ma innej opcji w końcu musi nam sie udac:) -
nick nieaktualnymój mężul dzwonił, że wraca - trzeba się ogarnąć...chociaż z piżamy się wykaraskać...bo zejdzie na zawał...heheh
Kasiek jeszcze raz cieszę się
Elfik trzymaj się słońce i czekamy jak wrócisz do domku:)
Asiu, kiniaczku Kap dobrze pisze słuchać się proszę tej chodzącej optymistki:)
do jutra:) miłego popołudnia i wieczorku:)kapturnica, kiniaczek84 lubią tę wiadomość
-
Kaśka pipencjo widzisz???? fajnie sama zadziałałaś bez tych zastrzyków i wspomagaczy.
zastanawiam się po co będziesz się kuła next time skoro tu tak ślicznie???? nie boisz się że znowu sobie jajek namnożysz i nie popęka to co powinno????
ja też zobaczę w piatek czy sama pękłam:D bez wspomagaczy:)
ładną armię leków wydarłaś małpo:D:D:D chomikuj chomikuj jak coś to transfer potem do mnie:D jak zaciążysz off corse:D
a ja już wypatruję końca dnia, śluz się pięknie rozciągać zaczyna:D ehh lubię to:D
wieczorem znowu grilek, piweczko z mężem:)
wczoraj mnie non stop pytał czy go kocham, czy mi się nie znudził....aż zaczęłam podejrzewać czy czegoś nie nabroił na tym wyjeździe;)Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Kasia problem w tym ze macie laski mozl dzialania kazdego miesiaca..Ja niestety nie...I nie mam mozl przewidziec gdzie urosnie dominujacy ....A clo daje szanse na wyhodowanie wiecej jajek i to po obu stronach..W tym kochana sek.....Teraz sie udalo na prawym ze bylo..A jak urosnie tylko na lewym w lipcu??to dupa blada..
Clo daje szanse na wiecej jajcow..A u mnie trzeba zastrzyk podac wczesniej jak beda po prawicy i juz..
-
Joanna0071 wrote:Kasia a bolały cię oba jajniki czy tylko prawy bo mnie dziś oba naparzają
-
Kasia dodatkowo i publikacje w necie i obaj ginowie powiedzieli jedno..W cyklach staran brac clo bo szanse sa wtedy wieksze,,,,Dlatego bede szukac swojego szczescia..
Nawet nie wiecie kobitki jak wam zazdroszcze ze macie malz na wyciagniecie reki i mozecie sobie eksperymentowac miesiac po miesiacu...
Ja nie zaryzykuje tak bo za rzadko go mam..Teraz tylko sie ciesze ze wykombinuje 2cykle jeden po drugim wiec szanse wzrosna.. -
Robotka1 wrote:wczoraj mnie non stop pytał czy go kocham, czy mi się nie znudził....aż zaczęłam podejrzewać czy czegoś nie nabroił na tym wyjeździe;)