Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Też bym tak chciała bez żadnych tabsów żeby rosły i pękały
cieszę się Kasieńko razem z tobą
kapturnica lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No bo czemu mialoby Kinia sie nie udac????Skoro szanse mamy??Ja tam dzis chodzacy wulkan optymizmu jestem mimo ze i tak wiem ze ze mna w kulki moje jajniory graja heheheh
nie no Kapciu nie ma innej opcji w końcu musi nam sie udac:) -
nick nieaktualnymój mężul dzwonił, że wraca - trzeba się ogarnąć...chociaż z piżamy się wykaraskać...bo zejdzie na zawał...heheh
Kasiek jeszcze raz cieszę się
Elfik trzymaj się słońce i czekamy jak wrócisz do domku:)
Asiu, kiniaczku Kap dobrze pisze słuchać się proszę tej chodzącej optymistki:)
do jutra:) miłego popołudnia i wieczorku:)
kapturnica, kiniaczek84 lubią tę wiadomość
-
Kaśka pipencjo widzisz???? fajnie sama zadziałałaś bez tych zastrzyków i wspomagaczy.
zastanawiam się po co będziesz się kuła next time skoro tu tak ślicznie???? nie boisz się że znowu sobie jajek namnożysz i nie popęka to co powinno????
ja też zobaczę w piatek czy sama pękłam:D bez wspomagaczy:)
ładną armię leków wydarłaś małpo:D:D:D chomikuj chomikuj jak coś to transfer potem do mnie:D jak zaciążysz off corse:D
a ja już wypatruję końca dnia, śluz się pięknie rozciągać zaczyna:D ehh lubię to:D
wieczorem znowu grilek, piweczko z mężem:)
wczoraj mnie non stop pytał czy go kocham, czy mi się nie znudził....aż zaczęłam podejrzewać czy czegoś nie nabroił na tym wyjeździe;)
Joanna0071 lubi tę wiadomość
-
Kasia problem w tym ze macie laski mozl dzialania kazdego miesiaca..Ja niestety nie...I nie mam mozl przewidziec gdzie urosnie dominujacy ....A clo daje szanse na wyhodowanie wiecej jajek i to po obu stronach..W tym kochana sek.....Teraz sie udalo na prawym ze bylo..A jak urosnie tylko na lewym w lipcu??to dupa blada..
Clo daje szanse na wiecej jajcow..A u mnie trzeba zastrzyk podac wczesniej jak beda po prawicy i juz..

-
tym razem wlasnie pociagal mnie tylko prawy..i on mnie napizdzal wlasnie w niedziele ale tak ze az mi noga dretwiala..Dopiero kilka nosp pomoglo..Wiec wiedzialam ze cos sie na nim dzieje..Zreszta ja ogolnie jakos czuje jak cos rosnie na prawym bo on mnie masakrycznie boli zwasze..Moze przez laparo i nakluwanie..Joanna0071 wrote:Kasia a bolały cię oba jajniki czy tylko prawy bo mnie dziś oba naparzają

-
Kasia dodatkowo i publikacje w necie i obaj ginowie powiedzieli jedno..W cyklach staran brac clo bo szanse sa wtedy wieksze,,,,Dlatego bede szukac swojego szczescia..
Nawet nie wiecie kobitki jak wam zazdroszcze ze macie malz na wyciagniecie reki i mozecie sobie eksperymentowac miesiac po miesiacu...
Ja nie zaryzykuje tak bo za rzadko go mam..Teraz tylko sie ciesze ze wykombinuje 2cykle jeden po drugim wiec szanse wzrosna..

-
Kasia mysle ze ma swiadomosc ze zajeVal tymi sterydami i jego wina ze nie macie ejszcze szans sie starac,,,,Oby wszystko wrocilo do normy,,,Robotka1 wrote:wczoraj mnie non stop pytał czy go kocham, czy mi się nie znudził....aż zaczęłam podejrzewać czy czegoś nie nabroił na tym wyjeździe;)