Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Halo kochane sloneczka:-)
A ja siedze sobie na tarasie kawiarni, pod parasolem, z widokiem na morze, słońce świeci, bryza włosy rozwiewa, morze się skrzy...
Własnie skonczylam śniadanie, a teraz pije drinka, sex on the beach...
Czytam was, jej jak mi dobrzekapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Halo kochane sloneczka:-)
A ja siedze sobie na tarasie kawiarni, pod parasolem, z widokiem na morze, słońce świeci, bryza włosy rozwiewa, morze się skrzy...
Własnie skonczylam śniadanie, a teraz pije drinka, sex on the beach...
Czytam was, jej jak mi dobrze -
zagubiona_82 wrote:chodzi mi o to że skoro skupiłaś się na lipcu i masz jeszcze plan żeby załapać się na dwie ovulki w czasie obecności męża to może warto zerknąć i podejrzeć czy idzie wszystko zgodnie z planem
A ten wczesniejszy pojde na zywiol
Ten cykl ide naturalnie potem na krotki na tabsach i tak kolo21czerwca kolejny cykl juz stymulowany:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:09
-
Elfik wrote:Kap, bozia ci w dzieciach wynagrodzi za te wąska dupę.... Moje lustro mówi mi co innego, ale z was dwojga, uważam , ze to Ty masz racje
Bo jak nie, ja tak! -
He, he należy mi się
fajnie, ze u nas na forum wieje optymizmem . kap u mnie pregnyl w gamecie 70 zł, ale może ty masz podwojna dawkę. Ja za tyle kupowalam kiedyś 140 zł ale nie pamiętam czy jedna czy dwie.
Teraz maqm słaby internet, t za dużo nie napisze, na 12 mam doktorka,
Kap gratuluje takiego pięknego cyklu bez wspomagania, choć tez sporo bierzesz tego g...
Mnie tez poprawiły nastrój te 43 matki, moja babcia urodziła mamę jak miała 45 lat. Matka kumata, zywotna ( czasem AZ za bardzo), tylko babcia cały czas się o nią bala, chociaż nie bez powodu bo matka miała motorek w pupie, wszędzie chciała wejść, wszystkiego spróbować, a dziadek miał warsztat stolarski, to o zrobienie krzywdy nie było tak trudno..kapturnica lubi tę wiadomość
-
Pregnyl po 10zeta i mam kupione 2szt ..to ovitrelle u mnie taka droga na uja a wzielam jedna przez te cene
Ovitrelle 250 ug/0,5ml 1 ampułkostrzykawka
No w tym cyklu tylko metformina i leki na tarczyce i suplementy co sa w domu..Wiecej nie kupuje tylko to co musze.....Nic wiecej zero dupkow czy nnych.,.Ale sama jestem w szoku ze owulacja byla samoistna
Daj znac po wizyci co tamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 11:21
-
Jej, ja nie potrafię bez pracy, ale jak tak teraz widzę to myślę, ze żyć w kraju z ciepłym klimatem i bogatym mężem nie byłoby tak xle.
U mnie wszystko się wywraca, organizm mi dziękuje za kilka lat pracoholizmu, plus słaby organizm sam z siebie, doszło do mnie, ze nikt o mnie nie zadba, jak ja sama nie zaczne.
A jak ktras napisała o swojej mamie, ja tak samo muszę młoda odchowac, doskonale zrozumiałam ten post...muszę być zdrowa, albo choć na chodzie dla niej.
Ale dla samej siebie tez. Kurcze, dobry ze mnie człowiek, to dlaczego nie zasługuje na to,by być po prostu szczęśliwa, bez tego zabiegania...
Żadna z nas na forum nie jest blachara solariana, to mogę napisać,
DZIewczyny, bądźcie dla siebie dobre
Jak czujesz, ze cos jest za dużo, to zazwyczaj jest.
Takie chwile jak teraz to najfajniejsza cześć życia, po prostu wdycham ciepły wiatr i niczego nie chce.kapturnica, Robotka1, zagubiona_82, kiniaczek84, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik ja znam to uczucie:) często kiedy jestem sama w jakiejś fajnej sytuacji zdaję sobie sprawę jak ważny jest spokój i odprężenie:)
tak że Ty używaj tam za nas wszystkie a tego drinka to Ci zazdroszczękapturnica, zagubiona_82 lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:No zem pojechala jak Kubica na prostej
Ale każdej z was bym chętnie wysłała kawalek takiej fajnej chwili spokoju i zadowolenia.
Takiej radości z tego, ze po prostu żyje
I tego drinka oczywiscie, mniam, mniam ....
I ja to sie napije na wieczor ..Mam piffko jablcowe to wyduldam a co?heheheh
Ps..nakupilam szpinaku 5wiazek..Pytanie , kto teraz to wsio oczysci???HehWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2014, 14:29
-
nick nieaktualnyNo i była drzemka na ogrodzie...ale sobie pospałam hehehe....
Elfiku cola zakupiona, ale tak jak pisałaś "nie kręci" mnie jej picie, na razie próbuję napar z imbiru, sucharki, migdały....
"dziewczyny bądźcie dla siebie dobre" - Jejku jak to ładnie ujęłaś - taka prawda życiowa -a jak często przez nas kobietki zapominana....
Ech tej bryzy od morza to Ci zazdroszczę, jejku ja kocham być jesienią wczesną nad polskim morzem, staramy się z mężem chociaż raz w roku na kilka dni wpaść i posiedzieć...
na razie wszystko co z mlekiem to mi z żołądka nie ucieka...hehe
-
Hej laski dopiero weszłam do domu autobusy mnie wykończą, zna się któraś z Was na układzie krzepnięcia u mnie FIB przy normasz200-400 wynosił przed zabiegiem 407 a wynik histo mam po łacinie