Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Milcia wrote:Kasia ja nie umiem gotować zup. Nigdy nawet rosołu nie gotowałam. Ale muszę się w końcu nauczyć.JJutro będzie premiera
-
nick nieaktualnyDzień dobry, ślicznie dzisiaj:-)
Pierwsza noc przy mega otwartym oknie...około 3ciej się przebudziłam, bo już ptasiory śpiewały...hehehe
i niedawno wstaliśmy, A. w śmiech że pierwszy raz zaspał (od 8lat) do pracy... dowcipniś - czas pracy ma nienormowany:P:D:D
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasza jaglana się gotuje...
Milcia to będzie bardzo dobra pomidorowa - tylko na domowym przecierze - jest najlepsza...
Muszę poszukać "zapychaczy" innych niż pszenica/czyt. chleb, bułki - bo moja waga zaczyna rosnąć bez kontroli, a to mnie martwi....kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ha a mnie naszlo dzis na pranie zaslon i firan..Mam jakas schize..uwielbiam zapach swiezych zaslon
Mam wrazenie ze w domu wtedy kurzu nie ma ehhehehe
Mala odchudzac sie bedziesz po porodzie..olej to =ciaza to jedyny czas keidy bez wyrzutow mozna sobie pozwolic na tycieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 07:25
-
nick nieaktualnyKasiek wiem, wiem...ech durna psychika i tyle...
widzisz ja przez ostatnie lata nie jadłam tego badziewia (chleba, bułek, klusek, itp.).............
UWIELBIAM świeże firany w domu...wtedy zapach jest CUDOWNY....
no nic, teraz na śniadanie jaglanka z węgierkami, miodem i cynamonem a na obiad i tak będzie pszenica hehehehe...pod postacią zapiekanek z pieczarkami, sosem i mnóstwem warzyw:D:D:DWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 07:30
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj też pranie wstawiam. Wybiorę się pierwszy raz ma zakupy jak jesteśmy na swoim
Teraz mąż wszystko kupował, bo musiałam leżeć, potem też jakoś tak wyszło, że nie kazał mi za dużo chodzić. A dzień idę. Sklepy mamy kilometr od domu, więc może trochę mi się ramiona opala
Tylko martwi mnie to, że znowu wyjdę na dwór i alergia mnie zaatakuje. Wczoraj myślałam, że sobie oczy wydrapie.
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
hejka a ja robię dziś spagetti
z mielonym mięskiem
Dziewczyny wczoraj miałam dzień przerwy jajniki mi dały na luz myślałam że już tak będzie a tu dzis od rana lewy mnie tak boli że do tyłka i nogi mi promieniuje chyba coś tam się w nim do działania obudziło będę w pn u gina to się dowiem po usg.kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
Asia a ja juz doszlam czemu samoistna owu u mnie mogla wreszcie byc
Przez kauteryzacje jajnika i jego sklaryfikacje poddczas laparo
Bo jak ostatnio sam pechol na prawym , rosl to sie zrobila torbiela i pekl w bolescisch
Takze chyba laparo zadzialalo
Malenq lubi tę wiadomość
-
Ja na twoim miejscu to bym zobaczyła czy bez wspomagaczy sie uda skoro ci tam wsio ponaprawiali
tabletki zawsze niosą za sobą ryzyko.
-
też się zastanawiam bo lutki nie biorę pogadam z ginem niech mi robi badania bo może juz progesteron mam ok już chyba z 7 mc brałam lutkę to wypada skontrolować
-
Joanna0071 wrote:Ja na twoim miejscu to bym zobaczyła czy bez wspomagaczy sie uda skoro ci tam wsio ponaprawiali
tabletki zawsze niosą za sobą ryzyko.
..i nie moge ryzykowac ze akurat jajko urosnie jedno na lewym
Tak moga sprawdzac ci co dzialaja co miesiac a nie co 2,3
A nigdy nie wiadomo co gdzie urosnie i cykl pojdzie sie jebacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 08:20
-
kto tak pisał o clo? ja przyjmę
MILCIA Ty???
ejj ja też dziś przy otwartym oknie balkonowym na oścież spałam:) wczoraj sąsiedzi kosili trawę to późnym wieczorem pachniało już sianem:) bosko:)
dziś mam ginekologa idę dowiedzieć się jak moje wyniki i poprosić o jeszcze jakieś badania, może na te wszystkie choroby zakaźne bo podobno trzeba sobie takie badania robić przed ciąża.
a tak to leci, byle do 17;)Malenq lubi tę wiadomość
-
Joanna0071 wrote:też się zastanawiam bo lutki nie biorę pogadam z ginem niech mi robi badania bo może juz progesteron mam ok już chyba z 7 mc brałam lutkę to wypada skontrolować