Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No wlasnie sie zobaczy bo miedzy nami mowiac nie mam zielonego pojecia jak to u mnie normalnie bylo
Ale obstawiam ze max14 tak patrzylam to 13dni wydaje mi sie bedzie faza..
jprdl jak daje juz slonce..chyba teraz jak mlodego bede do szkoly jechac pozalatwiam sprawy bo potem sie rozpuszcze normalnie -
Kasiek no to wyczekujemy razem z Tobą
u mnie zaczynają się bóle podbrzusza.....ale nie mogę wyczuć po której stronie właściwie są.
no masakra u mnie już klimatyzacja działa więc się chłodzę od ranka:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
dziewczyny wczoraj wieczorem po wspolzyciu pojawilo sie brazowe plamienie na 4 dzien brania tabletek dupka....szyjka wczoraj nisko bardzo spulchniona i chyba zamknieta i nie wiem czy to tabletki caly czas mnie swedzi masakra normalne z tym plamieniem nie dzwonilam jeszcze do swojej ginekolog.
-
Hejka, jaki piękny dzien, a ja cały czas nie mam czasu, żeby usiąść i napisac.
To jak monitoring to w czwartek byłam u nowego doktorka w tej samej klinice, zęby było smiesznie.
Powiedziałem, ze mam kłopoty ze zdrowiem ogólnie, powiedział ze od stawiamy leki, a zostwiamy tylko eutyrox w zwiększonej dawce. Po 6 tyg kontrola po wynikach z krwi. Na kierował mnie na dwóch specjalistów.
Chyba byalm na takim etapie, ze i tak chciałam odstawić, wiec w sumie.
A miałam zacząć brać pabidexi costam na wpn, bo chyba mam.
A teraz o pecholach. W lewym, jak zawsze w lewym, jajolu jest jeden 14,5 a endo 5,5 zatem szału nie ma.to był 9 DC. Wcisnelam się na monitoring w 13 DC i zobaczymy co się dzieje.
Od następnego cyklu cło nie biorę, to i ovu nie bedzie, zatem teraz trzeba dzialac.
Trochę mam wątpliwości bo jajniki napromieniowanie RTG, w żyle miaam ketonal, czy starania w tym cyklu SA takie super bezpieczne, hmmm...
Zapytalam o leki na endo, tez nic nie dal i stwierdził, ze nie ma za cienkiego endo na ciąże, wiadomo, e trudniej, ale nie niemożliwe...
W sumie t wam powiem, byłam w tym szpitalu i pomyslalam, ze zajście w ciąże oznacza powrót tutaj, prędzej czy później, i zacelam się zastanawiać czy ja chce....
Jak ja mam alergie na szpitale, he heRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Elfik superowo że wypoczywasz:) fajnie że z lekami też lekarz pozwolił przystopować
no i samo to że też czułaś że tak trzeba:)
widzę że owu mniej więcej będziemy mieć w podobnym czasie:) fajnie bo puki co zostałam chyba sama na polu bitwy;) Kap po owu, Asia to nie wiem, Kinga też, Milcia Malenq odpadają
ja mam dziś ginka i się cieszę bo może się nade mną zlituje i zrobi monitoring;)
a teraz siedzę w pracy i popijam sobie radlera limonkowo grejfrutowego:Pkapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej...
elfiku to przynajmniej Twój żołądek i wątroba trochę odpoczną od tej ilości leków...
ja już na tarasie (póki słońca nie ma - mam od południowo-zachodniej strony) z lapkiem na kolanach po drugim śniadaniu - serek naturalny+kakao+bułeczka:-)kapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:hej...
elfiku to przynajmniej Twój żołądek i wątroba trochę odpoczną od tej ilości leków...
ja już na tarasie (póki słońca nie ma - mam od południowo-zachodniej strony) z lapkiem na kolanach po drugim śniadaniu - serek naturalny+kakao+bułeczka:-)super sprawa:D
-
Laski upal taki ze piczke mozna usmazyc../zalatwilam se juz ovitke i sie chlodzi w lodowce z pregnylem czekajac na lepsze czasy..wpadlam do rodzinnej to dala mi skierowanie na tsh dla mnie i mlodego..Przynajmniej raz na jakis zcas mozna za darmo zrobic
Ewik kochana skoro odstawiasz to zrelaksij sie..Niestety tak jak pisalas bardzo czesto starania lacza sie ze szpitalemJa po laparo jak mnie od gazu napierdalalo to pomyslalam sobie----po uj sie tak mecze???
-
Elfik wrote:A teraz o pecholach. W lewym, jak zawsze w lewym, jajolu jest jeden 14,5 a endo 5,5 zatem szału nie ma.to był 9 DC. Wcisnelam się na monitoring w 13 DC i zobaczymy co się dzieje.
Zawsze masz ovu z lewego????Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 11:04
-
Kaśka piczkę to bym sobie poopalała w taki dzień jak dziś ale niestety;) weekend zapracowany:P
w sobotę idziemy na roczek do szwagierki córki i muszę jeszcze do południa zrobić młodej mojej torta na niedzielęchyba że w niedzielę sobie pozwolę na odrobinę relaksu na słońcu o ile będzie podczas zabawy urodzinowej;)
kapturnica lubi tę wiadomość