Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
bylam u gin grzybicy niby nie widzi ale stan zapalny arczej tak dala krem dopochwowo na raz dzis mam wziac ale tabletki i globulki po okresie bo nie wiadomo czy nie jestem w ciazy.... bo na prawym jajniku widac dosyc ladne cialko zolte...to oznacza ze jestem po owulacji tak????ale nic zwiazanego chyba z ciaza??? mowie do niej ze nigdy nie mialam plamien ani w czasie cyklu ani przed miesiaczka a biore dupka i mam plamienia to on ze nie wiem....szlak mnie trafia z takimi lekarzami...co wy dziewczyny myslicie o tym wszystkim????
-
Jejku, jak ja tak nie Lubie z tel, bo wtedy tylko o sobie SIL mi starcza a tak bym się odniosła do tego co piszecie. Milcia napisana wątku jak bralas to na endo, k... Moi lekarze teraz twierdza, ze to wszystko antykoncepcja, a milcia zaszła, ale to chyba było w cyklu bez niczego.
A jak u was laski, napiszcie sprawdzone przez siebie, co wam pomogło na endo - mowie o lekach, bo resztę staffu oprócz donga juz zułam...
Robotka, w kupie raz niej, kt masz dziś dzień cyklu?
Wiem, ze ja IDE łeb w łeb, a raczej jajnik w jajnik z olcią, ten sam dzień, ciekawe kiedy ovu?
Mal, ty nic smirdzacego, z bakteriami, i w ogóle nie ruszają. Kiedy masz się nie księżniczyć, jak nie teraz?
Kap, ja zielonego niecruszam, chyba, ze z rozsądku, młoda tak samo, ost nawet marchew i inne w mielonym wyniuchala i plujka.
Z tym rozpulchnieniem wiadomo czego to ja bym dala spokój, chyba, ze podejrzenie infekcji. My stare forumowiczki wiemy, ze jedynym symptomem ciążowym jest beta HCG....
Reszta to tylko mózgołupacze....
-
Elfik wrote:infekcji. My stare forumowiczki wiemy, ze jedynym symptomem ciążowym jest beta HCG....
A na endo nie biore normalnie nic..tylko przy clo pasuje mi cosik
A z naturalsow to czerwone wytrawne winko migdaly i orzechyWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 13:17
Elfik lubi tę wiadomość
-
ja nawet nie mysle o endo:P
ogólnie mam dobre, niogdy na monitoringu nie wyszło złe w owulację więc nic nie biorę na nie, nawet już wina nie pije:P
zawiozłam właśnie psa na lecznicę, złamanie z przemieszczeniem....jutro do odbioruElfik lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:Przestan mi tu z naturalsamii!!!! Ja się w jednym miesiącu tyle orzechów na...ebałam, że jak poszlam do parku to jeden samiec wiewiórki chciał mnie wydupczyć...
UWIELBIAM CIE
Elfik, Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:Jejku, jak ja tak nie Lubie z tel, bo wtedy tylko o sobie SIL mi starcza a tak bym się odniosła do tego co piszecie. Milcia napisana wątku jak bralas to na endo, k... Moi lekarze teraz twierdza, ze to wszystko antykoncepcja, a milcia zaszła, ale to chyba było w cyklu bez niczego.
A jak u was laski, napiszcie sprawdzone przez siebie, co wam pomogło na endo - mowie o lekach, bo resztę staffu oprócz donga juz zułam...
Robotka, w kupie raz niej, kt masz dziś dzień cyklu?
Wiem, ze ja IDE łeb w łeb, a raczej jajnik w jajnik z olcią, ten sam dzień, ciekawe kiedy ovu?
Mal, ty nic smirdzacego, z bakteriami, i w ogóle nie ruszają. Kiedy masz się nie księżniczyć, jak nie teraz?
Kap, ja zielonego niecruszam, chyba, ze z rozsądku, młoda tak samo, ost nawet marchew i inne w mielonym wyniuchala i plujka.
Z tym rozpulchnieniem wiadomo czego to ja bym dala spokój, chyba, ze podejrzenie infekcji. My stare forumowiczki wiemy, ze jedynym symptomem ciążowym jest beta HCG....
Ja zaszłam w cyklu bez niego. A ogólnie brałam go na poprawę endo przy Clo, bo mizerne było.Elfik lubi tę wiadomość
-
a psiak?? no cóż, dostałam w spadku po dziadku wilczura, który jest kochany, lubi się bawić, aportuje, słucha się
ale w domu miałam jeszcze pekińczyka. no i ten pekinek "zeszczekał" wilczurka jak go przywieźliśmy i ten się zakuleczkował tak że teraz nie możemy ich puszczać razem, po prostu wilczur ma tak zakodowane że mi leci do małej i ją gryzie....
rok temu była podobna sytuacja....
była w ciąży i jej przebił jakieś wnętrzności....
przez rok robiliśmy wszystko żeby się nie spotkały na podwórku.
no i mój cudowny mąż chciał wysprzątać kojec wilkowi i ten mu uciekł prosto na moją maleńką kropeczkę;/ no i mamy złamanie z przemieszczeniem tylnej łapy.
6 tygodni ma być w klatce nie wypuszczana bez ruchu.Elfik lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:Ej no Robotka, zapomniałaś o mnie na placu boju
u mnie 9dc
kurde faktycznie:) to Ty jeszcze bliżej Elfika jesteś
o fajnie że nie jestem sama:)Elfik lubi tę wiadomość
-
Robotka i zagubiona to ja między wami, dobrze i ciepło, poprzytulamy sie...
Z tym pieskiem to masakra, w sumie zał mi suni bo ma takiego agresora we własnym obejściu, a z drugiej strony oddać staruszka nie można...
A może by zbója wykastrowac?
To chyba pierwszy raz kiedy to słowo pojawia się na tym forum....zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa - ale od jakiegoś czasu śledze ten wątek. Stworzyłyście forumową zżytą rodzinę - mam nadzieję, że mnie nie wygonicie..?Fajnie, że przeplatacie kwestie starankowe (leki, lekarze) z całym pozostałym życiem (rodzina, pogoda, zwierzaki) - nie można się dać zwariować... Pewnie dalej przeglądałabym forum bez udzielania się - co musze przyznać też mi daje poczucie, że nie jestem sama ze staraniami - ale potrzebuję Waszej fachowej pomocy. Mianowicie - ile czasu od owulacji najepiej wykonać badanie poziomu progesteronu i czy po wyniku można stwierdzić czy owu była? Na pewno już poruszałycie tę kwestię - ale tu jest prawie 700 stron do przejrzenia... Przepraszam za dłuugi wpis - ale to mój debiut i nie wiem jeszcze nic o "niepisanych" zasadach na forum. Wybaczcie nowicjuszce
kapturnica, Madziara, kiniaczek84 lubią tę wiadomość