Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydo niedawna heheheh.....właśnie "pożeram" 3 połówkę zapiekanki - nawet nie podejrzewałam, że mogę tyle zmieścić (ale z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że spędziłam apetyt hehe)...a potem będę płakać, że jest mi niedobrze, że za dużo zjadłam, i że znowu pszenicy się napchałam hehehehe....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 15:28
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik tak tak, teściowie są po to aby pilnować dziecia i ewentualnie do fajnego towarzystwa wieczorami:D:D do piwa, do pogadania itp:P
ejj cześć nowa koleżanko:) ja też mam 28 lat:) i tez staram się ponad rok.
mamy diagnozę azoospermia prawdopodobnie przez durnowatość mojego męża, 5 czerwca mija równe trzy miesiące od pierwszego badania i będaiemy robić drugie decydujące.
kużwa ale skwar.kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
Baloninka wrote:Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa - ale od jakiegoś czasu śledze ten wątek. Stworzyłyście forumową zżytą rodzinę - mam nadzieję, że mnie nie wygonicie..?Fajnie, że przeplatacie kwestie starankowe (leki, lekarze) z całym pozostałym życiem (rodzina, pogoda, zwierzaki) - nie można się dać zwariować... Pewnie dalej przeglądałabym forum bez udzielania się - co musze przyznać też mi daje poczucie, że nie jestem sama ze staraniami - ale potrzebuję Waszej fachowej pomocy. Mianowicie - ile czasu od owulacji najepiej wykonać badanie poziomu progesteronu i czy po wyniku można stwierdzić czy owu była? Na pewno już poruszałycie tę kwestię - ale tu jest prawie 700 stron do przejrzenia... Przepraszam za dłuugi wpis - ale to mój debiut i nie wiem jeszcze nic o "niepisanych" zasadach na forum. Wybaczcie nowicjuszce
powitac nowa Koleżanke:) -
Ja we wrześniu kończę 30 lat. Staraliśmy się 14 miesięcy i w 15 się udało. U mnie problem z tarczyca, choroba Hasimoto, cykle długie. 8 miesięcy na lekach, bez rezultatów. W cyklu w którym się udało byliśmy zapisani do kliniki leczenia niepłodności. Odstawiłam wszystkie leki, oprócz tarczycy, zrobiłam wszystkie badania przed wizytą i okazało się, że cud się stał tuż przed nią
Niestety nie było kolorowo, bo od samego początku problem z krwawieniem był i musiałam leżeć..pięć tygodni. Teraz jest już ok. Dziś zaczęłam 13 tydzień ciąży. Dwa tygodnie temu malec miał 3.2 cm. We wtorek mam usg genetyczne. I to tak po krótce o mnie
Aaa, jestem z Wielkopolskikapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
kiniaczek84 wrote:hej hej Dziołchy:)Mam pytanko za 100pkt dziś 29 dc wczoraj zauwazyłam u siebie sporą ilośc śluzu przezroczystego bardzo rozciagliwego czy to normalne w tej fazie cyklu?
edit..Zdarzalo sie ze dziolchy mialy duzo bialego sluzu rozciagliwego w ciazy..przezroczysty , wodnisty rowniez..
U mnie zawsze z bialego zmienia sie w wodnisty , a przed @wredna w rozciagliwy-oznaka ze estrogeny zaczynaja dominowac nad progetesronemWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 16:09
kiniaczek84, Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja tak Kinia mam przed sama @ rozciagliwy i przezroczysty
wiesz co pytam bo jak tak nigdy nie miałam pierwszy raz cos takiego zaobserwowałam dziś jest tez bardziej wodnisty ale juz kremowy ehh..nie ma co gdybac jutro wszystko sie wyjasniElfik lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ja tak Kinia mam przed sama @ rozciagliwy i przezroczysty
edit..Zdarzalo sie ze dziolchy mialy duzo bialego sluzu rozciagliwego w ciazy..przezroczysty , wodnisty rowniez..
U mnie zawsze z bialego zmienia sie w wodnisty , a przed @wredna w rozciagliwy-oznaka ze estrogeny zaczynaja dominowac nad progetesronem
u mnie to samo....przeźroczysty przed @
Milcia ja we wrześniu 29 koncze;)Elfik lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:u mnie to samo....przeźroczysty przed @
Milcia ja we wrześniu 29 koncze;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 16:13
Elfik lubi tę wiadomość