X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey lep mnie napierd...temp w dol od wczoraj o 0.5 stopnia..wiec co okres...i stan wkurwienny chyba musze zrezygnowac ze wszystkiego...co tu marzyc moze trzeba wogole odizolowac sie od tego i tej pracy moze ...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zagubiona_82 wrote:
    no chyba wam dzisiaj równo słoneczko na mózgownice przygrzało...oplułam monitor przez was :-)
    czyli wszystko wraca do normy:)

Madziara Tobie trzeba odpoczynku moim zdaniem...jakieś fajne wakacje z mężem i na prawdę trochę wytchnienia. bo inaczej nam się tu wykończysza tego nikt by tu nie chciał:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Hey lep mnie napierd...temp w dol od wczoraj o 0.5 stopnia..wiec co okres...i stan wkurwienny chyba musze zrezygnowac ze wszystkiego...co tu marzyc moze trzeba wogole odizolowac sie od tego i tej pracy moze ...
    Moze powinnas sie odizolowac tak chociaz na kilka dni..Naprawde to dobrze robi :)
    Ja po spotkaniuy z dziołchami i porzadnym nabzdryngoleniu , poznej wizycie sis odzyskalam w srodku spokoj...
    I wiem ze co by nie bylo jakos to bedzie :) A wewnetrzna stabilizacja to kl;ucz do sukcesu ...

Przeciez podchodzicie do adopcji??Wiec cel masz!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:51

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:10

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eyyy ciazowki a wy nie macie na zbyciu clo moze??Moje pitulki??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kacha dawaj adresa na priv to ci wyślę, opakowanie jeszcze nie zaczęte...

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sama bym coś na czarną godzinę przygarnęła;)

wiecie co? ogólnie pogoda fajna, wieje wiaterek więc jest znośnie:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pogoda zajeb....ale ja jednak z łóżka nie wychodzę...na chwilę było dobrze, a teraz znowu mdli i zawroty głowy...nic mi za tym po takiej ładnej pogodzie...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kacha dawaj adresa na priv to ci wyślę, opakowanie jeszcze nie zaczęte...
    kocham cie ihihih
    wyslalam ci moje dane na priva podaj mi swoj numer konciora plus kwote z przesylka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 12:31

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    sama bym coś na czarną godzinę przygarnęła;)

wiecie co? ogólnie pogoda fajna, wieje wiaterek więc jest znośnie:)
    babino u mnie jest sauna bylam po mlodego to jawna masakra auto jakpuszka nagrzane..Dobrze ze juterro nowe auto to wreszcie klima bedzie jak sie patrzy...Moj zlomek mial klime jak okno odsunelam w czasie jazdy albo szyber dach ihihhi
    A auta Pawla nie tykam wogole

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia ja wlasnie chce zrobic sobie jakis zapasik w razie czego.Wiec chetnie przytule sobie ze 2opakowania na zas....
    ..Rozmawialam z Kiara jedna z lasek zaciazonych i ona tez ma do sprzedania wiec wzielam od niej bo jej wplacilam juz na konto..Tylko bede miec go z dongiem bo razem opylala...
    Jakis chichot losu bo co ja z nim zrobie??pewnie zaczne go brac hehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki cycki mnie tak pieka i ciagna ze jakbym sie starala bym myslala ze ciaza!!! nigdy mnie tak wczesnie nie bolaly a teraz rwa od wczoraj...Jakas masakra normalnie...Nawet po dupku tak mnie nie piekly

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha no Kasiek bierz:) fajna sprawa ja sobie łykam po 2 tableteczki dziennie przez 4-5 dni przed owu i w sumie jest okej:)

Kasia to masz tak jak ja, też nie tykam auta PAwełka bo zawsze jak go tknę jak jego nie ma to albo zderzak zozwalony albo sarna mnie przyatakuje;) tak to cały rok mogę jego autem jezdzić ale jak jest na wyjezdzie to sie nie tykam:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha no Kasiek bierz:) fajna sprawa ja sobie łykam po 2 tableteczki dziennie przez 4-5 dni przed owu i w sumie jest okej:)

Kasia to masz tak jak ja, też nie tykam auta PAwełka bo zawsze jak go tknę jak jego nie ma to albo zderzak zozwalony albo sarna mnie przyatakuje;) tak to cały rok mogę jego autem jezdzić ale jak jest na wyjezdzie to sie nie tykam:P
    hahahahah ale wiesz jak to wlasnie ejst???jak sie kuva najbardziej uwaza to wtedy zawsze cos..wiec wole unikac tego...Dlatego ciesze sie ze wreszcie jakies nowsze bede miec..Ale zejdzie zeby sie przyzwyczaic znow do niego Bo zlomkiem prawie 10lat jezdzialam..Wyobrazasz se?? to moje 2gie autko w karierze Pierwszy byl meega trawkowy maluszek elegant ihihih

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sie zast co jesio mam sie gina dzis wypytac ...leki na kartce spisalam co mi tzreba i pewnie zapisze sie na kolejna wizyte na 5lipca dopiero Bo wczesniej nie ma sensu
    Cie prdl ile jesio czasu ehhh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha no Kasiek czasu w pieron:P dopiero końcówka maja, cały czerwiec i lipiec...
    ale nie smuć się, pocieszę Cię że czas szybko leci 8) mój zleciał to i Twój zleci:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha no Kasiek czasu w pieron:P dopiero końcówka maja, cały czerwiec i lipiec...
    ale nie smuć się, pocieszę Cię że czas szybko leci 8) mój zleciał to i Twój zleci:)
    A weee jak sobie pomysle...to mnie skreca..Ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo...Takmowia to tak se tlumacze...
    Oczekalas sie tyle bidulko tez i mam nadzieje , ze u was tez leki zadzialaja
    Powiem ci ze sama jestem ciekawa jak wyjda wyniki twojego Palelka

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • magda8869 Koleżanka

Wysłany: 21 maja 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a co to moze oznaczac ze jak wkladalam wczoraj tabletke dopochwowo to normalnie takie ujscie do szyjki bylo rozpulchnione???tez objaw dupka???macie tak?

dloh6igc2uxqckov.png

iv093e5e5trsnkol.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nie ejst tak zle bo to jesio 31dni do rozpoczecia cyklu na ktorym mi zalezy hyhyyhyh

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek Ty zamęczysz tego swojego gina hehehe....a nowego autka zazdroszczę, nasze ma już 14lat (ford explorer), ale że mężuś mechanik, to jakoś tak nie możemy się przełamać do zastąpienia go czymś innym (tym bardziej, że mój A. ma wóz służbowy i fordzika nie dobija....)

‹‹ 681 682 683 684 685 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ