X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    ja nie wiem ale moim zdaniem to jeszcze się taki gin nie urodził który by tobie czegos nie wypisał co chcesz :)
    ojjj do ordynatorkaa z lista bym za uaj nie poszla hehehehhe..
    Ale tego dzis musze zakrecic bo ejszcze metformina i ze 2opakowania dupka chce...
    Przydaloby sie przychomikowac zastrzyki..Bo wiecie co??poczytalam troche i wiele razy przy inseminacjach robia tak ze jak za 1szym zastrzykiem nie pekaja jajca to podaja kolejny raz i nie ma w tym nic zlego.......A teraz moj bedzie dluzszy czas..Wiec po glowie chodzi kombinacja by w razie czego po monicie jak sie okaze ze nic nie peklo po droznej stronie walnac drugi zastrzyk na poprawienie..Hcg nie zrobisz se za skarby krzywdy..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    jeszcze trochę to z bloczkiem i pieczątką wyjdziesz :)
    eyy smiej sie ale bysmy maialy uzywanie ehehheheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic zbieram dupe mlodego odwiez do szkoly..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia mozesz pewnie walnąć dwa ale przygotuj się na mego objawy ciążowe :)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńko dokładnie, po mojej owulacji odkładam mu wszystkie leki a zostawię kilka witaminek typu kwas foliowy, czy omegę trzy, zrobię ze 2 tygodnie przerwy i badania zronimy ja spokojnie już po tych moich dniach płodnych.
    miał robić je wczoraj ale wrócił zbyt późno i postanowiliśmy na spokojnie zrobić je w czasie mojego okresu najlepiej.
    ja nie chcę krakać ale z wyglądu ta sperma już nie jest taka jak wcześniej....jest jakby ciut lepsza:)

ASIA u mnie też młoda wydębiła krótkie spodenki;) zresztą sama ubrałam klapki i tunikę do pracy:) i wcale nie żałuję:) jest pięknie:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek chomikuj:) będziesz najwyżej handlować:D ja jestem strasznie ciekawa po której stronie masz dominujące:)

jeju mierzę temp tym elektronicznym i popatrzcie jak to ładnie wygląda:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Kasia mozesz pewnie walnąć dwa ale przygotuj się na mego objawy ciążowe :)
    a ja w zadne objawy ciazowe nie wierze juz poki test na 2kreski nie wyjdzie takze spoko loko

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry słonecznie:)

Wpadłam życzyć miłego dnia:) ja kolejny spędzam w łóżku...
    Cieplutko dziś:) fajnie...

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kasieńko dokładnie, po mojej owulacji odkładam mu wszystkie leki a zostawię kilka witaminek typu kwas foliowy, czy omegę trzy, zrobię ze 2 tygodnie przerwy i badania zronimy ja spokojnie już po tych moich dniach płodnych.
    miał robić je wczoraj ale wrócił zbyt późno i postanowiliśmy na spokojnie zrobić je w czasie mojego okresu najlepiej.
    ja nie chcę krakać ale z wyglądu ta sperma już nie jest taka jak wcześniej....jest jakby ciut lepsza:)

No to super...Moj wcina salfazin , selen z wit e i dodatkowo suplementuje sie tam wit c takze mysle ze bedzie ok...I nie bede go ciagla kolejny raz na badania bo gin stwierdzil ze nie ma potrzebny..To co powiedzial na temat morfologii czytalam tez w internecie..Ze rzadko kiedy sie poprawia morfologia nasienia i szkoda ladowac bardzo drogie suplementy w siebie...Poprawicmozna ruch zeby byly gibniejsze no i ilosc...U mnie ilkosc pal licho bo ich sa setki milionow...Najw zeby przestaly sie leniwic france.
    Co do dominata moge siemylic ale chyba po prawej byl bo bolal jajnik prawy strasznie w neidziele..Ale dobrze wiem ze objawy sobie a usg pokazuje cos innego

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    jeju mierzę temp tym elektronicznym i popatrzcie jak to ładnie wygląda:)

Nie nakrecaj mnie bo se sama taki kupie hihiihhi
    Jaki ty masz??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:54

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia czytalam gdzies na meskie sprawy ze duzej ilosci dziewczynom po poronieniach kiedy plod jest nieprawidlowy kaza by malz badali nasienie...Mysleliscie o tym??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 08:53

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak porozmawiam z ginem i raczej to zrobimy w ciągu tych 2 mc
    wiecie co laseczki moje tyle kobitek bierze acard przez okres ciąży a tu czytam takie rzeczy sie martwię co jesli ja też będę musiała mi jak krew do hcg pobierały to skuły mnie jak cholera twierdząc że nic chyba nie piję bo krew nie leci a jak wciągneła to igła się jej zatkała i na gazik skrzepy wyszły pamiętam to i teraz składam fajty do kupy takie skrzepy to ogromne ryzyko w odrzywianiu płodu ale cóż uczmy się skoro nasi lekarze tego nie robią aby błędów lekarzy już nie powielać a o to co wyczytałam o acardzie w ciązy ;
    Kwas acetylosalicylowy nie powinien być stosowany przez kobiety w ciąży – badania wykazały korelację między jego zażywaniem przez matki, a występowaniem rozszczepu podniebienia, wad serca i mniejszej masy urodzeniowej u noworodków. Salicylany zażywane w ciąży zwiększają też ryzyko powikłań okołoporodowych, gdyż zaburzają syntezę pochodnych kwasu arachidonowego.

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie nakrecaj mnie bo se sama taki kupie hihiihhi
    Jaki ty masz??
    hihi a nie wiem, jakiś rossmanowski;) chciałam młodej kupić a tam pisze że owulacujny;) a nie dużo dałam:P ze 20zł

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hihi a nie wiem, jakiś rossmanowski;) chciałam młodej kupić a tam pisze że owulacujny;) a nie dużo dałam:P ze 20zł
    chyba w nast cyklu se kupie :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia jest tzw zespol antyfosfolipidowy czy cos takiego wtedy wlasnie ejst zagrozenie zakrzepicy tworzenia sie roznych zakrzepikow itd...ale to na to badania robia laski poczytaj
    http://www.forumginekologiczne.pl/txt/a,2293

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    chyba w nast cyklu se kupie :P
    a co? Twój szklany Ci się nie podoba??:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna0071 wrote:
    Kwas acetylosalicylowy nie powinien być stosowany przez kobiety w ciąży – badania wykazały korelację między jego zażywaniem przez matki, a występowaniem rozszczepu podniebienia, wad serca i mniejszej masy urodzeniowej u noworodków. Salicylany zażywane w ciąży zwiększają też ryzyko powikłań okołoporodowych, gdyż zaburzają syntezę pochodnych kwasu arachidonowego.
    Czasem podejmuje sie wlasnie takie ryzyko gdy korzysci moga byc wieksze....Tak ejstw przypadku tego zespolu wlasnie...Jest ryzyko ktore niestety dziewczyny ponosza by miec szanse na ciaze i porod

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    a co? Twój szklany Ci się nie podoba??:)
    spadaj :P

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze a po co wam ten acard?? lekarz wam kazał brać??? to jest na rozrzedzenie krwi?

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • zagubiona_82 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 15:09

iv09io4pihi3rplf.png
    relgj44j6yagzc9t.png
‹‹ 678 679 680 681 682 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ