Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie niestety bliskie osoby zajmują sie błedami medycznymi, facet np. poszedl na przeczyszczenie zatok, czy jakoś tak, bo często na zatoki chorował i mu nerw uszkodzili, na lewe oko nic nie widzi...
a widzenie na oba bylo bu niezbęden do wykonywanego zawodu..
oczywiscie większośc zabiegów się udaje, ale jak człowiek ma tą świadomość to juz tak chetnie nie położy sie bezbronny na łózku przy facecie z maską na twarzy i nożem w ręku...)))))))))))
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykasiek łapię energię chiiiiii....żeby małża nie zappier@#%#$%$^$%^... bo mi do rąk nóż sam wpada.....
się wgrw...bo był w siedzibie firmy w Wawie, a oni mu aneks do umowy dali do podpisania, że zwiększają terytorium jego pracy, wcześniej miał tylko podlaskie i war-mazur, a teraz dorzucili: lubelskie, pomorskie, łódzkie, kujawsko-pomorskie, mazowieckie....no żesz w mordę, tak żeby nie wypłacać delegacji..., to mało tych województw zostało do dodania...a do tego od września będzie na szkoleniach w weekendy, czyli od pn-pt praca, a sob-niedz. szkolenie w wawie i tak przez 3miechy....
więc mu powiedziałam, że się wyprowadzam bliżej rodzinki i niech zapierd#$@%#$% teraz na wynajęcie mi mieszkania....
boszeeeee dziewczyny tak mnie nosi...do tego mógł mi teraz tego nie mówić, co ja mam mało stresu na głowie?!?!?!?!....lekarz kazał leżeć i wypoczywać, bez stresu....
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:kasiek łapię energię chiiiiii....żeby małża nie zappier@#%#$%$^$%^... bo mi do rąk nóż sam wpada.....
się wgrw...bo był w siedzibie firmy w Wawie, a oni mu aneks do umowy dali do podpisania, że zwiększają terytorium jego pracy, wcześniej miał tylko podlaskie i war-mazur, a teraz dorzucili: lubelskie, pomorskie, łódzkie, kujawsko-pomorskie, mazowieckie....no żesz w mordę, tak żeby nie wypłacać delegacji..., to mało tych województw zostało do dodania...a do tego od września będzie na szkoleniach w weekendy, czyli od pn-pt praca, a sob-niedz. szkolenie w wawie i tak przez 3miechy....
więc mu powiedziałam, że się wyprowadzam bliżej rodzinki i niech zapierd#$@%#$% teraz na wynajęcie mi mieszkania....
boszeeeee dziewczyny tak mnie nosi...do tego mógł mi teraz tego nie mówić, co ja mam mało stresu na głowie?!?!?!?!....lekarz kazał leżeć i wypoczywać, bez stresu....
No to jakby mnie mowic chvjnia z grzybnia...chlopa bys miala dos wieta w domuprzejebane..A on co na to???
-
no, ja juz myslałam, ze ty chcesz sobie machnac test w miesiacu bez małza i pomyslałam, ze samotność w domu ci zaszkodziła...
)))))))))))))))
wiesz, klucz tkwi po "domniemanej", czyli mogla byc wczesniej
a jak ktos nie wytrzymuje bo ma paczkę tanich testów z allegro, na zdrowie!
niech sobie testuje co godzinę, co mi tam
a może ta widziała dwie krechy, bo ovu była wczesniej
nie zazdroścmy zobaczymy dwie krechy pięc dni po!
))))))))))))))))
a cokapturnica lubi tę wiadomość
-
Elfik wrote:no, ja juz myslałam, ze ty chcesz sobie machnac test w miesiacu bez małza i pomyslałam, ze samotność w domu ci zaszkodziła...
)))))))))))))))
wiesz, klucz tkwi po "domniemanej", czyli mogla byc wczesniej
a jak ktos nie wytrzymuje bo ma paczkę tanich testów z allegro, na zdrowie!
niech sobie testuje co godzinę, co mi tam
a może ta widziała dwie krechy, bo ovu była wczesniej
nie zazdroścmy zobaczymy dwie krechy pięc dni po!
))))))))))))))))
a co
CYTUJE:Pod swiatlo zauwazylam cien
Ja mam 12ty to juz bym mogla machac testy ale z samopylnoscia ciezko by byloWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 09:20
Malenq lubi tę wiadomość
-
pobawiłysmy się z młoda w zabawy sensoryczne, szukanie przedmiotów w misce z kamykami, małż zrobił sniadanie, zjadłam jak królowa, jajka na mmiekko, idelanie zrobione, zaraz dostanę kawę
mój poziom zadowolenia jest wysoki...
k, jakie zycie potrafi byc piekne
nawet bez plazy i palmMalenq, kapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKap:"No to jakby mnie mowic chvjnia z grzybnia...chlopa bys miala dos wieta w domu
przejebane..A on co na to???"
A On, jak On stoicki spokój i jakoś to będzie....gdyby mi tego na głos nie powiedział, to może i by wojny nie było...ale te jego jakoś, to qrwa JA będę musiała wszystko robić, nawet w weekendy....to mu powiedziałam, że od września chcę wynajęte mieszkanie i mam d... jak on sobie z obowiązkami poradzi...
jak on twierdzi, że JAKOŚ da radę, to niech sobie radzi, beze mnie.... -
nick nieaktualnykasiek ja na takie nakręcania.... nie wypowiadam się....bo mnie to drażni...potem jest płacz i zgrzytanie zębów..a wszystkie jak jeden mąż, wcześniej krzycząc "TAK TAK widzę II kreseki", a potem "współczuję, tulę etc."/.....
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeekapturnica lubi tę wiadomość
-
ehhh chlopy
Widzisz zalezy mu na ropbocie i boi sie cos odezwac w tej kwestii...Ale moglby nadmienic w pracy ze ejstes w ciazy...Widzisz sadze ze dali mu tyle bo ne wiedza ze sytuacja sie u was zmienia...niech uswiadomui szefa ze zycie rodzinne sie zmienia...
-
Malenq wrote:kasiek ja na takie nakręcania.... nie wypowiadam się....bo mnie to drażni...potem jest płacz i zgrzytanie zębów..a wszystkie jak jeden mąż, wcześniej krzycząc "TAK TAK widzę II kreseki", a potem "współczuję, tulę etc."/.....
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja też o tym myślałam.....ale wiesz, teraz jestem zbyt zła, zbyt rozżalona, i zbyt dużo negatywnej energii wysyłam, że dzisiaj z nim na ten temat nie będę rozmawiać bo naprawdę, mam ochotę mu szpilę włożyć, tylko wiem, jakie to gówniarskie zachowanie....więc dzisiaj przemilczę ten temat...
kapturnica lubi tę wiadomość