X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie niestety bliskie osoby zajmują sie błedami medycznymi, facet np. poszedl na przeczyszczenie zatok, czy jakoś tak, bo często na zatoki chorował i mu nerw uszkodzili, na lewe oko nic nie widzi...
    a widzenie na oba bylo bu niezbęden do wykonywanego zawodu..

oczywiscie większośc zabiegów się udaje, ale jak człowiek ma tą świadomość to juz tak chetnie nie położy sie bezbronny na łózku przy facecie z maską na twarzy i nożem w ręku... :))))))))))))

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gossshhh kobito ale Ty ziejesz optymizmem :P :P
    Ja sie klade tylko pod sprawdzone raczki ;) heheh A tak na powaznmie..zawsze i wszedzie zdarzaja sie i pomylki i bledy...bo jestesmy tylko ludzmi..Z drugiej strony nic nie robienie nie raz jest znacznie gorsze :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no powiedzcie mi cos czy ktoras z was robi testy ciazowe 7dni po ovu i widzi kreski ?? ;D Jak ja przyszlam wszystkie uciekly , czuje sie opuszczona i pominieta :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 09:01

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek buhahahaha nawet do głowy mi nie przyszło 7dpo.....ale jak są odważne i pewne, to czemu nie?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kasiek buhahahaha nawet do głowy mi nie przyszło 7dpo.....ale jak są odważne i pewne, to czemu nie?
    Ja wiem , ze mozna se wiele wmowic ale kuva 7dni po domniemanej iovu widziec 2kreski to dla mnie poziom master :)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiek łapię energię chiiiiii....żeby małża nie zappier@#%#$%$^$%^... bo mi do rąk nóż sam wpada.....
    się wgrw...bo był w siedzibie firmy w Wawie, a oni mu aneks do umowy dali do podpisania, że zwiększają terytorium jego pracy, wcześniej miał tylko podlaskie i war-mazur, a teraz dorzucili: lubelskie, pomorskie, łódzkie, kujawsko-pomorskie, mazowieckie....no żesz w mordę, tak żeby nie wypłacać delegacji..., to mało tych województw zostało do dodania...a do tego od września będzie na szkoleniach w weekendy, czyli od pn-pt praca, a sob-niedz. szkolenie w wawie i tak przez 3miechy....
    więc mu powiedziałam, że się wyprowadzam bliżej rodzinki i niech zapierd#$@%#$% teraz na wynajęcie mi mieszkania....
    boszeeeee dziewczyny tak mnie nosi...do tego mógł mi teraz tego nie mówić, co ja mam mało stresu na głowie?!?!?!?!....lekarz kazał leżeć i wypoczywać, bez stresu....

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja wiem , ze mozna se wiele wmowic ale kuva 7dni po domniemanej iovu widziec 2kreski to dla mnie poziom master :)
    a może ta domniemana owu była wcześniej i np. to 10dpo?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kasiek łapię energię chiiiiii....żeby małża nie zappier@#%#$%$^$%^... bo mi do rąk nóż sam wpada.....
    się wgrw...bo był w siedzibie firmy w Wawie, a oni mu aneks do umowy dali do podpisania, że zwiększają terytorium jego pracy, wcześniej miał tylko podlaskie i war-mazur, a teraz dorzucili: lubelskie, pomorskie, łódzkie, kujawsko-pomorskie, mazowieckie....no żesz w mordę, tak żeby nie wypłacać delegacji..., to mało tych województw zostało do dodania...a do tego od września będzie na szkoleniach w weekendy, czyli od pn-pt praca, a sob-niedz. szkolenie w wawie i tak przez 3miechy....
    więc mu powiedziałam, że się wyprowadzam bliżej rodzinki i niech zapierd#$@%#$% teraz na wynajęcie mi mieszkania....
    boszeeeee dziewczyny tak mnie nosi...do tego mógł mi teraz tego nie mówić, co ja mam mało stresu na głowie?!?!?!?!....lekarz kazał leżeć i wypoczywać, bez stresu....

No to jakby mnie mowic chvjnia z grzybnia...chlopa bys miala dos wieta w domu :-/ przejebane..A on co na to???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no, ja juz myslałam, ze ty chcesz sobie machnac test w miesiacu bez małza i pomyslałam, ze samotność w domu ci zaszkodziła...:))))))))))))))))

wiesz, klucz tkwi po "domniemanej", czyli mogla byc wczesniej :)

a jak ktos nie wytrzymuje bo ma paczkę tanich testów z allegro, na zdrowie!

niech sobie testuje co godzinę, co mi tam :)

a może ta widziała dwie krechy, bo ovu była wczesniej :)

nie zazdrośc ;) my zobaczymy dwie krechy pięc dni po! :)))))))))))))))))
    a co :)

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    a może ta domniemana owu była wcześniej i np. to 10dpo?
    eeee laska ma bujna wyobraznie ;D

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no, ja juz myslałam, ze ty chcesz sobie machnac test w miesiacu bez małza i pomyslałam, ze samotność w domu ci zaszkodziła...:))))))))))))))))

wiesz, klucz tkwi po "domniemanej", czyli mogla byc wczesniej :)

a jak ktos nie wytrzymuje bo ma paczkę tanich testów z allegro, na zdrowie!

niech sobie testuje co godzinę, co mi tam :)

a może ta widziała dwie krechy, bo ovu była wczesniej :)

nie zazdrośc ;) my zobaczymy dwie krechy pięc dni po! :)))))))))))))))))
    a co :)
    To nie chodzi laska o zazdrosc...Tylko paczam na laski wykres i jej slowa na watku i ni chja nie widac zeby moglo byc juz widoczne..no chyba ze ktos jest w ciazy wieloraczje ok to sie zgodze..Laski sie nakrecaja jak baczki kurfa a pozniej mowia ze kreski mialy a okres przyszedl :-/

CYTUJE:Pod swiatlo zauwazylam cien ;D

Ja mam 12ty to juz bym mogla machac testy ale z samopylnoscia ciezko by bylo ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 09:20

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pobawiłysmy się z młoda w zabawy sensoryczne, szukanie przedmiotów w misce z kamykami, małż zrobił sniadanie, zjadłam jak królowa, jajka na mmiekko, idelanie zrobione, zaraz dostanę kawę :)

mój poziom zadowolenia jest wysoki...

k, jakie zycie potrafi byc piekne :)
    nawet bez plazy i palm :)

Malenq, kapturnica, Robotka1 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap:"No to jakby mnie mowic chvjnia z grzybnia...chlopa bys miala dos wieta w domu :-/ przejebane..A on co na to???"

A On, jak On stoicki spokój i jakoś to będzie....gdyby mi tego na głos nie powiedział, to może i by wojny nie było...ale te jego jakoś, to qrwa JA będę musiała wszystko robić, nawet w weekendy....to mu powiedziałam, że od września chcę wynajęte mieszkanie i mam d... jak on sobie z obowiązkami poradzi...
    jak on twierdzi, że JAKOŚ da radę, to niech sobie radzi, beze mnie....

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiek ja na takie nakręcania.... nie wypowiadam się....bo mnie to drażni...potem jest płacz i zgrzytanie zębów..a wszystkie jak jeden mąż, wcześniej krzycząc "TAK TAK widzę II kreseki", a potem "współczuję, tulę etc."/.....
    bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh chlopy :-/ Widzisz zalezy mu na ropbocie i boi sie cos odezwac w tej kwestii...Ale moglby nadmienic w pracy ze ejstes w ciazy...Widzisz sadze ze dali mu tyle bo ne wiedza ze sytuacja sie u was zmienia...niech uswiadomui szefa ze zycie rodzinne sie zmienia...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    kasiek ja na takie nakręcania.... nie wypowiadam się....bo mnie to drażni...potem jest płacz i zgrzytanie zębów..a wszystkie jak jeden mąż, wcześniej krzycząc "TAK TAK widzę II kreseki", a potem "współczuję, tulę etc."/.....
    bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    ty ja to widzialam na majowkach bodajze..laska nam ietnie dodawala testy..ni chuja na nich nie ma..a jedna przez druga wloasnie jek ,,tak tak tak widze widze kreski gratuluje./..A pozniej ojjj te testy oszukuja..Sraja nie oszukuja wmowic sobie mozna ze sie umie latac nawet

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też o tym myślałam.....ale wiesz, teraz jestem zbyt zła, zbyt rozżalona, i zbyt dużo negatywnej energii wysyłam, że dzisiaj z nim na ten temat nie będę rozmawiać bo naprawdę, mam ochotę mu szpilę włożyć, tylko wiem, jakie to gówniarskie zachowanie....więc dzisiaj przemilczę ten temat...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic to ja sie biere za ogar chalupy
    :)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz doczytałam Mal..

Kochana, tylko czy on miał coś do gadania?
    najwazniejsze, zeby był w ost miesiacach i po urodzeniu małego..

ale rzeczywiscie zdziczeć mozna :(
    trudno samemu wszytsko ciągnąc, jak człowiek sam chciałby trochę wsparcia.. :(

• Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, sama nie próbowałam, ale podobno sa taie testy które wychodzą pozytywnie nawet facetom :)

Tak, tak Kap, zrób test! Z niecierpliowsicą będziemy czekac na wynik :)))
    i cie potulimy też :)))))))

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ