Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwik..qrwa ale właśnie o to chodzi...że u mnie ostatnie miesiące to listopad-grudzień, a on na szkoleniach...przepłakałam wczoraj cały wieczór, poczułam się jakbym KOSĘ w plecy od życia dostała...bo to miały być "piękne miesiące", a będą pod znakiem wqrwienia, już dzisiaj to wiem....
czy coś do gadania, to nie wiem, ale KAp ma rację, mógł powiedzieć, że sytuacja rodzinna się zmienia i on nie widzi możliwości wyjazdowych na 2tyg. w teren aż tak odległy....a on nic- dupa - siet no zachował się jak małolata...
dlatego to jedno jest pewne na 100%, że będę miała wyprowadzkę bo na jesienno-zimowe samo radzenie sobie nie godzę się i tyle...Elfik lubi tę wiadomość
-
Hej, ale dużo napisałyście
Wydaje mi się, że kap ma rację. Bo najwyżej zrobię tą histeroskopię i jak nic nie pokaże to tyle tylko że kasę stracę a jak coś będzie to odrazu wytnie, Pani doktor będzie jeszcze raz sprawdzała w usg po @ i już jak wprowadzi endoskop tez będzie wyraźnie widziała. Myślę, że aż tak bardzo nie ryzykuję. Bo wątpię żeby te zmiany to coś innego zwłaszcza ze owu miałam w 14 dc a u niej byłam w 17 dc. Chyba, że jakieś przerośnięte endo. Cale szczęście w tym , że nie muszę iść do szpitala tylko robią to w znieczuleniu miejscowym w ciągu 10 minut.
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
powiem tak faceci to duze dzieci i tyle zdania nie zmienie ostatnio swojemu powiedziałam ze jeszcze troche i bede miała dwójke dzieci hahahha....a sie biedny nastroszył jak taki mały wsciekły kogutek
nom a tak wogole to Dzień Doberek:)Malenq, Elfik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiniaczku wiem, że duże dzieci...ale ja jestem już tym niemowlęctwem dorosłego faceta zmęczona....dzisiaj mam nadwyrężone nerwy i na wszystko reaguję szybkim wybuchem złości....
oj poleżałam sobie dzisiaj, to sobie poleżę, jak pranie wywieszę, zupę nastawię, wymyślę co na drugie, zjem kolejne śniadanie.....poleżałam sobie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 09:42
kapturnica, Elfik lubią tę wiadomość
-
I zeby nie bylo tak latwo..Teraz masz dosc..Ale uswiadom sobie , ze jak maluch prztyjdzie na swiat to dopiero bedzie sajgon...Nier bede pisac co u mnie sie dzialo czasem..Ale nie raz nie dwa mialam ochote wziasc poduszke i uciszyc mlodego na zawsze ...
Porozmawiaj z nim na spokojnie niech pogada z szefostwem o waszej sytuacji..Tym bardziej ze zima to nie wesole warunki nawet by dojechac do szpitala itd...Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:kiniaczku wiem, że duże dzieci...ale ja jestem już tym niemowlęctwem dorosłego faceta zmęczona....dzisiaj mam nadwyrężone nerwy i na wszystko reaguję szybkim wybuchem złości....
oj poleżałam sobie dzisiaj, to sobie poleżę, jak pranie wywieszę, zupę nastawię, wymyślę co na drugie, zjem kolejne śniadanie.....poleżałam sobie....
no to cię tulę
a nie, bo mi Kap, łep urwie..
a serio, to masz rację, przemyśl na spokojnie, jak masz gzdie przeziomowac, to bier.
k.. tylko zwierzaki..
Zastanaów się tylko, bo ja wiem, ze mieszkając z matką to bym musiala non stop realnium brać.
Może to i pomysł, żeby powiedział, ze to ostatnie miesiace bedą zagrożonej ciązy, tfu, tfu,
czasem tzrba pokoloryzować, za miesiac juz tak moze powiedzieć..
Mal, masz rację, przemysl na spokojnie, bo u nas to czasem nas zakreci, a na spokojnie człowiek widzi, że jest jkieś rozwiązanie...
facetów od dziecka nie uczy się mysleć kategoriami innych ludzi, taka prawda. moze my innych synów wychowamy, chociaz kazda się boi, że jak chłopak delikatniejszy, to go inni faceci zaduszą.
ale widze po moim, ja małej kurtke poprawię, zeby w foteliku samochodowym jej nie uwierał wał, a on nie pomysli, chociaz kocha ją bardzokapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
EEE dajcie spokoj...Prawda jest taka , ze facet nabiera sprytu z wiekiem..Ja tam wiem jak z mmoim bylo a trocjhe lat juz jestesmy ze soba..Kiedys jak goryl we mgle POTEM JAK ZOSTAL Z MALUCHEM JAK WYJECHALAM DO NIEMIEC dal sobie jakos rade..Trzeba tylko pozwolic im wykazac sie inwencja..Moj na 3ci dzien po wyjsciu ze szpitala juz pieluchy zmienial , kapal mlodego..Preciez tak jak i my maja 2rece i mozg,,,
Ewka niezgodze sie z tym stwierdzeniem , ze nie uczy..To zalezy od czlowieka a nie od plci./...
CZLOWIEK JAK SIE RODZI NIC NIE UMIE..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 10:02
-
nick nieaktualnywiem kobietki, wiem, że macie rację i jedna i druga też....
tylko mnie ta sytuacja wyprowadziła z równowagi....
ewik z moją matką???----za żadne skarby....myślałam coś o wynajęciu bliżej siostry....u niej miejsca nie ma, ale pewnie na osiedlu znalazłabym jakieś lokum...
zanim z moim zacznę rozmawiać, muszę się uspokoić - tyle wiem, na dzisiejszą chwilkę...bo mu nie powiem co mogę urwać hehehehe....
pranie powieszone...jedna z czynności na dziś wykonana:D:D -
Malenq nie smuć się
mój jak się przeprowadziliśmy do nowego domu z 3 letnią Majką wyjechał na 3.5 miesiąca na drugi koniec polski na szkolenie-pieprzone wojsko-tam nic nie można przełożyć.
myślałam że sobie w dupie motorek zamontuje, zimno, nie umiałam palić w piecu, do tego nowa robota pierwsza poważna w moim życiu...oj było ciężko, ale się udało. teraz regularnie wyjeżdża, a mi to powoli odpowiada:) mam spokoj w domu:D
eee ciotki ja dziś zabiegana, mamy drzwi otwarte naszej firmy i robota wre:PMalenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:kasiek wiem, wiem i podziwiam Cię, serio
bo to jednak ciężka sprawa, jak wszystko na jednych barkach jest....
wiem to nowa sytuacja i muszę sobie na spokojnie poszukać rozwiązania....
ale na jego firmę i tak jestem wściekła...Ale za mocno sie nie wsciekaj bo zlosc pieknosci szkodzi
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No masz prawo byc wsciekla
Ale za mocno sie nie wsciekaj bo zlosc pieknosci szkodzi
a Ty tak między sprzątaniem chałupki wpadasz???
a jak tam młody?? bardziej chory nie wrócił??a propo nie miałaś być u mamuśki???
ewik cieszę, że malutka wraca do zdrowia, i że Twój poziom szczęścia jest wysoki...ale czy to nie przez wyznaczenie owulki??? hehehe -
No mlody wrocil wczoraj wpol do 10dopiero godzine zeszlo zanim poopowiadal
Musieli ladnie pyski drzec jak tak zachrypnal ehheeh..Kupil mamusce jakeis wypalane rekodzielo....Pokazal zdjecia i padl jak mucha,..Wlasnie staram sie go ocudzic ale ciezko to idzie...
U mamuski dzis pewnie bede na chwilke tylko ,,Musze po zapas truckawek na weekenda pojechac..Wczoraj sie tak za przeproszeniem nazarlam ze mialam chwile zwrotne eheheheh..Ale ja zawsze swinia na truskawki ile widze tyle zezreWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 10:45
Malenq lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:jaka świnia:D hahaha
dobrze że Ci bokiem nie wyszły:P
hahaha
Nio właśnie Elfik:D super że humor dopisuje:D ahh lubię czytać takie wieści:)Malenq lubi tę wiadomość