Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:Hej dziołchy
pytałam wczoraj gina o to endometrium-powiedział że u kobiet dużo starszych lub w okresie menopauzy tak jest wysokie złe, ale nie u mnie starającej się o dziecko, gdzie już okresów przez ponad pół roku potrafiłam swego czasu nie mieć.
ufam bo gin dobry z powołaniem-żyje swoją robotą, ale jak was czytam to kusi mnie kontrola u innego -
Malenq wrote:najadłam się czereśni, zdążyłam jeszcze przed szpakami resztę zebrać hehehe
zagubiona bo właśnie o to chodzi, że do wszystkiego można się przyzwyczaić....ale dzisiaj mam BUNT wewnętrznynie mam prawie nic ale za to reszte drzew koncem czerwca powinno obrodzic ..Uwielbiam wszystkie owoce CZERESIENKI I TRUSKAWKI MRRR..
zAKUPILAM DZIS KG BOCZNIAKOW BYLY TAK CUDNE ,ze pewnei cos z nich wykombinuje..Podobno ala schabowy sa wspaniale..To moze czesc tak zrobie... -
nick nieaktualny
-
hehe wariatki:D boczniaki:P
miałam to w domu;) dla mnie się niczym od pieczarki nie różniąno oprócz wyglądu-wszystkie jakieś takie równiutkie:)
nooo zjadłam grilowaną kiełbaskę i mogę siedzieć jeszcze te dwie godzinki;)kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tekst stulecia..pokazuje mlodemu boczniaki a on patrzy i mowi...
Cos to za hube kupila ?? Padlam ehhehe
Chyba angine ma bo glos , gardlo i migdalki tragicznie wygladaja.,,,,Pewnie lekarz w poniedzialek nas czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 13:09
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:http://www.mniammniam.com/Boczniaki_panierowane_mocno_wytrawne-991p.html
lubię właśnie w taki sposób:) lub podobnie:)
ciekawy dodatek orzechów, czas spróbowac. ja tez je jem panierowane
ja to w dzieciństwie przynosiłam i się smażyło "sowy". rosły sobie na trawniku pod blokiemczad
Malenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:ewik cieszę, że malutka wraca do zdrowia, i że Twój poziom szczęścia jest wysoki...ale czy to nie przez wyznaczenie owulki??? hehehe
a pewnie , ze tak
wreszcie krok w dobra stronę - o ile progesteron to potwierdzi, bo of mi wyznaczyło, a drugi program juz nie)))))
niektóre walczą o ciążę, a ja najpierw o normalną owulację...)))))))
ale wiesz, mała sie chyba wychorowała, to dobrze, a dodatkowo ja lubie jak jest ciepło, wtedy mam zazwyczaj dobry humor.
w ogóle zawsze staram się wyłapać te fajne momenty i się nimi cieszyć, tak mam
jak to mówią - nieszczęście jest spektakularne i mocno je odczuwamy, a zapominamy, że szczęscie często jest ciche, są to czasem drobiazgi i to, ze wsyscy są zdrowi i bezpiecznikapturnica, Malenq lubią tę wiadomość