Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:ja teraz czekam na czereśnie, mniam, mniam, ciekawe kiedy się pokazą..
-
kapturnica wrote:No jak Ty cos juz napiszesz to czapka z glowy
bo u nas się na nie mówi sowyciapencjo
niektore babki byly zniesmaczone, bo przezcież przez koty i psy mogły byc obsikane, a mnie się zawsze śmiac chciało, bo w lesie to borsuki, lisy, jelenie, dziki, wszytskie mają toalety w płatnej czesci lasu, żaden moczu na prawdziwka nie odda..)))))))))))
-
Ja mojemu malz jedyne co robie to dryluje i mroze czeresnie na pierogi , ale tylko pare woreczkow,..Niestety czeresnia smakuje tylko na swiezo i tu ci przyznam racje....
A z truskawek robie dzemorki i pewnie czesc zmiksuje i pomroze w maluch kubelkach..Robie tez truskawke w syropie jesli chce zjesc takie w calosci...Zakupilam meega wielgachna zamrazare to bede ladowac w nia wszystko hehehehMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Milcia wrote:Kasia to ja się na czereśnie zamawiam
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:moja wygląda jak lodówka i jest szufladowa...nie wiem ile ma litrów
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, sorki, że ja was tak męczę, ale naczytałam się o tych polipach i nie wiem czy to jest prawda że może to jest mega wczesna ciąża ? Bo obraz usg jest inny niż obrazy usg jakie oglądałam na necie z polipami. Myślicie , że jest szansa czy na bank polip ?Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
olcia87 wrote:Dziewczyny, sorki, że ja was tak męczę, ale naczytałam się o tych polipach i nie wiem czy to jest prawda że może to jest mega wczesna ciąża ? Bo obraz usg jest inny niż obrazy usg jakie oglądałam na necie z polipami. Myślicie , że jest szansa czy na bank polip ?
A powiem Ci ze niestety ale zadna z nas z fusow Ci nie wywrozy czy ciaza czy polip..Mysle ze jak na dzien cyklu17ty to ciazy nie ma mozliwosci byc widac bo nawet do zagniezdzenia nie doszlo by jezszcze , a co dopiero zobaczenia pecherzyka.....A pecherzyk widac dopiero po 4tym tygodniu ciazy..WIec raczej slabo z wkrecaniem sobie tej wczesnej ciazy heheheh
Poczytaj etapy zachodzenia w ciaze--- zaplodnienia , zagniezdzenia srednio blastocysta wykluwa sie miedzy 7dmym dniem po ovu a 12tym i wtedy dochodzi do zagniezdzenia....Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:30
Malenq lubi tę wiadomość
-
no zesz, kap, medycynę zaocznie robisz?
a to dla zaciązonych
fajna zabawa
ładujesz zdjęcie swoje, potem partnera, wybierasz ramkę, płeć i kolor skóry - a potem imię i masz zdjęcie dzidzi!
wazne zeby wybrac zdjecie naprawdę z przodu, tzn. jak paszportowe, nie do dowodu...
moje mi się srednio podobało, ale w sumie mała coś ma z tej fotki, w końcu ma coś z nas
a jak sie nie spodoba "produkt końcowy", to można sobie machnąc dzieciaka z Bradziem Piciem, a nawet, a niech mnie Kościół namierzy - z Angeliną!...
http://makemebabies.com/
nawet dla nieznających angielskiego nie powinno byc problemu
miłej zabawy
kapturnica, olcia87, Malenq lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:no zesz, kap, medycynę zaocznie robisz?
a to dla zaciązonych
fajna zabawa
ładujesz zdjęcie swoje, potem partnera, wybierasz ramkę, płeć i kolor skóry - a potem imię i masz zdjęcie dzidzi!
wazne zeby wybrac zdjecie naprawdę z przodu, tzn. jak paszportowe, nie do dowodu...
moje mi się srednio podobało, ale w sumie mała coś ma z tej fotki, w końcu ma coś z nas
a jak sie nie spodoba "produkt końcowy", to można sobie machnąc dzieciaka z Bradziem Piciem, a nawet, a niech mnie Kościół namierzy - z Angeliną!...
http://makemebabies.com/
nawet dla nieznających angielskiego nie powinno byc problemu
miłej zabawy
niezłe
Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc