X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak Ty cos juz napiszesz to czapka z glowy 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz czekam na czereśnie, mniam, mniam, ciekawe kiedy się pokazą..

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    kanie - miejskie przyblokowe :)
    aaaaaaaaa Kanie to moja mamuska zbiera czubajki..sa pyszne..ale pod blokiem to u mnie nie rosly tylkow lesie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 16:44

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja teraz czekam na czereśnie, mniam, mniam, ciekawe kiedy się pokazą..
    moje na drzewie jeszcze kolo3tyg minimum....Zielone jak cholera..Oy tylko gradu nie bylo to owoce obrodza..Ale zauwazylam ze truskawki i tak tansze w tym roku niz w tamtym

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak spadna ponizej 4zxeta to ze 30kg pewnie kupie na przemial 8)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No jak Ty cos juz napiszesz to czapka z glowy 8)

bo u nas się na nie mówi sowy :) ciapencjo ;)

niektore babki byly zniesmaczone, bo przezcież przez koty i psy mogły byc obsikane, a mnie się zawsze śmiac chciało, bo w lesie to borsuki, lisy, jelenie, dziki, wszytskie mają toalety w płatnej czesci lasu, żaden moczu na prawdziwka nie odda..:))))))))))))

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hhheheheeheh dobre dobre...no taka prawdza ...z lasu borowiki zbieramy ,rydze i inne i nikt sie nie zastanawia ze byly obsrane hehehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinnam coś przemielic, moze dżem z truskawek?
    ja tylko żałuje, ze mrożenie czereśni nie ma sensu, i robienie kompotu albo czgokolwiek innego...
    czereśnia musi być świeza i już!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu malz jedyne co robie to dryluje i mroze czeresnie na pierogi , ale tylko pare woreczkow,..Niestety czeresnia smakuje tylko na swiezo i tu ci przyznam racje....
    A z truskawek robie dzemorki i pewnie czesc zmiksuje i pomroze w maluch kubelkach..Robie tez truskawke w syropie jesli chce zjesc takie w calosci...Zakupilam meega wielgachna zamrazare to bede ladowac w nia wszystko heheheh

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to ja się na czereśnie zamawiam :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek ja też zamrażarkę osobno kupiłam....ale może nie mega tylko na 6szuflad:D:D:D taka 160cm

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kasiek ja też zamrażarkę osobno kupiłam....ale może nie mega tylko na 6szuflad:D:D:D taka 160cm
    6szuflad?? moja ma 264litry pojemnosci 8) heheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia to ja się na czereśnie zamawiam :)
    Zapraszam wszytskie sie zjedziecie do mnie i bedziemy lezec pod drzewami i wcinac..aaa i ciezarowki..Tak wam radze w tym roku sie czeresni najesc na zapas bo niestety przy karmieniu to czeresnie odpadaja moje drogie-wzdymajace i kolka u niemowlaka murowana..Takze pchac w siebie w tym roku 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja wygląda jak lodówka i jest szufladowa...nie wiem ile ma litrów :-/

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    moja wygląda jak lodówka i jest szufladowa...nie wiem ile ma litrów :-/
    chyba domyslam sie jaka szufladowa.,,,Moja zajmuje dosc sporo miejsca ale mam taki malyy pokoik co trzymam sobie suche produkty i tam ja wcisnela,..Wczesniej mielismy mniejsza ale kopla w kalendarz w tym roku..A ze ja uwielbiam miec pomrozone kalafiorki , brokuly , szparage i inne roznosci to postanowilismy wziasc taka wielgachna...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i właśnie z powodu miłości do warzyw i ja kupiłam sobie zamrażarkę:D:D:D fajna rzecz:) bardzo przydatna...

• olcia87 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, sorki, że ja was tak męczę, ale naczytałam się o tych polipach i nie wiem czy to jest prawda że może to jest mega wczesna ciąża ? Bo obraz usg jest inny niż obrazy usg jakie oglądałam na necie z polipami. Myślicie , że jest szansa czy na bank polip ?

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia87 wrote:
    Dziewczyny, sorki, że ja was tak męczę, ale naczytałam się o tych polipach i nie wiem czy to jest prawda że może to jest mega wczesna ciąża ? Bo obraz usg jest inny niż obrazy usg jakie oglądałam na necie z polipami. Myślicie , że jest szansa czy na bank polip ?

A powiem Ci ze niestety ale zadna z nas z fusow Ci nie wywrozy czy ciaza czy polip..Mysle ze jak na dzien cyklu17ty to ciazy nie ma mozliwosci byc widac bo nawet do zagniezdzenia nie doszlo by jezszcze , a co dopiero zobaczenia pecherzyka.....A pecherzyk widac dopiero po 4tym tygodniu ciazy..WIec raczej slabo z wkrecaniem sobie tej wczesnej ciazy heheheh
    Poczytaj etapy zachodzenia w ciaze--- zaplodnienia , zagniezdzenia srednio blastocysta wykluwa sie miedzy 7dmym dniem po ovu a 12tym i wtedy dochodzi do zagniezdzenia....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:30

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zesz, kap, medycynę zaocznie robisz? ;)

a to dla zaciązonych
    fajna zabawa
    ładujesz zdjęcie swoje, potem partnera, wybierasz ramkę, płeć i kolor skóry - a potem imię i masz zdjęcie dzidzi!

wazne zeby wybrac zdjecie naprawdę z przodu, tzn. jak paszportowe, nie do dowodu...

moje mi się srednio podobało, ale w sumie mała coś ma z tej fotki, w końcu ma coś z nas :)

a jak sie nie spodoba "produkt końcowy", to można sobie machnąc dzieciaka z Bradziem Piciem, a nawet, a niech mnie Kościół namierzy - z Angeliną!...

http://makemebabies.com/

nawet dla nieznających angielskiego nie powinno byc problemu :)

miłej zabawy :)

kapturnica, olcia87, Malenq lubią tę wiadomość

• olcia87 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no zesz, kap, medycynę zaocznie robisz? ;)

a to dla zaciązonych
    fajna zabawa
    ładujesz zdjęcie swoje, potem partnera, wybierasz ramkę, płeć i kolor skóry - a potem imię i masz zdjęcie dzidzi!

wazne zeby wybrac zdjecie naprawdę z przodu, tzn. jak paszportowe, nie do dowodu...

moje mi się srednio podobało, ale w sumie mała coś ma z tej fotki, w końcu ma coś z nas :)

a jak sie nie spodoba "produkt końcowy", to można sobie machnąc dzieciaka z Bradziem Piciem, a nawet, a niech mnie Kościół namierzy - z Angeliną!...

http://makemebabies.com/

nawet dla nieznających angielskiego nie powinno byc problemu :)

miłej zabawy :)

niezłe :):)

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
‹‹ 735 736 737 738 739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ