X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak Ty cos juz napiszesz to czapka z glowy 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja teraz czekam na czereśnie, mniam, mniam, ciekawe kiedy się pokazą..

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    kanie - miejskie przyblokowe :)
    aaaaaaaaa Kanie to moja mamuska zbiera czubajki..sa pyszne..ale pod blokiem to u mnie nie rosly tylkow lesie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 16:44

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ja teraz czekam na czereśnie, mniam, mniam, ciekawe kiedy się pokazą..
    moje na drzewie jeszcze kolo3tyg minimum....Zielone jak cholera..Oy tylko gradu nie bylo to owoce obrodza..Ale zauwazylam ze truskawki i tak tansze w tym roku niz w tamtym

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak spadna ponizej 4zxeta to ze 30kg pewnie kupie na przemial 8)

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No jak Ty cos juz napiszesz to czapka z glowy 8)

bo u nas się na nie mówi sowy :) ciapencjo ;)

niektore babki byly zniesmaczone, bo przezcież przez koty i psy mogły byc obsikane, a mnie się zawsze śmiac chciało, bo w lesie to borsuki, lisy, jelenie, dziki, wszytskie mają toalety w płatnej czesci lasu, żaden moczu na prawdziwka nie odda..:))))))))))))

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hhheheheeheh dobre dobre...no taka prawdza ...z lasu borowiki zbieramy ,rydze i inne i nikt sie nie zastanawia ze byly obsrane hehehehe

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powinnam coś przemielic, moze dżem z truskawek?
    ja tylko żałuje, ze mrożenie czereśni nie ma sensu, i robienie kompotu albo czgokolwiek innego...
    czereśnia musi być świeza i już!

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mojemu malz jedyne co robie to dryluje i mroze czeresnie na pierogi , ale tylko pare woreczkow,..Niestety czeresnia smakuje tylko na swiezo i tu ci przyznam racje....
    A z truskawek robie dzemorki i pewnie czesc zmiksuje i pomroze w maluch kubelkach..Robie tez truskawke w syropie jesli chce zjesc takie w calosci...Zakupilam meega wielgachna zamrazare to bede ladowac w nia wszystko heheheh

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia to ja się na czereśnie zamawiam :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek ja też zamrażarkę osobno kupiłam....ale może nie mega tylko na 6szuflad:D:D:D taka 160cm

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kasiek ja też zamrażarkę osobno kupiłam....ale może nie mega tylko na 6szuflad:D:D:D taka 160cm
    6szuflad?? moja ma 264litry pojemnosci 8) heheheh

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia wrote:
    Kasia to ja się na czereśnie zamawiam :)
    Zapraszam wszytskie sie zjedziecie do mnie i bedziemy lezec pod drzewami i wcinac..aaa i ciezarowki..Tak wam radze w tym roku sie czeresni najesc na zapas bo niestety przy karmieniu to czeresnie odpadaja moje drogie-wzdymajace i kolka u niemowlaka murowana..Takze pchac w siebie w tym roku 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja wygląda jak lodówka i jest szufladowa...nie wiem ile ma litrów :-/

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    moja wygląda jak lodówka i jest szufladowa...nie wiem ile ma litrów :-/
    chyba domyslam sie jaka szufladowa.,,,Moja zajmuje dosc sporo miejsca ale mam taki malyy pokoik co trzymam sobie suche produkty i tam ja wcisnela,..Wczesniej mielismy mniejsza ale kopla w kalendarz w tym roku..A ze ja uwielbiam miec pomrozone kalafiorki , brokuly , szparage i inne roznosci to postanowilismy wziasc taka wielgachna...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i właśnie z powodu miłości do warzyw i ja kupiłam sobie zamrażarkę:D:D:D fajna rzecz:) bardzo przydatna...

• olcia87 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, sorki, że ja was tak męczę, ale naczytałam się o tych polipach i nie wiem czy to jest prawda że może to jest mega wczesna ciąża ? Bo obraz usg jest inny niż obrazy usg jakie oglądałam na necie z polipami. Myślicie , że jest szansa czy na bank polip ?

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olcia87 wrote:
    Dziewczyny, sorki, że ja was tak męczę, ale naczytałam się o tych polipach i nie wiem czy to jest prawda że może to jest mega wczesna ciąża ? Bo obraz usg jest inny niż obrazy usg jakie oglądałam na necie z polipami. Myślicie , że jest szansa czy na bank polip ?

A powiem Ci ze niestety ale zadna z nas z fusow Ci nie wywrozy czy ciaza czy polip..Mysle ze jak na dzien cyklu17ty to ciazy nie ma mozliwosci byc widac bo nawet do zagniezdzenia nie doszlo by jezszcze , a co dopiero zobaczenia pecherzyka.....A pecherzyk widac dopiero po 4tym tygodniu ciazy..WIec raczej slabo z wkrecaniem sobie tej wczesnej ciazy heheheh
    Poczytaj etapy zachodzenia w ciaze--- zaplodnienia , zagniezdzenia srednio blastocysta wykluwa sie miedzy 7dmym dniem po ovu a 12tym i wtedy dochodzi do zagniezdzenia....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:30

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zesz, kap, medycynę zaocznie robisz? ;)

a to dla zaciązonych
    fajna zabawa
    ładujesz zdjęcie swoje, potem partnera, wybierasz ramkę, płeć i kolor skóry - a potem imię i masz zdjęcie dzidzi!

wazne zeby wybrac zdjecie naprawdę z przodu, tzn. jak paszportowe, nie do dowodu...

moje mi się srednio podobało, ale w sumie mała coś ma z tej fotki, w końcu ma coś z nas :)

a jak sie nie spodoba "produkt końcowy", to można sobie machnąc dzieciaka z Bradziem Piciem, a nawet, a niech mnie Kościół namierzy - z Angeliną!...

http://makemebabies.com/

nawet dla nieznających angielskiego nie powinno byc problemu :)

miłej zabawy :)

kapturnica, olcia87, Malenq lubią tę wiadomość

• olcia87 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    no zesz, kap, medycynę zaocznie robisz? ;)

a to dla zaciązonych
    fajna zabawa
    ładujesz zdjęcie swoje, potem partnera, wybierasz ramkę, płeć i kolor skóry - a potem imię i masz zdjęcie dzidzi!

wazne zeby wybrac zdjecie naprawdę z przodu, tzn. jak paszportowe, nie do dowodu...

moje mi się srednio podobało, ale w sumie mała coś ma z tej fotki, w końcu ma coś z nas :)

a jak sie nie spodoba "produkt końcowy", to można sobie machnąc dzieciaka z Bradziem Piciem, a nawet, a niech mnie Kościół namierzy - z Angeliną!...

http://makemebabies.com/

nawet dla nieznających angielskiego nie powinno byc problemu :)

miłej zabawy :)

niezłe :):)

Mama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
    Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
    Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc
‹‹ 735 736 737 738 739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ