Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zagubiona_82 wrote:dziewczyny.... powiedzcie jak "ciągnie" od czasu do czasu w jajniku to znaczy że jeszcze rośnie pęcherzyk czy że już pęka?
-
Milcia i jeden i drugi estrofem bralas tak samo przez 12dni??
bo widze ze jeden to 2mg a drugi jeden mg....
Ja mialam plaster fem7 przez 7dni 1,5mg Kurde nie chce przegiac przy clo z nim ehheheh Wiec wole sie upewnic...
Ten silniejszy chyba przejmie moja mama bo w menopauzie estrogeny sa dobre... -
Dżem dobry bardzo kochane Wy moje
Dzis tempka walnela o kraweznik wiec mysle ze moze popoludniu zaczne nowy cykl ..Antykowy jak to mowie
Ale jak tak patrzam to u mnie moze jednak byc 15to dniowa faza lutealna to jesio jutro mnie moze pomeczyc..
Dzieki Kasia ja sama nie wierze , ze jak na razie tylko on z klasy ma taki wynik..Zobaczymy co z przeciwlegla klasa..Niestety zbyt mi kaszlal wczoraj wiec polozylismy lage na dzisiejszych lekcjach
Czas sie udac pewnie do lekarza bo to moze byc cos anginowego heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 09:40
-
Ewcia to do naszej wiadomosci----NA INSEMINACYJNYM INFO
co do ovitrelle mi lekarz powiedział że po zastrzyku pęcherzyki pękają jakos ok 36-48 h po zapodaniu, jeśli jednak zdarzy się że pęcherzyk pęknie wcześniej to znaczy że było to samoistne pęknięcie a ovitrelle się do tego nie przyczynia by pękły szybciej...też mnie to nurtowało zwłaszcza gdy kazał mi podać ovitrelle w niedzielę o 12 a następnego dnia o 19 miałam dopiero iui...
Czyli reasumujac ....Jesli podany zostanie zastrzyk a dojdzie do pekniecia WCZESIEJ TO SAMO PEKLO...Dobrtze sie upewnic..Bo tez mialam takie podejrzenie ale myslalam ze to zastrzyk przyspiesza,.,,,On zaczyhna dzialac dopiero po kilkunastu godzinach jednak -
nick nieaktualny
-
Milciu dostałam:) jest na poczcie;) dziś mi mąż odbiera;) dzięki
cześć Zagubiona:)
Milcia Miś Uszatek? o jeju fajne czasy:)
laski właśnie sobie uświadomiłam ze w środę jadę z młodą na wycieczkę z przedszkola i muszę jakieś zakupy porobić, no i w poniedziałek jedziemy na wczasy i też trzeba connieco kupić, jak ja to ogarnę!!!
i tak jak myślałam na pogodzie się nie zawiodę, liczyłam na najwięcej 25 stopni w dzień a będzie 28-31....ehh to co ja mam następnym razem w maju jechać??kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hey zagubiona to trzymamy w kciuki coby peknal sobie ladnie
A u mnie mlody wirusowka na szczescie obedzie sie bez antybiotykow tylko na dopalaczach wiec nie jest zle ale siedzi w domu.Drugi tydzien taki lajtowy ale wiekszosc juz maja ocen powystawiane takze luzzzikkk
Kasiek ojj az Ci zazdroszcze taki urlopik dobrze robi na odsttresowanko
No i moze pojedzie Was 4ka?