X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty sie testami nie sugeruj w zylach ci ovitrella plynie ejszcze jak dobrze pamietam.Ale moze tak jak piszesz zacznin brac ten lek..A moze to cos zadziala????
    Ty ja z moim apetytem przed @ to i bez sterydow do ciebie dolacze to kaz im wiekszy zbiornik wyszykowac bo walen z malopolski jeszcze chce ratunku 8)
    Mam isc zrobvic tsh i jakos srednio na jeza mi sie chce...Ale pewnie mlodego z ransa trza bedzie z lozka zedrzyc

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez biorę wit d, ost więcej, bo tak mi fajna lekarz ogólny doradziła, właśnie z powodów o kt -mówiła kap, ze wszyscy maja niedobory, u mnie wynik byl nisko, to nawet latem mogę brać...

A teraz was rozsmiesze

Wpisalam temp i of mi owulację wykasował, no nic, trudno...
    Ale łyso jakoś, to o 0,02 poprawilam... Znowu mam zaznaczona obu i przynajmniej pamiętam, kiedy progesteron zrobic:-) :-) :-) :-) :-)

Zakwalifikujmy to jako dopuszczalny błąd pomiaru, hi hi hi

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hyhyhyhyhyh heheheheheh hahahahaha podoba mi sie ten kawal..Moze nie najwyzszych lotow ale. ... 8)

Lekcja matematyki w szkole w paleozoiku.
    Nauczycielka wykuwa na kamiennej tablicy pytanie:,,Ile to jest 2+2"?Wywołuje do odpowiedzi Jasia.Ten głowi się chwilę,widać że nie potrafi policzyć.Nagle w klasie rozlega się huk i unoszą się tumany kurzu.Nauczycielka pyta surowo:
    -No dobra kto rzucił ściągę?

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ty sie testami nie sugeruj w zylach ci ovitrella plynie ejszcze jak dobrze pamietam.Ale moze tak jak piszesz zacznin brac ten lek..A moze to cos zadziala????
    Ty ja z moim apetytem przed @ to i bez sterydow do ciebie dolacze to kaz im wiekszy zbiornik wyszykowac bo walen z malopolski jeszcze chce ratunku 8)
    Mam isc zrobvic tsh i jakos srednio na jeza mi sie chce...Ale pewnie mlodego z ransa trza bedzie z lozka zedrzyc

Nie wiem czy robią takie duże zbiorniki, żeby nas dwie pomieścić...:-) :-) :-) :-) ;-)
    A robisz młodemu czy sobie? W sumie możesz dublera walnac, zawsze to dobrze wiedzieć...

Chyba zaczne brać to pabi, bo tak jak pisalam, o co mieć później pretensje do lekarza, ze nie pomógł, ja zapisał leki a się nie brało?
    Ale jak ja nie znosze brania tego staffu, juz mówiłam, ze jak tak szurne skrzynka z lekami, to się czuje jak 82 letni dziadzio:-) :-) :-)
    Niedługo napisze, żebyście większa czcionka pisały, bo was przeczytać nie mogę...:-) :-) :-) :-) :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 12:45

• Elfik Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, twój dowcip śmieszny, mój nie bardzo, bo to tylko obrazuje desperacji staaczek, co tu sie dziwić, ze w 7 dpo testuja...

Któraś kiedyś napisała, ze tak się wpatruje w ten wykres, jakby to od tego miała zajść w ciążę..:-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Swiete slowa, hihihi

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj to niech sie wysila to zrobia jakie oceanarium tylko dla nas ehheehhe
    Tak robimy od razu oboje..za jednym zamachem....No coporadzisz??jak trzeba siefaszserowac kochanie to trzeba..Juz sie przyzwyczailam do tego ze lykam na 3razyw ciagu doby

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    Kap, twój dowcip śmieszny, mój nie bardzo, bo to tylko obrazuje desperacji staaczek, co tu sie dziwić, ze w 7 dpo testuja...

Któraś kiedyś napisała, ze tak się wpatruje w ten wykres, jakby to od tego miała zajść w ciążę..:-) :-) :-) :-) :-) :-)
    Swiete slowa, hihihi
    heheheh ale ja tez jak sie staram to sie wpatruje jak sroka w kosc w swoj wykres..Dziwnym trafem w miesiacach bez staran jakos ten nawyk mi znika..
    A teraz news..Moj malz zadzwonnil i juz wiem ze bedzie 5lipca w domku hurrraaaa i jak dobrze pojdzie to do 16tego sierpnia posiedzi -6tyg..Takze z 2cyklami sie wyrobie bez problemu...
    Teraz sie jesio zastanowie czy nie przesunac sobie jesio troche cyklu ,,ale skoro czeka nas dosc ciezki czas remontow to jednak chyba zostane w pierwszych dniach po powrocie poki bedzie mial sile i ochote na sex eheheh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 13:40

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheh.................MUŁ.........................:(

DZIEN DZIECKA..............:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiek juppiiiiiii...........6tyg. :) cieszę się, będziesz miała mężula w domku:)

czytam wiadomość Twoją i zaczynam się uśmiechać szeroko, na co mój "a Tobie co raptownie taka zadowolona??" a ja na to jak to co?!?!?! Kasiek będzie miała owulację i męża przez 6 tyg.....na co A.:"Jak tak to ok.:-) to jest rzeczywiście powód do uśmiechu...." buhahahaa jaki empatyczny się zrobił hehehehe...chyba mu spacer dobrze zrobił :D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 13:53

kapturnica lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    heheheh.................MUŁ.........................:(

DZIEN DZIECKA..............:)

muł???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam obdzwoniłam "swoje" dzieciaki i każdy z nich (bez wyjątku na wiek) "ciocia a kiedy przyjedziesz???" hahah cwaniaki myślą, że nie wiem, że na kasę czekają....hahah

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ja tam obdzwoniłam "swoje" dzieciaki i każdy z nich (bez wyjątku na wiek) "ciocia a kiedy przyjedziesz???" hahah cwaniaki myślą, że nie wiem, że na kasę czekają....hahah
    Hehehheeh a wiesz ze to Twoja wina???ze tak rozpiescila je??
    U mnie wlanie tak sis zrobila w stosunku do mlodego..Wiem ze ma do niego slabosc..i cokolwiek by nie bylo to mlody zrobi maslane oczy na nia i juz ja ma w kieszeni cala..eheheh A jak jeszcze pocukruje ciociuniu najdrozsza to ie cala rozplywa....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 13:57

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OOooooo identyko!!!!!!!!!!!!!!1 a że kurcze robią takie śliczne oczka i "ciociu to, ciociu tamto" ech...masło ze mnie:D:D
    nawet najstarszy prawie 20l to ma mnie w kieszeni....ot ja go przecież przewijałam....ech:-/ ale piwa nadal mu nie dam:D:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 14:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/jedz-truskawki-zasysaja-cholesterol,124575.html

i coś:
    http://www.sosrodzice.pl/wielkie-koncerny-wkraczaja-stolowek-przedszkoli/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 14:05

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEEE to ja gadam do nmlodego ze jak beddzie mial 18tke to pierwszy drinz mamuska i ojcusiem sie stuka 8)
    A pifffo czy jakie winko jak chce to zawsze daje mu sprobowac ale z tego co widze jakos smaki mu nie podchodza,,Bo nie raz podchodze go pod wlos i pytam,,chcesz jeszcze troche bo aj juz nie moge,,,A mlody -nie niedobre wole cole ehehe

Malenq lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 15:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie noo oczywiscie dzieci dostaly od nas prezenty ale dzis rano....na grila juz nie pojechalismy botroche bolesne przezycia mam za soba i nie czula bym sie dbrze wsrod wszystkich par z dzieciakami ..bo w sumie jeden temat by byl..pieluszki smoczki wychowanie a ja moge najwyzej sobie meza wychowywac....a ze mul bo nie chce mi sie nic robic...chodz kol zadzwonila ze moze wina sie napijemy bo sama byla niedawno w mojej sytuacji....dzis rano uslyszalam ze byla bym dobra matka...a chrzesnica meza pow ciociu kiedy bedziesz miala i ty...a ja ...zatkalo mnie!!

• Elfik Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara, no i tak będzie, procedurę macie za sobą.
    Jak nie takim sposobem to innym, będziesz dobrą mamą.

Malenq lubi tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, a tu cos dla ciebie.
    Ja plakalam jak kiedyś czytalam, ale to dobry płacz.

http://m.demotywatory.pl/4126836

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie...
    no to nawet bez dyskusji!!!!że będziesz dobrą mamą.....

a mój dzisiaj po raz pierwszy robił kopytka....i po mistrzowsku sobie poradził....a najadłam się..........i teraz leżę i stękam..hehehe aż mnie zamurowało, że takie dobre mu wyszły...och boszz...jak dobrze, że zaczyna kulinarne umiejętności wykazywać........

‹‹ 739 740 741 742 743 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ