Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ty sie testami nie sugeruj w zylach ci ovitrella plynie ejszcze jak dobrze pamietam.Ale moze tak jak piszesz zacznin brac ten lek..A moze to cos zadziala????
Ty ja z moim apetytem przed @ to i bez sterydow do ciebie dolacze to kaz im wiekszy zbiornik wyszykowac bo walen z malopolski jeszcze chce ratunku
Mam isc zrobvic tsh i jakos srednio na jeza mi sie chce...Ale pewnie mlodego z ransa trza bedzie z lozka zedrzyc -
Ja tez biorę wit d, ost więcej, bo tak mi fajna lekarz ogólny doradziła, właśnie z powodów o kt -mówiła kap, ze wszyscy maja niedobory, u mnie wynik byl nisko, to nawet latem mogę brać...
A teraz was rozsmiesze
Wpisalam temp i of mi owulację wykasował, no nic, trudno...
Ale łyso jakoś, to o 0,02 poprawilam... Znowu mam zaznaczona obu i przynajmniej pamiętam, kiedy progesteron zrobic:-)
Zakwalifikujmy to jako dopuszczalny błąd pomiaru, hi hi hi -
hyhyhyhyhyh heheheheheh hahahahaha podoba mi sie ten kawal..Moze nie najwyzszych lotow ale. ...
Lekcja matematyki w szkole w paleozoiku.
Nauczycielka wykuwa na kamiennej tablicy pytanie:,,Ile to jest 2+2"?Wywołuje do odpowiedzi Jasia.Ten głowi się chwilę,widać że nie potrafi policzyć.Nagle w klasie rozlega się huk i unoszą się tumany kurzu.Nauczycielka pyta surowo:
-No dobra kto rzucił ściągę? -
kapturnica wrote:Ty sie testami nie sugeruj w zylach ci ovitrella plynie ejszcze jak dobrze pamietam.Ale moze tak jak piszesz zacznin brac ten lek..A moze to cos zadziala????
Ty ja z moim apetytem przed @ to i bez sterydow do ciebie dolacze to kaz im wiekszy zbiornik wyszykowac bo walen z malopolski jeszcze chce ratunku
Mam isc zrobvic tsh i jakos srednio na jeza mi sie chce...Ale pewnie mlodego z ransa trza bedzie z lozka zedrzyc
Nie wiem czy robią takie duże zbiorniki, żeby nas dwie pomieścić...
A robisz młodemu czy sobie? W sumie możesz dublera walnac, zawsze to dobrze wiedzieć...
Chyba zaczne brać to pabi, bo tak jak pisalam, o co mieć później pretensje do lekarza, ze nie pomógł, ja zapisał leki a się nie brało?
Ale jak ja nie znosze brania tego staffu, juz mówiłam, ze jak tak szurne skrzynka z lekami, to się czuje jak 82 letni dziadzio:-)
Niedługo napisze, żebyście większa czcionka pisały, bo was przeczytać nie mogę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 12:45
-
Elfik wrote:Kap, twój dowcip śmieszny, mój nie bardzo, bo to tylko obrazuje desperacji staaczek, co tu sie dziwić, ze w 7 dpo testuja...
Któraś kiedyś napisała, ze tak się wpatruje w ten wykres, jakby to od tego miała zajść w ciążę..
Swiete slowa, hihihi
A teraz news..Moj malz zadzwonnil i juz wiem ze bedzie 5lipca w domku hurrraaaa i jak dobrze pojdzie to do 16tego sierpnia posiedzi -6tyg..Takze z 2cyklami sie wyrobie bez problemu...
Teraz sie jesio zastanowie czy nie przesunac sobie jesio troche cyklu ,,ale skoro czeka nas dosc ciezki czas remontow to jednak chyba zostane w pierwszych dniach po powrocie poki bedzie mial sile i ochote na sex ehehehWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 13:40
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiek juppiiiiiii...........6tyg.
cieszę się, będziesz miała mężula w domku:)
czytam wiadomość Twoją i zaczynam się uśmiechać szeroko, na co mój "a Tobie co raptownie taka zadowolona??" a ja na to jak to co?!?!?! Kasiek będzie miała owulację i męża przez 6 tyg.....na co A.:"Jak tak to ok.to jest rzeczywiście powód do uśmiechu...." buhahahaa jaki empatyczny się zrobił hehehehe...chyba mu spacer dobrze zrobił
:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 13:53
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ja tam obdzwoniłam "swoje" dzieciaki i każdy z nich (bez wyjątku na wiek) "ciocia a kiedy przyjedziesz???" hahah cwaniaki myślą, że nie wiem, że na kasę czekają....hahah
U mnie wlanie tak sis zrobila w stosunku do mlodego..Wiem ze ma do niego slabosc..i cokolwiek by nie bylo to mlody zrobi maslane oczy na nia i juz ja ma w kieszeni cala..eheheh A jak jeszcze pocukruje ciociuniu najdrozsza to ie cala rozplywa....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 13:57
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOOooooo identyko!!!!!!!!!!!!!!1 a że kurcze robią takie śliczne oczka i "ciociu to, ciociu tamto" ech...masło ze mnie:D:D
nawet najstarszy prawie 20l to ma mnie w kieszeni....ot ja go przecież przewijałam....ech:-/ ale piwa nadal mu nie dam:D:DWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 14:00
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EEEE to ja gadam do nmlodego ze jak beddzie mial 18tke to pierwszy drinz mamuska i ojcusiem sie stuka
A pifffo czy jakie winko jak chce to zawsze daje mu sprobowac ale z tego co widze jakos smaki mu nie podchodza,,Bo nie raz podchodze go pod wlos i pytam,,chcesz jeszcze troche bo aj juz nie moge,,,A mlody -nie niedobre wole cole eheheMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynie noo oczywiscie dzieci dostaly od nas prezenty ale dzis rano....na grila juz nie pojechalismy botroche bolesne przezycia mam za soba i nie czula bym sie dbrze wsrod wszystkich par z dzieciakami ..bo w sumie jeden temat by byl..pieluszki smoczki wychowanie a ja moge najwyzej sobie meza wychowywac....a ze mul bo nie chce mi sie nic robic...chodz kol zadzwonila ze moze wina sie napijemy bo sama byla niedawno w mojej sytuacji....dzis rano uslyszalam ze byla bym dobra matka...a chrzesnica meza pow ciociu kiedy bedziesz miala i ty...a ja ...zatkalo mnie!!
-
nick nieaktualnynie...
no to nawet bez dyskusji!!!!że będziesz dobrą mamą.....
a mój dzisiaj po raz pierwszy robił kopytka....i po mistrzowsku sobie poradził....a najadłam się..........i teraz leżę i stękam..hehehe aż mnie zamurowało, że takie dobre mu wyszły...och boszz...jak dobrze, że zaczyna kulinarne umiejętności wykazywać........