Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja mloda robie jedynie kochana saute bez dodatku zadnych boczkow i mies..SZatkuje ja podlewa nieiwelka iloscia wody tak tylko by sie nie przypalila i zagotowywuje , dodaje mnostwo koperku bo go uwielbiam i dodaje smietane kwasna i smietane laciata kremowke..nie duzo..Do tego swiezy pieprzi przyprawy typu vegeta jak ktos lubi-ja lubie glutaminiany sodu neistety heheheeh
Gotuje az bedzie miekkawa..Jendi gotuja az calkiem jest breja ja lubie czuc chrupkosc warzyw wiec nie rozgotowywuje..I tyle roboty -
Joanna0071 wrote:Kasia to kopsnij jeszcze mi jakiś przepis sprawdzony na sałatkę z piersi kurczaka i makaronow chińskich nie wiem co jeszcze dodać
Ja lubie ryzowy makaron bardzo to do niego dodaje roznego rodzaju salaty -mieszanke albo cykorie plus marynuje male kawalki kurczaka w ostrych przyprawach potem smaze na zlota plus dodaje grzanki zrobione na maselku..Sa tacy co polewaja to sosem vinegret bleh nie znosze..Ja dodaje jogurt naturalny i lyzke majonezu..Porzadnie okraszam cybuchami i pietrunia -
Robotka1 wrote:o to dobrze:) bede dziś robić tylo nie wiedziałam jak sie za to zabrac:P
podobno dobrze jeszcze marchewkę zetrzeć do tego;) i chyba ziemniaczki igotować
dzieki za szybki przepis:)
Dla mnie sama w sobie ejst mloda slodkawa wiec marchewe nie dodaje bo juz wg mnie robi sie mdlawa..A ziemniaki nie robilam nigdy tak no chyba ze jako dodatek do drugiego dania to kapustka ziemniaczki i miesko.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:no i chyba zrobię kapustę
mnie kiedys koleznaka zrobiła, najeśc się nie mogłam pytam co za cudo do niej dodala, a ona spojrzała na mnie jak na kosmitę i rzekła
pól kostki masła..))))))
A to mowisz o postnej kochana..u nas sie tak je i jadlo kapusta kiszona do niej sie dodawalo pol kostki palmy i sie gotowalo..Tak kochana margaryne a nie maselko..Kto tam marnowal maslo do kapusty..Ale jak tak sie pogotuje taka jałowa kapusta z margaryna to laski palce lizac!!!