Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KAsiek u nas mama piecze chleby przeróżne:) z przeróżnym skutkiem:D ale piecze w piekarniku:) to z maszyną nie pomogę
ja próbowałam oba chlebki z biedry i lidla:) są super:) czasem kupuje:)kapturnica lubi tę wiadomość
-
ja walcze z dzidziem, to tylko powiem, ze znajomi maja maszynę i jak nie jestes z tych co to gadzetami się nudza i buch na pólkę, to powinnas byc zadowolona, ona robi z gotowych mieszanek, a potem własne kombinuje
powiem tylko tak, schodzisz rano do kuchni i pachnie swiezym chlebem, kurde jak w reklamie jacobsa, one happy familly i zapach domu)))))
jak ty robiłas taki w piecu u babci, to ci pewnie skarpetki z wrazenia nie opadną, ale dobry był -
kapturnica wrote:http://zapach-domu.blogspot.com/2013/12/chleb-z-ziaren-bez-maki.html
Taki ci sie marzy???
kurczę nie pamiętam czy to z tej strony, ale dzieki Kapuniu, spróbuje
trochę mnie nudza wafle ryzowe. a tak ostatnio skiumałam, ze ten chleb może byc drogi, bo rzeczywisćie ziarna tanie nie są... -
Elfik wrote:zauwaz, ze napisałam Kapuniu, a nie Kapciu, żebyś nie była za pantofla porannego
))))))))))))
Kurdeee w sumie caly dzien guzik robie ale mnie @ pobolewa to wymowke mam by lezec i sie opierdzielac...A poza tym zjadla bym cos asama nie wiem co.heh czy to zachcianki malpowe??? -
robotka, ja też udaje, że nie siedze i lapka pod stół pizgam
może dlatego mu sie klapa odrywa.
laska z pracy małzą ma 3cmce wypowiedzenia, ale w tym cały urlop...
kurczę moze chociaz 5 dni..
nie to, zebym była kobietą bluszczem, ale dobrze by bylo troszkę z męzem na luzie gdzies coś ceikawego zobaczyć
te starania dały nam w kość, teraz jest mega dobrze, ostatnio widzialam że się starał - he he, widzisz, faceci tez się mogą starac, jak chcą...
wiem, że on raczej wolałby pozostać przy jednym dzicku, zwałszca że martwi się o moje zdrowie, zatem mocno doceniam..
k... jak tak dalej pójdzie to mu będę pismene podziekowania pzresyłac,z ę raczył mnie przelecieć...
sorry za wulgarnośc, ale normalnie zaczynam brzmiec jak niektore laski, co to są wdzieczne, że facet po tzrech latach ładowania w babkę sterydów i innych cudów, łaskawie zgadza się na badania nasienia...)))
-
EEEE nie przesadzaj..Poki nie zamyka sie przedc toba wlazience w te dni to nie jest jeszcze zle..A i facet jak dziecko to czasem pasowalo bys mu posmarowala jakim cukrem , cos od siebie kupila i podrzucila...Takie male gesty a dzialaja na nich bez pudla...Juz zdazylam sieo tym rpzkeonac ze malz jak dziecko..Łasy na komplementy
No nieciekawie z tym odejsciem babeczki ale co poradzisz??Tak to juz z ta cholerna robota jest..Jak za duzo zle a jak jej nie ma jesio gorzej... -
cześć dziewczyny:)
mogę się doradzić? Mam pierwszy cykl z clo i dupkiem ale bez monitoringu,..clo brałam od 3-7dc a dupka miałam brać od 16 ale owulki chyba nie było to jeszcze nie wzięłam ( mam 17dc) w 11dc estradiol miałam 336... możecie na wykres zajrzeć? ... czy możliwa jest jeszcze owulka? Dzisiaj dopiero miałam mega pozytywny test owu... -
ja tez was kocham, ale schamiałam, że hej... normalnie jakbysmy były facetami w barze na meczu, o dupach (męskich) , cyckach i bzykaniu...
)))
no chociaz jalbym usłyszła mojego jak rozważa przepisy na chleb domowej roboty, to bym zeszła
ale mi z tym dobrze
Oficjalnie dziekuję całej bandzie, bo po depresji z okazji dwóch lat...eee, k, co by tu włożyć, zeby robotki nie wkurzyc, majstrowania dzidzi,
wasze ciezkie poczucie humoru wyciagnęlo mnie z dołka,
nie mówiac o wiedzy, która czerpie z waszych doświadzcen,
buziaki i uściski
<3<3
kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:cześć dziewczyny:)
mogę się doradzić? Mam pierwszy cykl z clo i dupkiem ale bez monitoringu,..clo brałam od 3-7dc a dupka miałam brać od 16 ale owulki chyba nie było to jeszcze nie wzięłam ( mam 17dc) w 11dc estradiol miałam 336... możecie na wykres zajrzeć? ... czy możliwa jest jeszcze owulka? Dzisiaj dopiero miałam mega pozytywny test owu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:04
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość