X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na owulację Monitoring cyklu
Odpowiedz

Monitoring cyklu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lecę myszki, mężul przybył...trza poudawać, że mało na necie siedzę heheh

Robotka1, kapturnica lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsiek u nas mama piecze chleby przeróżne:) z przeróżnym skutkiem:D ale piecze w piekarniku:) to z maszyną nie pomogę;)

ja próbowałam oba chlebki z biedry i lidla:) są super:) czasem kupuje:)

kapturnica lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    http://zapach-domu.blogspot.com/2013/12/chleb-z-ziaren-bez-maki.html

Taki ci sie marzy???
    zęby bym sobie połamała na nim chyba:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    zęby bym sobie połamała na nim chyba:P
    ihihih No dla mnie etz juz chyba zbyt hard corowy jest..Cosik tej maki pasuje by bylo nie???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysmy u babci takina zakwasie piekli nie raz ale w tradycyjnym piecu opalanym drzewem.tTaki to ma smak naprawde,,Pieklam nie raz w elektrycznym ale kurde to juz nie to co z pieca...Dlatego pomyslalam o tej maszynie do pieczenia chleba...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasuje pasuje, z samych ziaren to sobie mogę zrobic najwyżej musli domowe:D pycha:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja walcze z dzidziem, to tylko powiem, ze znajomi maja maszynę i jak nie jestes z tych co to gadzetami się nudza i buch na pólkę, to powinnas byc zadowolona, ona robi z gotowych mieszanek, a potem własne kombinuje

powiem tylko tak, schodzisz rano do kuchni i pachnie swiezym chlebem, kurde jak w reklamie jacobsa, one happy familly i zapach domu :))))))

jak ty robiłas taki w piecu u babci, to ci pewnie skarpetki z wrazenia nie opadną, ale dobry był :)

• Elfik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    http://zapach-domu.blogspot.com/2013/12/chleb-z-ziaren-bez-maki.html

Taki ci sie marzy???

kurczę nie pamiętam czy to z tej strony, ale dzieki Kapuniu, spróbuje :)
    trochę mnie nudza wafle ryzowe. a tak ostatnio skiumałam, ze ten chleb może byc drogi, bo rzeczywisćie ziarna tanie nie są...

• Elfik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zauwaz, ze napisałam Kapuniu, a nie Kapciu, żebyś nie była za pantofla porannego :)))))))))))))

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    zauwaz, ze napisałam Kapuniu, a nie Kapciu, żebyś nie była za pantofla porannego :)))))))))))))
    Oj kochana kazde zdrobnienie z Twoich ust brzmi jak melodia slowika w rzeski poranek ... 8)
    Kurdeee w sumie caly dzien guzik robie ale mnie @ pobolewa to wymowke mam by lezec i sie opierdzielac...A poza tym zjadla bym cos asama nie wiem co.heh czy to zachcianki malpowe???

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robotka, ja też udaje, że nie siedze i lapka pod stół pizgam
    może dlatego mu sie klapa odrywa.

laska z pracy małzą ma 3cmce wypowiedzenia, ale w tym cały urlop...
    kurczę moze chociaz 5 dni..
    nie to, zebym była kobietą bluszczem, ale dobrze by bylo troszkę z męzem na luzie gdzies coś ceikawego zobaczyć :)

te starania dały nam w kość, teraz jest mega dobrze, ostatnio widzialam że się starał - he he, widzisz, faceci tez się mogą starac, jak chcą...

wiem, że on raczej wolałby pozostać przy jednym dzicku, zwałszca że martwi się o moje zdrowie, zatem mocno doceniam..

k... jak tak dalej pójdzie to mu będę pismene podziekowania pzresyłac,z ę raczył mnie przelecieć...
    sorry za wulgarnośc, ale normalnie zaczynam brzmiec jak niektore laski, co to są wdzieczne, że facet po tzrech latach ładowania w babkę sterydów i innych cudów, łaskawie zgadza się na badania nasienia...:))))

• Elfik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Oj kochana kazde zdrobnienie z Twoich ust brzmi jak melodia slowika w rzeski poranek ... 8)

ty mnie tak nie miziaj, bo mi sutki staną i prolaktyna podskoczy... ;)

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEEE nie przesadzaj..Poki nie zamyka sie przedc toba wlazience w te dni to nie jest jeszcze zle..A i facet jak dziecko to czasem pasowalo bys mu posmarowala jakim cukrem , cos od siebie kupila i podrzucila...Takie male gesty a dzialaja na nich bez pudla...Juz zdazylam sieo tym rpzkeonac ze malz jak dziecko..Łasy na komplementy 8)
    No nieciekawie z tym odejsciem babeczki ale co poradzisz??Tak to juz z ta cholerna robota jest..Jak za duzo zle a jak jej nie ma jesio gorzej...

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    ty mnie tak nie miziaj, bo mi sutki staną i prolaktyna podskoczy... ;)
    Ale to nawet nie byla jesio gra wstepna..... ;)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny:)
    mogę się doradzić? Mam pierwszy cykl z clo i dupkiem ale bez monitoringu,..clo brałam od 3-7dc a dupka miałam brać od 16 ale owulki chyba nie było to jeszcze nie wzięłam ( mam 17dc) w 11dc estradiol miałam 336... możecie na wykres zajrzeć? ... czy możliwa jest jeszcze owulka? Dzisiaj dopiero miałam mega pozytywny test owu...

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez was kocham, ale schamiałam, że hej... normalnie jakbysmy były facetami w barze na meczu, o dupach (męskich) , cyckach i bzykaniu... :))))

no chociaz jalbym usłyszła mojego jak rozważa przepisy na chleb domowej roboty, to bym zeszła

ale mi z tym dobrze :)

Oficjalnie dziekuję całej bandzie, bo po depresji z okazji dwóch lat...eee, k, co by tu włożyć, zeby robotki nie wkurzyc, majstrowania dzidzi,
    wasze ciezkie poczucie humoru wyciagnęlo mnie z dołka,
    nie mówiac o wiedzy, która czerpie z waszych doświadzcen,
    buziaki i uściski :)

<3<3<3

kapturnica, Malenq lubią tę wiadomość

• Elfik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko mi cycków nie sciskac!!!!

a od tych gadaniach o cycach to mi się trochę ciezsze zrobiły, moze jutro progesteron bezdie chociaz 1,00//

albo to k.. grawitacja pod koniec dnia robi swoje, he he :))))))))

• Elfik Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kap, może my we dwie sobie dzidzie nawzajem zmajstrujemy, z tego co widzę, to mamy jaja :))
    tylko k.. nie w jajowodach...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahhahahah jesuuu kobietoswiat bez ciebie byl czarno-bialy z Toba stal sie kolorowy 8)

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przedszkolanka:) wrote:
    cześć dziewczyny:)
    mogę się doradzić? Mam pierwszy cykl z clo i dupkiem ale bez monitoringu,..clo brałam od 3-7dc a dupka miałam brać od 16 ale owulki chyba nie było to jeszcze nie wzięłam ( mam 17dc) w 11dc estradiol miałam 336... możecie na wykres zajrzeć? ... czy możliwa jest jeszcze owulka? Dzisiaj dopiero miałam mega pozytywny test owu...
    Wydaje mi sie ze dolek mialas 15ty dzien cyklu bo 3tempki powoli ida w gore..Niestety wzrost jestnie za duzy..Dupek do 30mg nie blokuje owulacji wiec mysle ze jutro jak wezmiesz nic sie nie stanie..Piszesz o estradiol ale estradiol to suma wydzielana ze wszytskich pecherzykow

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:04

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 756 757 758 759 760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ