Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zrobiłam tak -
Warzywa do sałatki ze słoiczka gotowe, szczypiorek,kukurydza,fasola,ogóras małosolny, pół pekinki ta zielona część a drobną kostkę,podsmarzony kurczak u kostkę w magi i wegecie i pieprzu:-) ,makaron sparzony z 2 zupek amino, przyprawa z jednej z nich . rosół-majonez , troszkę musztardy i keczup i wyszła pycha sama wymyśliłam
A Was nadrobić to mój kolejny wyczyn ale udało sięWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 20:25
Malenq lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:ja dupka mam brać 2X1 ... ale jeszcze czekam... szyjka wysoko i otwarta jest
Serduszkuj jeszcze w ciągu kolejnych dni i dla pewności idz do gina na usg jak ci powie że po owu jesteś to bierz dupka -
Więc luzik to najważniejsze że serduszkujecie z dupkiem jak poczekasz to się nic nie stanie ja spokojniejsza byłam jak wiedziałam że za szybko na pewno nie wziełam
-
Nie wiem w sumie bo miałam dwa pęcherzyki po pregnylu albo pekł albo go wciągło po 5 dniach drugi dalej rósł i chyba w 17 dc miał 27 i pękł ale sama nie wiem jak było
ważne że ciąza była
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 20:59
-
Tak mi się wydaje ale nie wiem już sama bo monitem nie potwierdziłam pęknięcia potem go już nie było jak beta rosła
-
przedszkolanka:) wrote:dzień dobry..
ja mam doła po moim wykresie, ale cóż...
miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 08:20