Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:)
Mam pytanie może któraś będzie umiała na nie odpowiedzieć
Mianowicie mam cykle 28 dniowe zazwyczaj... Stwierdzone PCO...
I teraz powiedzcie mi czy majac monitoring 14 dc lekarz widzi czy była owulka jeśli np. pęcherzyk pekl 13dc czyli dzień przed monitoringiem??
Bo moja lekarz twierdzi ze mam bezowulacyjny cykl, a zastanawiam się czy to możliwe ze pęcherzyk pekl dzień wcześniej i tego w USG już nie widać...
Z góry dzięki za odp:)
Pozdrawiam, i zycze zielonych kropków;) -
nick nieaktualny
-
Witam
biorę upały w ciemno, oddam wiatr i deszcz z Pomorza...
Z powrotem mogę upały zwrócić jak będę w ciąży, he he, czyli ..., eh
Przedszkolanka, jak chce ci się pobawic, wejdą na stronę fertilityfriend, podobna do of, ale ma wiecej opcji.
Po zarejestrowaniu masz MC abonamentu gratis. SA polskie strony, które prowzdza cie za rękę.tzn, tłumacza jak się zarejestrować i co oznaczają poszczególne nazwy np. Sluzow, ale potem t intuicyjnie się jedzie
Tam jest o tyle fajnie, ze możesz wybrać z 4 metod wyznaczania owulacji, jedna podobna do of, druga oparta na testach obu, trzecia porównuje dane z wykresu z wykresami innych uzytkowniczek, a czwarta, nie pamiętam
Fajna jest opcja wyszukaj wykres podobny do swojego, ale tylko w tym premium czyli pierwszy miech.
Mnie wyznaczyło np. W tym mcu obu dzień wcześniej niż of...
Nie mowie, ze ma racje, ale fajnie jest porownac sobie te dane.
Kap, moze wejddz, ale dopiero po @, żeby wykorzystać ten miesiąc premium
Mowie oczywiście o sezonie starankowym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 09:15
przedszkolanka:), kapturnica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:Bry.....na wschód północny proszę oddać słońce!!!!!!!!!!! jeszcze ładnie proszę......grrrrrrrrrrr pada od rana, a głowa napier!@#@$#%$%
źle spałam, jakieś góffna mi się śniły w nocy....jejku maruda mi się włączyła....
Przyzwyczajaj się, jesteś mamą,!!
A serio, kochana dzień dobry, buziak w czółko, zamow so nie te książeczki o KT ci pisalam, jak mnie lektur wciągnęła, to i o głowie zapominałam...Malenq, kapturnica lubią tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:wiesz co...a może masz taką naturę że te pęcherzyki rozkręcają się powoli?
ja też mam długie cykle a na podwójnym CLO pęcherzyk w 14dc miałam 12mm a dopiero w 19dc owulacje, więc nie poddawaj się tylko obserwuj swój organizm
ja się dopiero tego uczę tutaj przy drobnej pomocy dziewczyn
boję się że w ogóle nie pękają... ale sprawdziłam i mam śluz rozciągliwy.. ja mam clo 1 tabl. przez 5 dni.. to możliwe że po nich jest tak późno owu? (moje cykle to 42 dni )
No i w 11dc miałam estradiol 336..
dziękuję Elfik,zaraz sobie wejdę -
nick nieaktualnynio Kasiek ja w dwóch bluzach dzisiaj, ziąb jak na syberii, białe króliki za oknem, tylko płatków śniegu brakuje....
czekam, czekam....kuffaa mierzyłam ciśnienie, dzisiaj jest dobre, a mnie głowa boli, ale tak dziwnie na pół, tylko cała prawa strona naparza...i oko prawe, i ucho, i prawa półkula po prostu wszystko po tej stronie... -
nick nieaktualnyUfoludek zaczyna przemieniać się w człowieczka....wczoraj mój zgodnie z zaleceniami zdawał relację dla małego (nadal obstawiam, że to chłopak będzie) i ja w trakcie zasnęłam heheheh...obudziłam się już w łóżku i to po północy....kosmos...nic nie pamiętam...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:nio Kasiek ja w dwóch bluzach dzisiaj, ziąb jak na syberii, białe króliki za oknem, tylko płatków śniegu brakuje....
czekam, czekam....kuffaa mierzyłam ciśnienie, dzisiaj jest dobre, a mnie głowa boli, ale tak dziwnie na pół, tylko cała prawa strona naparza...i oko prawe, i ucho, i prawa półkula po prostu wszystko po tej stronie...
narzekaj...W upal jeszcze zamarzysz za chlodkiem ehehehheWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 10:17
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny