Monitoring cyklu
-
WIADOMOŚĆ
-
potem poczytam Was laseczki teraz mykam do miasta bo obiad muszę upichcić z czegoś a polować mi się nie chce
-
Pod narkozą da radę tylko o komplikację się martwię bo mój to nigdy nie jest książkowym przypadkiem
-
Joanna0071 wrote:uwuwanie 3 migdałków pod narkozą w sumie nie taka straszna tylko ze jak to ja się naoglądałam i mam stresa, a po za tym po kilku nastu operacjach to jest mi coraz trudniej przeżywać kolejną i cieszę się , że mnie te zioła wyciszyły już nie reaguj ę tak na stres jak wcześniej ręce mi już nie drżą i ciśnienie w normie jak mi jeszcze tłuszcze spadną to super
-
Hej, dzisiaj beta 1229 czyli chyba dobrze to wszystko wzrasta ? bo tak 1) 234,8 2)570,7 3) 1229 ? co 48 h, dziękiMama Aniołka - Szymuś [*] 26.09.2014r. - 19tc
Mama Mai - mój cud ( 15.02..2016) - 2920g 52cm - 38tc cc
Mama Kingi - drugi cud ( 28.06.2018) - 3940g 56cm - 40tc cc -
zagubiona_82 wrote:słuchajcie...a jeśli ja widzę drugą kreskę podczas gdy mąż nic nie widzi to powinnam iść do psychiatry??? pod "pewnym kątem" ja tu widzę jakiś cień jak teraz wróciłam z pracy i się przyglądam....
to już chyba obsesja...
zaraz chyba ją tu sobie wymodlę...zagubiona_82 lubi tę wiadomość
-
zagubiona_82 wrote:no a nie miał być koniec czerwca?
czy to będzie równoznaczne z tym, że pobyt z Wami mu się skróci czy tylko przeciągnie w czasie?
Laski tak sie nabombilam czeresni ze uszami mi wychodza -
zagubiona_82 wrote:no nareszcie elfik!!
juz się zaczynałam martwić o twoją małą!
Eh, nadal walczymy, ale zanlazam nowego pediatrę, wreszcie obejrzal papiery, nie spodobały jej się niektóre wyniki, wreszcie ktoś spojrzał kompleksowo, zlecił badania. Jeszcze nie chwale b nie wiem jak wyjdzie, ale jest progres
-
Milcia wrote:Odebrałam wyniki i tak:
TSH 1,54
FT4 1,26
Najgorszy jest cholesterol, bo mam 265 przy normie do 190...
To TSH mnie zaskakuje, bo jestem już na tej samej dawce trzeci miesiąc i na początku było 1,88, potem 0,96, a teraz 1,54.
wiesz co Milcia z tego co mi gin mówił to w ciąży TSH bardzo sie zmienia dlatego trzeba to kontrolowac ja np.mam wizyty teraz co miesiac mimo ze moje TSH to 0,44 czyli w tej chwili juz ponizej normy,ale endo z kolei mowiła ze w pierwszym trymestrze no normalne